50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim, koçumuz pepperın dikkatine;

sabah 1 dilim çok tahıllı ekmek, ricotto peyniri sürdüm üstüne.
3-4 tane yeşil zeytin,
2-3 çatalda helva.

ara 2 kare bitter çikolata(regl öncesi dönemdeyim çok fena

öğlen 1.5 zeytinyağlı biber dolması,
yarım kase yoğurt,
yarım bardak kola zero.

akşam 4 tane kaşarlı ızgara köfte,
2 yemek kaşığı pilav,
2 yemek kaşığı püre,
bir parça pide, ayran.

spor olarak da slim pack yaptım bir de eşimle çıkıp yürüycez şimdi 1 saat filan.

sonradan gelen edit: biz tam çıkarken arkadaşlar geldi onlarla gezdik, aheste olarak da olsa baya yürüdük.

Son düzenleme:
ulkerkcim ben tatili dönüşü yine 59 um da .çizelgede değiştiremedim.

3 gündür sürekli ütü yapıyorum. 6 makine falan ütü yaptım.

ko gelsinn canımm,bn de temzilik+ütüü uğraşıyorumm,kadın olmak çok kötüü yaa,bi dahaa dünyayy erkek olarak gelmek isterdimm...

teşekkür ederim kas yapmıyor deqilmi
yok canım ,ben 3 aydır yapıyorum,kas olmadıı,olduysa da ebn bilmiyomm,ki kası ben sevmemmm....sıkılaştımm ve kendimi çok iiyi hissediyorummm,ben 21 deyimm,21 de sabit kalıyosunn..

haddimde olmadann menünü inceeldimm ,ama su sadece 2 kere yazmışın sadece 2 kere mi içtin?bence artır.+gazozdan bir süre uzak dur,light a aldanma ebnce...koç ta eminim kızarr gazozaa..onun yerine ayrann içç+taze meyve suyu+limonlu soda...içççç...+hatta soğuk yeşil çayy iççç,ama gazoz içMEEEEEE

güya emnüümü yazcaktımmmm,unutmuşumm
sabhla öğşleyi yzmıştımm:
ara:2kayısı
ara:1türk kahvesii+1 tane hanımeller kurabiye
aşkam:yine bmya yemeği+yine yoğurt+maydonozzz
koçumm hareketli bir gün geçirdimmm+biarzdann misafrim gelcek ona da yarım 11 dk pack yaptırcamm

aa öylemi nice yıllara trufcum eşinle çocuklarınla fıstıkım....
nesme koçumuz menüyü toptan istedi yoksa bize kızar valla

yok canım ,ben 3 aydır yapıyorum,kas olmadıı,olduysa da ebn bilmiyomm,ki kası ben sevmemmm....sıkılaştımm ve kendimi çok iiyi hissediyorummm,ben 21 deyimm,21 de sabit kalıyosunn..

canım benim hatırladığım dulsinin dedği 21 den sonra tekrardan 3 ten başlıyorsun yanlış olmasın bide yesa ya sorun istersenizboshayallersmile

canım benim hatırladığım dulsinin dedği 21 den sonra tekrardan 3 ten başlıyorsun yanlış olmasın bide yesa ya sorun istersenizboshayallersmile

araştırdımm internetten ama,en son 21 sayı diyor,başa dön gibi bir şey okumadımm benn.hep 21 yapılacağını anladımmm ama,senin dediğin gibii değil sanırım....

günaydınn herkese ,
sabah8.30 da kaltım.25 dk karın hareketelri yaptım+ardından 2 kayısı+1 bardak yeşil çay içtimm+çamaşır topladım+astım ve geri yattımm.12de uyandımmmm ..şimdi de kahvaltıı yapcammmm....

