50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi bugün salata yemişsin, eşine de söyle gelirken alsın o çikolata sonra çıkar bir yerden şimdi boşuna arama.

ay kızlar şehir fırsatında bonnyfood kek çiçeklerinden var, eşime göndersem mi ne dersiniz:)

iyi bugün salata yemişsin, eşine de söyle gelirken alsın o çikolata sonra çıkar bir yerden şimdi boşuna arama.

is yemegi var bu gece gec gelir o
binik bounty ve snickersim var ama onlari yemek istemiyom
bu arada ben dun de salaat yemistim normal salatanin icine zeytinyaginda sehriye kavurup dokmustum ama detayli yazmayoinca beni sebze yemedim sanmissin.. bugunde salata yapip icine haslanmis makarna koydum.

slim in 6 ısınma 5 dk demişler doğrumu?

evet canım.

pardon o zaman tatlım.

ben nisanliyken esime birkez tazebunlar.com'dan meyve gondermistim.
cok hosuna gitmisti..

ama bugun baktim da o sitenin konsepti degismis, artik sadecce ofise toplu gonderim yapiyorlarmis.

akşama yemek ne düşüüyorsunuz kızlarr?*

ben taze fasulye yicem, dun yapmıtşım. yanında da yogurt oh misss...

spatzigimm; gokova, akyaka ayni yer mi? yakin mi??

canım onlar yanyana koylar. biz geçen sene gidip hepsini gezmiştiki hepsi birbirinden güzel...cam gibi deniz.

ben gittim pek beğendiğimi söyleyemem. spatzime katılıyorum. bu dönemlerde hiç gidilmez. bozcaada, gökçeada güzel oluyor diyorlar, ben gitmedim ama sakinmiş.

.

bozcaada'yı gidenler öve öve bitiremiyor.ben de çok merak ediyorum, kuzenim gitmişti resimlerine bakmıştım da gerçekten çok güzel bi yere benziyordu.

iyi bisey yaptim nihayet

1 fincan yesil cay ictim, icine de 1 cubuk tarcin attim

guclubacismile

afiyet olsun canımkaydirigubbakcemile2 ben sana cuma gunu ozelden bi mesaj atmıştım aldın mı acebaaa?

ayni seyi dusunmusuz seninle.

bana da geldi mail;

ben de dogumgununde esime gondersem mi diye dusunmustum

ama harika seyler yaaa, istah kabartici hem de.

))

hmm gerçekten harika görünüyor onlar.

bizim de bugun sevgilimle 2. yıldonumumuz, çiçek gönderdi az once aşkım banaopuyorumnanaktan ohaoldumsmile

ayyy gönder ne güzel jest....tam erkeklere göre yiyecek

evet,, yorumlarda da çok lezzetli yazıyor:)

ayni seyi dusunmusuz seninle.

bana da geldi mail;

ben de dogumgununde esime gondersem mi diye dusunmustum

ama harika seyler yaaa, istah kabartici hem de.

))

aldım:) yarın gönderiririm fırsat gerçekleşirse. benim de eşimin ağustos da doğumgünü var, ama ben şimdi yeni işi için göndermiş olurum, ağustosa da bişeyler bakarız artık:)

aaaaa,
evet hayatim yaaa

ben mesajini gordum,
pzt. gunu actim; yanit yazmak icin;
sonra araya bisey girdi, kapatmak zorunda kaldim kapattim.

cok cok sevindim canim yaa, masallah, buyuk basari. cok tebrik ediyorum cnm benim.

kutlu olsun yildonumunuz cnmmm
a.s.
bu cicekler de benden size.

spatz cim nerelerdesin sen??? tatile gittin mi? bayadir gorusemedik seninle. haftanin birincisi de senmissin tebrikler...
bu arada nice yillara birlikte mutlu mutlu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…