ben su an yapiyorum. zor ama ise yarayan bir programmisşimdi kızlar sorularım olcak sizlere.... slim in 6 (6 haftalık incelme programı ) tanıtımlarında öyle diyo hafta hafta değişiyomu hareketler???? birde ayyyyyyy kadınlar ne biçim fit olmuş...aramızda 6 haftadır yapan var mı fit oldunuz mu?
evet canim iste o dedigindenim, doktoram bitmek uzere..aaa sen genetikçimisin yani işte anla moleküler biyoloji vs işindemisin?
sakin ol, patron milleti oyledir. stresini azaltacak seyler yap, geceleri sevgilinle bulus, isi mumkun oldugunca az dusun...... kilo vermen guzel ama stresten kilo vermen hic ioyi degilevet canım birinci olmuşum. ama dün kızlara da söyledim, pek sağlıklı bir kilo verme olmadı benimki. stres ve sıkıntıdan iştahım kesildi, doğru dürüst bişey yiyemedim.annemler görünce kızım eriyip bitmişsin dediler bu hafta(ki bugune kadar o kadar kilo vermeme ragmen bişi dememişlerdi)
gidemedim hala tatile canım.sevgili mudurum 3 haftadır donmedi cunku tatilden!!!ve dağ gibi birikiyor işler omuzuma...
esekkurler canım..
opuyorumnanaktan
yeni moda ya her univ e acmislar. koc a baktim tin tin... bilgide biizm bolum var ama akademik kadro bile yok genelde iletisim falan var....bizim bolum kulturde sabanci yeditepede iyi. bilim, bilgi ve yeniyuzyili da arastiriyorum su an...kaç tanesindeki varki senin bölümün? Çoğundan sadece eğitim ve fen edabiyat var.
%90'ı tırt o üniversitelerin ne yazık ki. Mal yetiştiriyorlar piyasaya.
Bilgi, bahçeşehir, koç, sabancı bu 4ü iyi diye biliyorum sadece. Bir de yeditepe idare eder.
bay baykizlarr kaciyorum ben yavas yavasss
aksama cok guzel sporlar yapasim var; insallah eve gidince usengeclik cokmez
bir de banyomu temizlicem bu aksam
bir de esim erken gelirse sahile cay icmeye gidicez, dun aksam soz vermisti.
gidersek banyoyu yarin aksam temizlerim ;-)
kızlar selam nasılsınızzz
sıtede sorunmu oldu mesajlar sılınmıs bazıları
ben geldim :))
hemen yediklerimi yazıyım dışarda oldğum için vücudum biraz acıktı ama su ile takviye ettim çubuk krakerle fln.
sabh:1 patlıcan közleme,1 domates,1 slaatalık doğradım üstünede lor peynir ile lezzetli salatamdan yedm bolca yanında çay içtüm ve 2 avuç kraks çubuk yedim burgulardan..
sonra spor salonun agittim 2 de spor salnundan çıktım işlerm vardı o yüzden marketten ayran ve çubuk kraker aldım onları yedm
ara:1 elma
akşam:1 tabak yoğurt çorbası,2 köfte,bolca tuzsuz ve yağsız çoban salatası
gecede 1 tabak karpuz yemeyi düşünüorummm ve gün boyu bolca su içtim devamda edicem :)
kızlar vücut analizi yaptırmştım ya orda işde herbalife i önerdi adam yaa kafama hiç yatmadııı kullanmayı hiç düşünmüorum.bu cuma tatile çıkacağım dönüşte hastaneyee gidip orda da analiz yaptırıp doğru düzgün sonucumu alıp ona göre beslenme düzenimi oturtacağım amaa 4 kilomu vermm gerk yaaa amaa gitmior gitmiorr gitmiorrrrrr(
kızlar selam nasılsınızzz
sıtede sorunmu oldu mesajlar sılınmıs bazıları
evet evet.. ben de seviyorum arada yalniz kalmayi...ay kıyamam ben sana, spor iyidir ama kendini spora ver yemeğe verme de sempatiksalakcinni
benim de eşim perşembe cuma yok. ama ben seviyorum arada yalnızlığı:)
evet bir univ den gelmis cevap gelin goruselim diye arayip randevu almam gerek.hımmm umarım güzel kafana göre bir yer bulursun anchusa.
ben de dupeduz zorladim kendimi lachesisten korkuma dun gece spor icin...lachesisim dun aksa
2 minik biber dolmasi,
2 kasik yogurt
karpuz yedim.
ara
yeniden karpuz yedim.
1 saat banyomu temizledim;
bulasik mak.ni bosalttim,
portmantoyu duzenledim.
bunlara baslamadan once 15 dk. muzik acip dansettim, hopladim , zipladim.
sonra esim geldi,
sonra babam ugradi bisey icin.
sonra spora hicc halim kalmadi.
