yyooo en az sabahki kilo ile öğleden sonra 1 kilo oynar...
menün güzel nuggetler küçüktür umarım kalorisi baya var çünkü. Canım sen neden kardiyo yapmıyorsun hiç, bu yaptığın sporlar yağ yakmakdan çok şekillendirme amaçlı biliyorsun. Sağlıksal bir engelin yoksa yaptığın sporu az buluyorum.
nugetlar küçüktü
hhehehe 5 dk ip atlıyorum olmaz mı.....yürüyüşe çıkamıyorum sıcak...evde ne yapabilirim
Bir kilo vermek istiyorsun tatlım da, yağ yakıcı spor yapmadan 1 kilo vermen çok zor, çünkü kilon fazla değil, yemeğinden kısmayla en fazla 500 gram verebilirsin gerisi ödem falan olur, eğer verirsen de.
sevgili koçum ,
akşam yediklerim ,
1 porsiyon patlıcan sote,
2 dilim çavdar ekmeği:1rolleyes:
bu arada koçum hiç spor yapasım yok ,
dün biraz yüzmüştüm,
bugün her tarafım ağrıyorbilmiyorumkismile
uffff vala sıkıldım bu kilodan hahahahhahahha
nugetlar küçüktü
hhehehe 5 dk ip atlıyorum olmaz mı..... yürüyüşe çıkamıyorum sıcak...evde ne yapabilirim
Kızlar spordan sonra arka bacak kaslarınızı plates lastiğiyle acıya kadar esnetin, selülitlerinizin gün be gün azaldığını göreceksiniz. sorsan gelsin miniler, elbiseler, bikiniler:)
evet evet bizde spor salonunda hoca yaptırıor ve çok etkiliyimiş kızlarr ama bnm evde plates lastiğim yok
evet evet bizde spor salonunda hoca yaptırıor ve çok etkiliyimiş kızlarr ama bnm evde plates lastiğim yok
tam üstüne geldim konunun bende bugün aldım tego plates yapmak için 10 ytl ye aldım sende spor malzemesi satan bir yerde bulursun al hemen al yarın yapmaya başlayalım sempatiksalakcinni
al bir tane canım pahalı bişey değilki, 10-15 tl falan.
tam üstüne geldim konunun bende bugün aldım tego plates yapmak için 10 ytl ye aldım sende spor malzemesi satan bir yerde bulursun al hemen al yarın yapmaya başlayalım sempatiksalakcinni
Başlayın çok faydasını göreceksiniz.
ramp it up yaparken bacagımı sakatladım.nası oldu bilmiyorum ama cok fena. ağrıyorspor lfalan yapamıyorum o yuzden suan. iyileşir iyileşmez spora devam
gunaydin kizlaarrrr
benim bugun tum vucudum da bi sislik odem var anlamadim.
ayaklarim, ellerim bile sis, yuzugum zor oldu sabah, ayakkabilarim da sikti ayagimi.
anlamadim neden.
neyse, kocum dun aksam fazla yedim sanirim
2 kucuk biber dolmasi,
2 kasik yogurt
karpuz
spora gelince
20 dk. winsor pilates- 20 minute workout
+ 10 dk stretch
bu sicakta anca bunlari yapabildim cnm
heee +30 dk ironing var))
ehehe ironing he güzelmiş, sıcaktada hiç çekilmiyor o. yediklerin fazla değil bence ardından bişey yemediysen menün güzel. Ödem içinde karanfilli bişeyler iç, ısırgan falan artık hangilerine ulaşabilirsen onlardan iç geçer.
Ben de okula gidicem şimdi şu çıkış işlemleri için umarım sorun çıkmaz bu sene daha buralardasın demezlerAy yağmur mu yağcak acaba şemsiye alsam mı ki
lachesisism erkencisinnn
lachesisism erkencisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?