50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Sabah uyandım yüzüm şiş gibi ama tartılayım dedim ayyyyyyyyyyy 60 kilo hele elektronikte 60.4...1 kilo almışım cumadan sonra moralim bozuldu bu kadar dikkat et verme birde al....
sabah
1 dlm ekmek
söğüş
1kk peynir

öğlen
5 sarma
1tbk çin makarnası

ara
1 minik börek

akşam
4 yk barbunya yerim artıkın...

bugün itibariyle 58.5 oldum tam gaz devam sabahta biraz peynir bir dilim ekmek haşlanmış yımırta yedim ve çay içtim :ecrin_bebek:

Selam kızlar ben geldim, şemsiye almadım baya ıslandım ama güzel oldu, hasta olmazsam sorun yok, ıslanmayı seviyorum:)

Geçmişi okudum şimdi cevaplıyım.

yeşil çayın içine at tadını almazsın bile.

Çok yememişsin ama meyve sebze yememişsin hiç. Bugün yeşillik falan yersen güzel olur. Havuç kemir hiç olmadı.

Süpersin kuzum 55leri gördün hedefe vardın sayılır süper. meyveden zarar gelmez.

kocuma kahvaltimi yazayim ben de,

1 limonlu yesil cay
1 yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk kasar
yarim k k beyaz peynir
yarim salatalik
1 tatli kasigi nutella :-((

kahvaltın güzel.

kizlar yaz bitmeden yine denize giresim var,
2-3 gunluk bi tail ayarlamak istiyorum yaa.

7-8 agustos da hava nasil olu ki aceppp

iyi olur bence benim de gidesim var da, şeker bayramında fethiyeye gidicez galiba senin şu bahsettiğin turla.

avsa adasina giden var mi hic aranizda?

ben gittim pek beğendiğimi söyleyemem. spatzime katılıyorum. bu dönemlerde hiç gidilmez. bozcaada, gökçeada güzel oluyor diyorlar, ben gitmedim ama sakinmiş.

kocuummm,

oglen cok yedim.
cezalik oldummm

3 kasik pilav
4 kasik kadar kremali tavukk
1 kase cacik

:-(((((((((((((((((((8

evet çok yemişsin çokdan çok kalorili şeyler yemişsin sporla halledersin akşam.

ay bir de çikolata yedin demek seni gidi seni lmaz: akşam yemeğinde az ye hayatım.

Öğlen çok olmuş ama akşam böyle az yiyceksen problem yok. Spor da yapmayı unutma. Bir de barbunya yediğin için şişlik olabilir çok çıktığın için üzülme.

cnm ben de bu sabah fazla ciktim;
ama hic takmadim;
cunku elim yuzum sis,

kesin odemim var.

senin de muhtemelenn

ama ne kadar hareket etsemde kardio yapmam gerek..tempolu yürüyüş...sabah çok erken kalkıp yürüsemmi saat 8 gibi...yada tivoliye yazılayım aerobike...

hosgeldin lachesissss

koc duymasin dedim ama yakalandim yine de sanaa

aksama sporun alasini yapicam insallahhh buyrunnnnnnnnn

hoşbulduk hayatım. biz de akşam arkadaşımın bebeği oldu onu ziyaret edicez, şimdi de çok yorgunum baya yürüdüm. sporu gece yaparım artık

ama ne kadar hareket etsemde kardio yapmam gerek..tempolu yürüyüş...sabah çok erken kalkıp yürüsemmi saat 8 gibi...yada tivoliye yazılayım aerobike...

bir sürü video var leslie, slim in 6, cumba onlardan birini yapabilirsin, ya da üşenmiyorsan dediklerini de yaparsan güzel olur tabi.

cumba ne kizzz

zumba olmasin

:roflol:

ayy yaa ne guzel bebis seveceksiniz aksammmm

:ecrin_bebek:

lachesis,
biz de fethiye turunu dusunuyoruz aslinda,
ancak soyle bisye var;
tur fethiye otogarindan basliyor,

yani ist-fethiye ulasimini kapsamiyor, bu dusundurdu bizi.

cookk gormek istedigim yerler var;
Allah omur verir de sirayla gideriz insallahh

ben geldim
eve yuzde 70 kakaolu bir bitter cikolata almistim. nereye kopydum hatirlamiyorum..... deli gibi onu ariyorum deminden beri, ucundan tirtiklamak istemistim

Sabah
Tam tahilli gevrek
1 incir bir kayisi kurusu
Light sutle
Filtre kahve (bergamutlu)

Oglen
mega boy salata(Icine haslanmis makarna da attim)
Ara
Krem karamelli kek (son dilimde cok sukur bitti)
Filtre kahve (Bergamutlu)

ara: Yesil cay

ben bu cikolatayi nerey koydum acaba?????? :sinifsinif:

cumba ne kizzz

zumba olmasin

:roflol:

ayy yaa ne guzel bebis seveceksiniz aksammmm

:ecrin_bebek:

ay evet zumba niye cumba yazdıysam, evet bebişş sevcez hem de 3 tane. diğer arkadaşım da oraya gelcek onun da 2 bebişi var:)

slim 6 ya bakıyorum hareket karın bölgesine yönelik

canım o slim pack. benim dediğim başka ama sen onu boşver o çok zor sen leslie indir walk at home o kolay seversin.

evet eşim de oraya takıldı, ama sonra atlar otobüse gideriz dedik bayramda uçağa da binilmez çünkü. bu turun güzelliği tüm fethiyeyi gezdirmesi çok güzel yerlere gidiyor.
daha güzelini bulana kadar en güzeli bu:) etsnin haftasonları %50 kampanyaları oluyor bazen eğer yol için falan fazladan izin alabilirseniz 4 gün yapabilirseniz oralara da gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…