53 olmuşum :gitme:
inşallah yaseminim ikimizin de az senin hedefe 3 kg kalmış bnm de 5 hadi hayırlısı
kilom 57.7 mafoldumben gece yarısı yediğim tostu hiç yemeseydim keşke....
telafi etmek için kahvaltıda küçük bir yağsız tost ve elma-limon-tarçın karışımı suyundan içtim.
az önce de çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmeğe marmelat damlatıp yedim. karışımdan da içiyorum sürekli.
ah ekmek ahhh çık şu hayatımdan diyorummklava:
yasemincim 55 ten 52 ye mi düştün yani cizelgeyi değiştiremedim diyorsun 51 miydi önceden
fazla değil ya 1 kg almışsın cnm üzülme ya millet 20 30 kg veriyor biz 2 3 kiloyu veremiyoruz ilginç değilmi
[sıze="2"]yasemin saçma bir soru olacak ama neden öyle ben anlamıyorum
anladım cnm sağol
Canım benim opuyorumnanaktan , tatile çık olmazsa orda verirsin :jeyyar: , şaka şaka seni fit göndercess tatile kaydirigubbakcemile5. Ben yarın bir detoks patlatayım artık, zaten tartıldıktan sonra hemen yeşil çaya sarıldım :içelim: dediğin gibi :ecrin_bebek:
benım hedefe 4 şeker ama değiştiremedım cızelgede sana soyledım ben yapamadım hahahahah :)....offff gıtsın 4 kılo tatıle cıkcam ya(
şeker ben ekmek hıccc yemem normalde sadece ekmek degıl denın kılo sebebın unuma yazık ekmege kızma :)))) şekerrrrrrrrrrrrrr en buyuk düşman hırrrrr :))))))))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?