:-(((
ya ben bu sabah 50.8 ciktim dun 51.8 dim....dun sabah 1 kg fazla cikiyordum ya, o bu sabah yarim kiloya dustu,
ama hala sislik var bende hissediyorumm..
evet evet.. ben de seviyorum arada yalniz kalmayi...
evet bir univ den gelmis cevap gelin goruselim diye arayip randevu almam gerek.
ben de dupeduz zorladim kendimi lachesisten korkuma dun gece spor icin...
ya ben bu sabah 50.8 ciktim dun 51.8 dim....
Merhaba bende diyetteyim.60 kilo ile başladım.Bu sabah 56 kg çıktım.Diyetime dikkat ediyorum.Spor salonuna yazıldım ama işten fırsat bulup gidemedim hiç.Sadece akşam hava biraz serinledikten sonra yürüyüşe halimiz kalırsa eşimle beraber çıkıyoruz.İdeal kilom 52.Hedefe adım adım ulaşmaya çalışacağım.Yani ben de varım arkadaşlar.
Görüşmek üzere)
günaydın canlarım.. yarın sabah istanbula gidiyorum. kac gün kalırım bilinmez. bi arkadasımla keyif yapıcaz birlikte. ilk kez gidiyorum istanbula.. eger nete giremezsem merak etmeyin. bi de özleyin birazcık beni
bu aralar reglim yaklastıgı için ne yersem yiyim doymuyorum. bi an önce kış gelsin artık çook sıkıldım yazdan yaabattaniyenin altına girip film izleyip sıcak biseyler içmek istiyorum böhü böhü =))
lachesisim dun aksa
2 minik biber dolmasi,
2 kasik yogurt
karpuz yedim.
ara
yeniden karpuz yedim.
1 saat banyomu temizledim;
bulasik mak.ni bosalttim,
portmantoyu duzenledim.
bunlara baslamadan once 15 dk. muzik acip dansettim, hopladim , zipladim.
sonra esim geldi,
sonra babam ugradi bisey icin.
sonra spora hicc halim kalmadi.
:-(((
kızlar bomba gibiyim 58.8 kiloyumm inşalalh devamıda gelickk ay çok mutlu oldm yaaa :)
dun sabah 1 kg fazla cikiyordum ya, o bu sabah yarim kiloya dustu,
ama hala sislik var bende hissediyorumm..
evet evet.. ben de seviyorum arada yalniz kalmayi...
evet bir univ den gelmis cevap gelin goruselim diye arayip randevu almam gerek.
ben de dupeduz zorladim kendimi lachesisten korkuma dun gece spor icin...
ya ben bu sabah 50.8 ciktim dun 51.8 dim....
Merhaba bende diyetteyim.60 kilo ile başladım.Bu sabah 56 kg çıktım.Diyetime dikkat ediyorum.Spor salonuna yazıldım ama işten fırsat bulup gidemedim hiç.Sadece akşam hava biraz serinledikten sonra yürüyüşe halimiz kalırsa eşimle beraber çıkıyoruz.İdeal kilom 52.Hedefe adım adım ulaşmaya çalışacağım.Yani ben de varım arkadaşlar.
Görüşmek üzere)
kahvaltımıda yazıyım kızlar:
1 dilim kızarmş kepekli ekmekle birlkte 1 domates,2 çay kaşığı reçel,birazda lor peynir yedim yanında da şekersiz çay içtim
yapmayin ya kis gelmesinvalla ben anlamiyorum su kilolar niye boyle oynayip duruyorr
univ. isi hayirlisi olsun cnmmm
hosgeldin cnmmm
ooo istanbul'u gezeyim goreyim dersen en az 1 ay kalman gerek. gez gez bitmez istanbul.
"bi an önce kış gelsin artık çook sıkıldım yazdan yaabattaniyenin altına girip film izleyip sıcak biseyler içmek istiyorum böhü böhü "
dun ayni seyleri soyledim ben de))
evet sana da soyluyorum daha yaz yeni geldi. istemiyorum ben kisigünaydın canlarım.. yarın sabah istanbula gidiyorum. kac gün kalırım bilinmez. bi arkadasımla keyif yapıcaz birlikte. ilk kez gidiyorum istanbula.. eger nete giremezsem merak etmeyin. bi de özleyin birazcık beni
bu aralar reglim yaklastıgı için ne yersem yiyim doymuyorum. bi an önce kış gelsin artık çook sıkıldım yazdan yaabattaniyenin altına girip film izleyip sıcak biseyler içmek istiyorum böhü böhü =))
anchusa burda mısınnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?