50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))

offf hava o kadar sıcakki kızlar.yaa pantolonum sıcaktan terden bacaklarıma yapışıyor.büro sandalyeside naylonmu ne derler yaa ondan işte.

bizim sirket cok serin.
klimalar yuzunden usuyorum hatta.

ama servis de klima yok, yolculuk cok zor geciyor, ozellikle aksamlari :-(

bir de dedigim gibi evden hazirlanip cikana kadar oluyorumm sicaktan

yaa kizlar inci den bi ayakkabi aldim, dolgu topuk , o kadar rahatti ki denedigimde.
bu sabah gydim ayagimi sikiyor yaa.
gerci ayaklarim falan sis biraz ama, uff ya, rahat bi ayakkabi aldim diye seviniyodum :-((

yaa kizlar inci den bi ayakkabi aldim, dolgu topuk , o kadar rahatti ki denedigimde.
gerci ayaklarim falan sis biraz ama, uff ya, rahat bi ayakkabi aldim diye seviniyodum :-((

benim de ayakkabi dolabinda alinmis ve bir kere giyilmis ayakkabilar dolu. hepsi de guzel yerlerden, yumusak ayakkabilar... Ama canimi ilk giydigimde o kadar yaktilar ki goresim yok..Simdi desa dan aldim cok yumusak bir ayakkabi. daha giymeye cesaret edemedim disarida... ikeadan ayakkabi kaliplkari alip buzlukta bir gece bekletiyorum, ayakkabi biraz genisliyor.nonu da bir buzluga atsam fena olmayacak.

aa bende aldım bu yaz daha giymedim ama banntlı bantlı ama alırken dillatimi çekmemmişti.sanki ayağım taşıyor gibi o bantların arasından hoş örünmüyor.
birde incinin her ayakkabısı deri olmuyor.

kızlarr bn kahvltımıda yaptım hazırlandım spor salonuna gidiorum şimdi ondan sonrada çarşıda işlerimi halledip eve dönücem öğle yemeğimide öle yerim artık :)) bol bol su içerim 56 oluncaya kadar durmak yok..

aynen bende de var o huy.
2 yil once nine westten bi ayakk. almistim, 36 yoktu 35,5 almistim acilir giydikce dediler.
1 gun giydim cok cnm yandi bi daha giyemedim, cok begendigimden kimselere vermeye de kiyamadim. gecen esim dedi ki, ayakkabiciya ver kaliba koysunlar;
verdim, yarim numara genisletmisler ayakkabiyi;
oyle sevindim ki, yeni bi ayakkabi almis gibi oldum, rahatca giyiyorum simdi.

bu aldigim acik ayakkabi; tek bandi var, o da yanlardan sikiyor, ama 1-2 giymeye acilir sanirim.
biraz da benim ayaklarim sis bugun sanirim.,

su ayakkabi kaliplarindan ben de alayim

1 gun ikeaya gidicem zaten .. bikac almak istedigim sey var

aa bende aldım bu yaz daha giymedim ama banntlı bantlı ama alırken dillatimi çekmemmişti.sanki ayağım taşıyor gibi o bantların arasından hoş örünmüyor.
birde incinin her ayakkabısı deri olmuyor.

valla markalara da guven olmuyor ..

ben gecen sene de inciden bi ayakkabi aldim; 2-3 giymeye topuklarinin altindaki lastikleri asindi, simdi yurudukce tik tik ses yapiyor
napicam onlari bilmem

günayydın kızlaarr
bi merhaba diyip çıkıcamm bide bişey sorayım dedim şimdi ben kahvaltıya gidicem tabiiki 1 saat sonra ama acıktım iri ve olgun bir şeftali yiyiyorum şu an saçmalamamışım dimii:kedi:

bide bugün tartıda 55 rakamları görünce bi garip oldummkafamçokkarıştı

ayakkabicilari dinlemiyorum artik, yok cok yakisti, yok gercek deri zamanla acilir vsy vsy diye kandiriyorlar seni. ayakkabi o an rahatsa alacaksin, yoksa kullanamiyorsun.
bu arada benimde nine westten aldigim iki ayakkabida ayni problemi yasadim, ucuncusu cok rahatti. ayakkabinin kalibina sekline gore de degisiyor.
bir kere de yarim numara buyukl geldi, biz onu kuculturuz dediler nine westte. peki dedim. kucultmusler altina biorsey koyup ama bu sederde nasil canimi yakti.... 3 kere ya giydi ya giymedim....

canımm ben kaçırdım seni. iyimi kötümü en son 56 dı diye hatırlıyorum ben seni.
bişey olmaz şeftaiden

canımm ben kaçırdım seni. iyimi kötümü en son 56 dı diye hatırlıyorum ben seni.
bişey olmaz şeftaiden

ne zamandır 56 civarıydım bugün tartıda 55li rakamları görünce sevindirik oldummmmsırnaşık şeyohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
neyse ben bildirim gününü bekliyeyim yalancı inişlerde olbilirrr:1closedeyes:
saol tatlışım bende çıkıyorum öptümmŞeniz

peppercim ayakkabıcıya ver altına lastik yapsın
evet yaa, oyle yapayim bir ara..

sabah kahvalti oncesi meyve yemek iyidir cnm ya, ne sacmalamasi.
kahvaltiya kadar tutar seni.

ayni sey kemal tanca da geldi basima,
kuculturuz dediler, kucultmeleri kecenin altina bi karton koymakmis. aynen ayagimi acitiyor o sey, hic rahat giyemiyorum o ayakkabiyi.

zaten kemal tancadan bi daha ayakkabi almaya tovbeliyim.
kac ayakkabi aldiysam problemli cikti.

birisi de gicirdiyordu, yurudukce.

anlatmayayim hicc

kocuma kahvaltimi yazayim ben de,

1 limonlu yesil cay
1 yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk kasar
yarim k k beyaz peynir
yarim salatalik
1 tatli kasigi nutella :-((

Istanbulda bildigin guzel havuz var mi??

istanbulda gittigim havuzlar genelde cok kalabalikti, hosuma giden bi yer olmadi cnm simdiye kadar

esim biyerden bahsediyordu avr. yakasinda, onun da adini unuttum, sorar soylerim sana.

turkiye de en guzel deniz nerde kizlarrr

soyle maldivlerdeki gibi turkuaz bi deniz yoktur dimi tr. de???

ahh tatil ahh
ya ben bide kış tatili istiyorum kışın
belki yzın denize gidemeyebiliriz. taşınmaydı ramazandı. uludağda kaldınızmı hiç kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…