slm bende aynı dertle ugraşıyorum 1.59 boyum kilo 60 bir türlü zayıflayamıyorum Diyetisyenede gittim ama sonuç vermedi simdi sporada başladım bildiginiz etkili bir diyet programı varsa paylaşabilirmisiniz

mrbb,
burda gerçekten güzel kilolar vermiş arkkdaşlar varr,ama şu günlerde kimseler olmuyooo,sen ara ara uğrarsann,eminim sana yardımcıı olurlarr.bizim haftalık koçumuz oluyo,yediklerimizi ve harektlerimzii bildiiriiryoruzz,o yorumluyoo,cuma günleri de tartılıp lachesis arkadaşımıza kilo bildirimii yapıyoruzz.böylelikle kilo vermeyee,kontrol altında tutmaya çalışıyoruzz,çoğumuzz diyetten ziyade;sık aralıklarla az az yiyoruz+spor yapıyoruzzz,bu şekilde kilo verdik+abur cuburu hayatımızdann çıkardıkkk...sana tavsiyemm;aldığın kalorilerii hesaplayıp,aldkalrından fazla harcarsan da kilo verebilrisinn..buraya takılırsann,emin ol motive oluyosun ve kilolardann kurtuluyosunnnnn

ben de ilk burayya takıldımm,ve 3 hafta hiçç gram bil vermedimmm,ama inandımm verebileceğimeeee ;ve şuann istediğimin de altına indimmm..önce kendinii olumsuz düşüncelerden arındır,inan ve kendine çok güvenn.....sonuçta diyetisyene de gitiiğin içinn,birikimin de vardırr,budaki tecrübelerle kendi birikimini birleştirdiğindee ortaya güzel şeyler çıkarr emin ol....kolay gelsin...

meraba arkadaşlar.. ben şu an 59 kiloyum ve hedefim 52.. dün itibarı ile sıkı bir diet yapmaya karar verdim.. gelişmeleri burda yazıcam:))

selam kızlar.. boyum 165 kilom 55. normal kilomdayım ama yağlar basenimde toplanmış durumda :çok üzgünüm: 15 gündür basen eriten egzersizler yapıyorum. çok araştırdım ve faydalı olabilecek bütün egzersizleri yapıyorum. yaklaşık 40 dk sürüyor. 15 günde etkilerini görmeye başladım 2 kilo verdim ama bir sorun var. basenlerimle birlikte göğüslerim de eriyor :1shok: zaten 75 bedenim 1 cm küçüldü senağlama sırf bu yüzden egzersizleri kesmeyi düşünüyorum. göğüslerim küçülmeden basenlerimin erimesinin bir yolu yok mu??

inşallah hepimiz istegimiz kiloları veririz.daha yeni üye oldum zaten tavsiyelerini dkkate alacam cok teşekkür ederim

bende iki gün önce üye oldum zaten daha önce takılmıyodum bende verebilecegime inanıyorum ama tartılınca moralim bozuluyordu.Ama burası gercekten cok faydalı teşekkür ederim sanada kolay gelsin..

pazar günü menüm:

sabah eşim börek almış gelmiş ben de haliyle yedim fazla bişey değildi ama yanında azcık peynir yedim bir de sonra azcık helva yedim.
Öğlen çekirdek yedim geç yapmıştık kahvaltıyı canım bişey istemedi.
Akşam yağsız yoğurtlu makarna yedim bir tabak.
Birazdan da çayla tatlı yiycem, bülbül yuvası me ne ondan, azcık yiycem, regl oldum bugün olsun o kadar:)

Her yerim ağrıdığından spor yapamiycim

menümm
sabah:1 yeşil çay+2 kayısı+25 dk karın hareketi
öğle saati kahvaltıeynir+zetin+maydonoz+yumurta+domates+salatlık+1/2 dilim çavdar ekm
ara:1 erik+10kadar kiraz
ara:türk kahvesi+1 lokum
ara:1 ayran
akşam:1 ızgara tavuk but+domates+biber+salata
hareket:40dk pilates yaptım+akşam pack yapcammm
her günn ;günde ort. 2 lt su +1 ltlik çaydanlığmla yeşil çay içiyorumm,önce sıcak,sonra limonlu soğuk.....

öncelikle hoş geldin..Benim de tek sorunum basenelrimmdii.artık kalmadııı.sporlaa gitttii benimkilerr.ama göğsümde gram küçülme olmadıı,keşke benimki küçülseydii,benim de vücuduma göre çok büyüük,ben burdaki arkadşların tavsiye etikelrini yaptımm ve sadece basenlerimm gittii+azcık ta yüzüümm ,bölgesel zzayıflayabildimm yanii...slim in 6,lesli,tibet ve sürekli mekik bunlarla sadecec basenelrimm gitiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…