50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben su an yapiyorum. zor ama ise yarayan bir programmis
aaa sen genetikçimisin yani işte anla moleküler biyoloji vs işindemisin?
evet canim iste o dedigindenim, doktoram bitmek uzere..
sakin ol, patron milleti oyledir. stresini azaltacak seyler yap, geceleri sevgilinle bulus, isi mumkun oldugunca az dusun...... kilo vermen guzel ama stresten kilo vermen hic ioyi degil
yeni moda ya her univ e acmislar. koc a baktim tin tin... bilgide biizm bolum var ama akademik kadro bile yok genelde iletisim falan var....bizim bolum kulturde sabanci yeditepede iyi. bilim, bilgi ve yeniyuzyili da arastiriyorum su an...
bay bay

ben geldim :))
hemen yediklerimi yazıyım dışarda oldğum için vücudum biraz acıktı ama su ile takviye ettim çubuk krakerle fln.

sabh:1 patlıcan közleme,1 domates,1 slaatalık doğradım üstünede lor peynir ile lezzetli salatamdan yedm bolca yanında çay içtüm ve 2 avuç kraks çubuk yedim burgulardan..

sonra spor salonun agittim 2 de spor salnundan çıktım işlerm vardı o yüzden marketten ayran ve çubuk kraker aldım onları yedm

ara:1 elma

akşam:1 tabak yoğurt çorbası,2 köfte,bolca tuzsuz ve yağsız çoban salatası

gecede 1 tabak karpuz yemeyi düşünüorummm ve gün boyu bolca su içtim devamda edicem :)

kızlar vücut analizi yaptırmştım ya orda işde herbalife i önerdi adam yaa kafama hiç yatmadııı kullanmayı hiç düşünmüorum.bu cuma tatile çıkacağım dönüşte hastaneyee gidip orda da analiz yaptırıp doğru düzgün sonucumu alıp ona göre beslenme düzenimi oturtacağım amaa 4 kilomu vermm gerk yaaa amaa gitmior gitmiorr gitmiorrrrrr (

merhaba kızlaar kimselerde yok bilmiyorumkismile

ülkerk canım bi sen varsın galibaaa :sm_confused:

Son düzenleme:

fazla yememişsin ama çok kraker yemişsin. şişlik yapar biliyorsun.

bence de kullanma 40 kilo verdin 4 kilo mu sorun?

kızlar selam nasılsınızzz
sıtede sorunmu oldu mesajlar sılınmıs bazıları

iyiyiz canım sen nasılsın?
evet sitede sorun oldu 3 gün silindi.

lachesisim dun aksa
2 minik biber dolmasi,
2 kasik yogurt
karpuz yedim.

ara
yeniden karpuz yedim.

1 saat banyomu temizledim;
bulasik mak.ni bosalttim,
portmantoyu duzenledim.

bunlara baslamadan once 15 dk. muzik acip dansettim, hopladim , zipladim.

sonra esim geldi,
sonra babam ugradi bisey icin.

sonra spora hicc halim kalmadi.

:-(((

ay kıyamam ben sana, spor iyidir ama kendini spora ver yemeğe verme de sempatiksalakcinni

benim de eşim perşembe cuma yok. ama ben seviyorum arada yalnızlığı:)
evet evet.. ben de seviyorum arada yalniz kalmayi...
hımmm umarım güzel kafana göre bir yer bulursun anchusa.
evet bir univ den gelmis cevap gelin goruselim diye arayip randevu almam gerek.
ben de dupeduz zorladim kendimi lachesisten korkuma dun gece spor icin...
dun sabah 1 kg fazla cikiyordum ya, o bu sabah yarim kiloya dustu,
ama hala sislik var bende hissediyorumm..
ya ben bu sabah 50.8 ciktim dun 51.8 dim....

Merhaba bende diyetteyim.60 kilo ile başladım.Bu sabah 56 kg çıktım.Diyetime dikkat ediyorum.Spor salonuna yazıldım ama işten fırsat bulup gidemedim hiç.Sadece akşam hava biraz serinledikten sonra yürüyüşe halimiz kalırsa eşimle beraber çıkıyoruz.İdeal kilom 52.Hedefe adım adım ulaşmaya çalışacağım.Yani ben de varım arkadaşlar.
Görüşmek üzere )

kahvaltımıda yazıyım kızlar:

1 dilim kızarmş kepekli ekmekle birlkte 1 domates,2 çay kaşığı reçel,birazda lor peynir yedim yanında da şekersiz çay içtim

günaydın canlarım.. yarın sabah istanbula gidiyorum. kac gün kalırım bilinmez. bi arkadasımla keyif yapıcaz birlikte. ilk kez gidiyorum istanbula.. eger nete giremezsem merak etmeyin. bi de özleyin birazcık beni
bu aralar reglim yaklastıgı için ne yersem yiyim doymuyorum. bi an önce kış gelsin artık çook sıkıldım yazdan yaa battaniyenin altına girip film izleyip sıcak biseyler içmek istiyorum böhü böhü =))

valla ben anlamiyorum su kilolar niye boyle oynayip duruyorr

univ. isi hayirlisi olsun cnmmm

hosgeldin cnmmm

ooo istanbul'u gezeyim goreyim dersen en az 1 ay kalman gerek. gez gez bitmez istanbul.

"bi an önce kış gelsin artık çook sıkıldım yazdan yaa battaniyenin altına girip film izleyip sıcak biseyler içmek istiyorum böhü böhü "

dun ayni seyleri soyledim ben de ))

sırf fazla iş yapmış görüniyim diye herşeyi yazmışsın yahu, seni gidi seni:)
15 dakikalık dansını spor olarak görebilirim, bir de banyoda küvet falan ovalayıp temizlediysen o çok yoruyor gerçekten, o da baya kalori yaktırmıştır. diğerleri için aynı şeyi söyleyemiycem. dün yediklerini yakmışsındır. ama ekstradan gitmemiştir onu da bugün dikkat edersin artık tatlım.

kızlar bomba gibiyim 58.8 kiloyumm inşalalh devamıda gelickk ay çok mutlu oldm yaaa :)

tebrikler canım.

dun sabah 1 kg fazla cikiyordum ya, o bu sabah yarim kiloya dustu,
ama hala sislik var bende hissediyorumm..

bende de aynı şey oldu 1 kg fazla çıkıyordum yarım kiloya düştü, nemli hava mı yapıyor acaba?

hayırlı olsun canım. umarım güzel geçer. bak sporu yaptın hemen kilon düştü:)

Hoşgeldin canım.

kahvaltımıda yazıyım kızlar:

1 dilim kızarmş kepekli ekmekle birlkte 1 domates,2 çay kaşığı reçel,birazda lor peynir yedim yanında da şekersiz çay içtim

Kahvaltın güzel.

Ben de dün koşuşturmacadan az spor yaptım diye sabah kalkar kalkmaz slim pack yaptım. leslie 10 günlük programa da devam ediyorum. gidiyim 3 mil yürüyüp geliyim kimse yokken:)

yapmayin ya kis gelmesin
evet sana da soyluyorum daha yaz yeni geldi. istemiyorum ben kisi
anchusa burda mısınnnn?

evet evet burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…