ehehe ironing he güzelmiş, sıcaktada hiç çekilmiyor o. yediklerin fazla değil bence ardından bişey yemediysen menün güzel. Ödem içinde karanfilli bişeyler iç, ısırgan falan artık hangilerine ulaşabilirsen onlardan iç geçer.
Ben de okula gidicem şimdi şu çıkış işlemleri için umarım sorun çıkmaz bu sene daha buralardasın demezlerAy yağmur mu yağcak acaba şemsiye alsam mı ki
Evet tatlım gitmeden bakıyım dedim, erken gidiyi geliyim, ziraatde işim var, diploma harcını yatırıcam ziraat demek dert demek blirsin, hala online sisteme geçirebiler bir çok şeyi sinir oluyorum neyse.
Neyse ben kaçıyım 3-4 saat sonra gelirim, çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
evet cnm,
cok iyi ironing at home yaparim
sonraaa cleaning at home da da iyiyimdir,
houseworking at homee
cok cesitli sporlar var ben de)))
gule gule cnm,
kolay gelsin sanaa:a015:
ramp it up yaparken bacagımı sakatladım.nası oldu bilmiyorum ama cok fena. ağrıyorspor lfalan yapamıyorum o yuzden suan. iyileşir iyileşmez spora devam
ben bugunde 1 kilo fazla cikiyorum kizlar.....akannehir
henuz degil.reglimin tarihini unuttum regli mi olacagim acaba diye dusunuyorum. Hic hatirlamiyorum en son ne zaman oldum..
günaydın fıstıklar, yağmur muuu.. burası kavruluyor gece nasıl sıcaktı anlatamam..
bu sabah yediğim;
1 kepekli simit, 1 dilim peynir ve 1 katı yumurta + şekersiz çay
ay benim de utu falan yapmam lazim. klimayi acip altinda yapacagim galiba yoksa gercekten sicakta utu yapmak kabus gibi birsey..
ben de sisim niye anlamis degilim....karanfilde pek sevmem , tiroidim yuzunden besi bir yerde cayi da iceniyorum.. neyse ben karanfil icin zorlyayim kendimi biraz.
ben bugunde 1 kilo fazla cikiyorum kizlar.....akannehir
anladım cnm ondna olablr morelini bozma sen tmm
g
ben de bu sabah 1 kilo fazla cikiyorum, ama diyorum ya yuzum bile sis
tam yumurtlama donemindeyim; onun etkisi olur mu acaba
:2:
yok moralimi bozmadim. kilo aldigimi hic sanmiyorummm... arada bir oluyoir boyle...bazende cikmam gerekenden az cikiyorum... biliyorum ki o da yalnizca su kaybi..
Geçmiş olsun canım. ramp it up çok ağırmış zaten galiba o kadar zorlamayın kendinizi.
çok geçmiş olsun canm dikkat et
saolun canlarım. açamıyorum bacagımı basamıyorum hiç. düzelsin de eliptik bisikletim+karın hareketleri filan yaparım artık.
günaydın kızlarrrr
off yaaa kadinlarin isi ne zor
reglisi ayri,
yumurtlamasi ayri.. offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?