ben nisanliyken esime birkez tazebunlar.com'dan meyve gondermistim.
cok hosuna gitmisti..
ama bugun baktim da o sitenin konsepti degismis, artik sadecce ofise toplu gonderim yapiyorlarmis.
kizlar ben hioc ac degilim ama paso birseyler yemeye basladim.. mutfaga gidip gidip geliyorum\
yani erkeklere en güzel hediye yiyecek...
hmm gerçekten harika görünüyor onlar.
bizim de bugun sevgilimle 2. yıldonumumuz, çiçek gönderdi az once aşkım banaopuyorumnanaktan ohaoldumsmile
cok gec.. durduramadfim kendimi....
neyse aksam hafif yer slim in 6 yaparimmmm
bir paket mavi yesil light pirinc ve misir citiirini goturmus bulunmaktayim. hayirli ugurlu olsun....
bir paket mavi yesil light pirinc ve misir citiirini goturmus bulunmaktayim. hayirli ugurlu olsun....
ya ozel univlerin molekuler biyol. ve gen. bolumlerine email atip kendimi tanitayim dedim. ne cok ozel univ acilmis. cogu da cok kalitesiz.... bunalima girdim valla.....biz zor is buluyoruz buradan yeni mezun olanlar nasil is bulacaklar?? buralara girip calissam mutlu olacak miyim??? bir suru soru olustu kafamda....canın mı sıkılıyor stres mi var acaba?
)
ya ozel univlerin molekuler biyol. ve gen. bolumlerine email atip kendimi tanitayim dedim. ne cok ozel univ acilmis. cogu da cok kalitesiz.... bunalima girdim valla.....biz zor is buluyoruz buradan yeni mezun olanlar nasil is bulacaklar?? buralara girip calissam mutlu olacak miyim??? bir suru soru olustu kafamda....
aaaaa,
evet hayatim yaaa
ben mesajini gordum,
pzt. gunu actim; yanit yazmak icin;
sonra araya bisey girdi, kapatmak zorunda kaldim kapattim.
cok cok sevindim canim yaa, masallah, buyuk basari. cok tebrik ediyorum cnm benim.
kutlu olsun yildonumunuz cnmmm
a.s.
bu cicekler de benden size.
spatz cim nerelerdesin sen??? tatile gittin mi? bayadir gorusemedik seninle. haftanin birincisi de senmissin tebrikler...
bu arada nice yillara birlikte mutlu mutlu ...
tebrikler canım:)
canım çok incesin çok teşekkür ederim.gerçekten çok sevindik biz de...
inşallah mali müşavirlik sınavında da senin gibi başarılı olur girdiği zaman.
evet canım birinci olmuşum. ama dün kızlara da söyledim, pek sağlıklı bir kilo verme olmadı benimki. stres ve sıkıntıdan iştahım kesildi, doğru dürüst bişey yiyemedim.annemler görünce kızım eriyip bitmişsin dediler bu hafta(ki bugune kadar o kadar kilo vermeme ragmen bişi dememişlerdi)
gidemedim hala tatile canım.sevgili mudurum 3 haftadır donmedi cunku tatilden!!!ve dağ gibi birikiyor işler omuzuma...
Tesekkurler canım..
opuyorumnanaktan
ya ozel univlerin molekuler biyol. ve gen. bolumlerine email atip kendimi tanitayim dedim. ne cok ozel univ acilmis. cogu da cok kalitesiz.... bunalima girdim valla.....biz zor is buluyoruz buradan yeni mezun olanlar nasil is bulacaklar?? buralara girip calissam mutlu olacak miyim??? bir suru soru olustu kafamda....
onu ye üstüne koca bir bardak su iç şişersin:teselli:ama yemezsin kcal az o patlakların
kizlarr kaciyorum ben yavas yavasss
aksama cok guzel sporlar yapasim var; insallah eve gidince usengeclik cokmez
bir de banyomu temizlicem bu aksam
bir de esim erken gelirse sahile cay icmeye gidicez, dun aksam soz vermisti.
gidersek banyoyu yarin aksam temizlerim ;-)
optum hepimizi ccoookkk coookkk
kizlarr kaciyorum ben yavas yavasss
aksama cok guzel sporlar yapasim var; insallah eve gidince usengeclik cokmez
bir de banyomu temizlicem bu aksam
bir de esim erken gelirse sahile cay icmeye gidicez, dun aksam soz vermisti.
gidersek banyoyu yarin aksam temizlerim ;-)
bende çıktım kızlar eşim gelcek yemek hazırlayyaım görüşürüz sonra
ay herkes gitmis bir yerlere....
gezen gezene
ben bu gece evdeyim, yalnizim ve kendimi spora verecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?