50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada koçum hiç spor yapasım yok ,
dün biraz yüzmüştüm,
bugün her tarafım ağrıyorbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

uffff vala sıkıldım bu kilodan hahahahhahahha

nugetlar küçüktü
hhehehe 5 dk ip atlıyorum olmaz mı..... yürüyüşe çıkamıyorum sıcak...evde ne yapabilirim

sevgili koçum ,
akşam yediklerim ,
1 porsiyon patlıcan sote,
2 dilim çavdar ekmeği:1rolleyes:

afiyet olsun canım menün güzel.

bu arada koçum hiç spor yapasım yok ,
dün biraz yüzmüştüm,
bugün her tarafım ağrıyorbilmiyorumkismile

demekki çok sık spor yapmıyorsunki vücudun hamlamış. streching falan yaparsan ağrılarına iyi gelebilir.

uffff vala sıkıldım bu kilodan hahahahhahahha

kim sıkılmadı ki.

nugetlar küçüktü
hhehehe 5 dk ip atlıyorum olmaz mı..... yürüyüşe çıkamıyorum sıcak...evde ne yapabilirim

5 dk çok az. 10 dakika yapalım onu. walk at home videoları var onları indirebilirsin, slim in 6 yapabilirsin, zumba var danslı egzersiz onu yapabilirsin.

Kızlar spordan sonra arka bacak kaslarınızı plates lastiğiyle acıya kadar esnetin, selülitlerinizin gün be gün azaldığını göreceksiniz. sorsan gelsin miniler, elbiseler, bikiniler:)

Kızlar spordan sonra arka bacak kaslarınızı plates lastiğiyle acıya kadar esnetin, selülitlerinizin gün be gün azaldığını göreceksiniz. sorsan gelsin miniler, elbiseler, bikiniler:)

evet evet bizde spor salonunda hoca yaptırıor ve çok etkiliyimiş kızlarr ama bnm evde plates lastiğim yok

evet evet bizde spor salonunda hoca yaptırıor ve çok etkiliyimiş kızlarr ama bnm evde plates lastiğim yok

tam üstüne geldim konunun bende bugün aldım tego plates yapmak için 10 ytl ye aldım sende spor malzemesi satan bir yerde bulursun al hemen al yarın yapmaya başlayalım sempatiksalakcinni

ramp it up yaparken bacagımı sakatladım.nası oldu bilmiyorum ama cok fena. ağrıyor spor lfalan yapamıyorum o yuzden suan. iyileşir iyileşmez spora devam

gunaydin kizlaarrrr

benim bugun tum vucudum da bi sislik odem var anlamadim.

ayaklarim, ellerim bile sis, yuzugum zor oldu sabah, ayakkabilarim da sikti ayagimi.

anlamadim neden.

neyse, kocum dun aksam fazla yedim sanirim

2 kucuk biber dolmasi,
2 kasik yogurt
karpuz

spora gelince
20 dk. winsor pilates- 20 minute workout
+ 10 dk stretch

bu sicakta anca bunlari yapabildim cnm

heee +30 dk ironing var ))

ramp it up yaparken bacagımı sakatladım.nası oldu bilmiyorum ama cok fena. ağrıyor spor lfalan yapamıyorum o yuzden suan. iyileşir iyileşmez spora devam

Geçmiş olsun canım. ramp it up çok ağırmış zaten galiba o kadar zorlamayın kendinizi.

ehehe ironing he güzelmiş, sıcaktada hiç çekilmiyor o. yediklerin fazla değil bence ardından bişey yemediysen menün güzel. Ödem içinde karanfilli bişeyler iç, ısırgan falan artık hangilerine ulaşabilirsen onlardan iç geçer.

Ben de okula gidicem şimdi şu çıkış işlemleri için umarım sorun çıkmaz bu sene daha buralardasın demezler Ay yağmur mu yağcak acaba şemsiye alsam mı ki

lachesisism erkencisinnn

heee ben de erkencisin diyordum, okul icin erken kalktin desene.

hadi hayirlisi cnm.

yagmur yagacak gibi havanin rengi degisik cnm, sen al semsiye

lachesisism erkencisinnn

Evet tatlım gitmeden bakıyım dedim, erken gidiyi geliyim, ziraatde işim var, diploma harcını yatırıcam ziraat demek dert demek blirsin, hala online sisteme geçirebiler bir çok şeyi sinir oluyorum neyse.

Neyse ben kaçıyım 3-4 saat sonra gelirim, çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…