ben de sarımsaklı yoğurtlu mantı makarna mercimek çorbası salata düşünüyorum diyet yemeği değil ama az yedimmi olur kocişi zayıflatmaya niyetim yok kıyamam ona ben
Kilom 55
Boyum 1.67
Hedefim 50
Umarım olur...
Bugün sabah kahvaltısını bir adet sütlü gevrek ve şekersiz çay ile yaptım.
Öğlen salata ve yanında soda düşünüyorum..
Akşam ise zeytinyağlı yemeğim var.1 tabak zeytinyağlı ve yanında da yoğurt yiyeceğim 1 dilim ekmekle...
Öğlen ve akşam yemeklerine mutlaka et grubunuda dahil etmelisin canım. Öğlen et yersen akşam sebze ye yada et, sebze karışık ye ama mutlaka et ye. Diyette bu çok önemli.yerimseniben
Kan şekerinden kaynaklanıyor şekerim :))). Bende çabuk acıkıyorum, öğle yedim, bak yine acıktım :hulya:. Bazı yiyecekler insanı uzun süre tok tutar, bazıları ise kan şekerinde dalgalanma yaptığı için çabuk acıktırır. Şekerli şeyler, ekmek, pirinç, patates vb... çabuk acıktırırya ben çok çabuk acıkıyorum kızlar sizde öylemisniz
sabah yedim 1 saat önce elma yedim bastırsın diye ama şimdi yine acıktım tavuk yiycem bende şimdi akşama da kabak ızgara yerim
Dün eczanede şu eski manuel tartılarda tartılmıştım 53 kg demişti çocuk :çok üzgünüm: , bugün her zaman tartıldığım dijital tartıda tartıldım 51.600 falan çıktım benneyaptımki , sanırım kilom 51 küsür. Neyse kızlar bugün oruç tutacaktım ama öğlen hasta oldum. KArın ağrısından kıvranıyorum şimdi akannehir. Yİnede öğlen iş icabı dışarı çıktım, Yarım saat yürüdüm alkisalkisalkis
Teşekkür ederim janımın işi. Bi ağrı kesici attık işte yasmin şakkıdı , ver..don bilirsin. O da çok iyi gelmiyoda işte şu an elimizde o var :)) .kıyamam sanaaaa.....termofor olsa karnını ısıtırdın yada buscopan plus iç.....yasakı ilaç adı vermek bılmem ama ıyı gelır...ben her ay ıgne oluyorum agrı kesıcı bıle kesmıyo üüü
Teşekkür ederim janımın işi. Bi ağrı kesici attık işte yasmin şakkıdı , ver..don bilirsin. O da çok iyi gelmiyoda işte şu an elimizde o var :)) .
Ya pek sallamıyom da kaç kilo almışım vermişim o belli olmuyo :1ninca:, neyse bugün gidip bi tartı alayım hep onunla tartılayım bari kaydirigubbakcemile5dijital tarı aslında fazla çıkartır ama sen de tam tersi olmuş ya da vücuttaki su oranı da kiloyu etkileyebilir 1 kg a kadar insan değişkenlik gösterebilir cnm üzülme b
Ya pek sallamıyom da kaç kilo almışım vermişim o belli olmuyo :1ninca:, neyse bugün gidip bi tartı alayım hep onunla tartılayım bari kaydirigubbakcemile5[/QU
:))))))) şeker hasta olmussun zaten suan vucudunda 1000-1500 gr odem varrrr
Ya pek sallamıyom da kaç kilo almışım vermişim o belli olmuyo :1ninca:, neyse bugün gidip bi tartı alayım hep onunla tartılayım bari kaydirigubbakcemile5[/QU
:))))))) şeker hasta olmussun zaten suan vucudunda 1000-1500 gr odem varrrr
Ben birkaç güne kadar kendime gelirim ancak :))
eft yaaa 2tane iç bişi olmas :) mıdende sorun yoksa:) canımm şekerrrrr :))) ben zayflıyomurm...c.tesı detoks yapamıcam dufun var...nezaman yapcamyaaa...zayflıyomıyorummmmmmm.....sadece meyve yesem cok sıkıcı( offfffff
Korse giysen -tatlicadiarzu- (düğün için her zaman diil de ), o kadar belli olmaz zaten. abiye mi giyceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?