50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bendee o aralıktayım ama cokk yemek yıyorum bu ara acılen 6 - 7 kılo wermelıyım bana yardım cı olun lutfennnnnnnnnnnn destege ıhtıyacım warrrrrrrrr

ya kızlar ben tatilden döndüm şöle bi göz gezdirdim geçmişe şimdi(hiç giremedim 5 gündür) ben koç değilim demi haberim yok böle bişiden artı dün mesaj yazmıştım buraya kocam geldi ilglinemem die bu hafta koç olmayım öbür hafta olayım die,göremedim o mesajlarıda nası oldusa herhalde site bakımdaydı o sıradad silinmiş olbalir mi ki acep:S

hoş geldinn,nasıl geçtii tatailin?
yok canım koç değilsinnnn,ulerkk olduuu sen olmayıncaaaa.sen ilgilenn kocacığınlaa,ama sakın kilo faalan almaaaa,,,,,

dün benim pc bozuktuu,buraya girdimm bura da acayiptii,ben benim pcden kaynaklandıı sanmıştımm,o kadar msj yazdımm,bygün göremmeyince de üzülmüştümm,bilg.yeniden kaafyı yedii diyee,,,ama şimdii çok rahataldımmm,dememkki benimkiii akıllıymışşşşş.....

eeeee az bence....yani kilo vermek istemiyorsun ama az yiyerek metabolizman yavaşlar

canım ama öğleni köfte beni şişirdii,bulgurluu şeyler beni tok tututyoo,canım yemekk çekmiyoo,bi dahaa o tarz şeyler yemiycemmmm,inann karnım hala şişş,2 soda ve 2 tür akhvesii içmememe rağmen.....

Günaydın şekerler....
nesfitimi yiyorum:bbo: pek sevmem ama kahvaltı için iştahım yok idare ediyo...keşke akşam yemekleri ve atıştırmaları içinde böyle olsammmm

herkese gunaydinn
ilk once ulkerk e kolay gelsin diyorum koc olmussun sanirim....
bizim intertte bir problem oldugu icin nete giremedim son 3 gundur...
Ne var ne yok?????

formdakal sitesinde dun yediklerimi hesapladim da;
1459 kalori almisim, o kadar az yeigimi dusunurken, herseyin kalorisi ne kadar da cok :-((

kilo vermek icin 1273 almaliymisim :-(

bizim yildonumu haftaya. ayin 17 sinde evlenmistik.
ben de iyiyim. haftasonu sile agva dolandik. dun de hem modemde problem vardi, hem de esim izinliydi evdeydi, biz de birlikte ev islerine daldik.

aa canim ben gectigimiz haftasonu saniyordum.

biz de gunubirlik turla gitmistik agvaya;
cok hosumuza gitmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…