ulkerkcim ben tatili dönüşü yine 59 um da .çizelgede değiştiremedim.
3 gündür sürekli ütü yapıyorum. 6 makine falan ütü yaptım.
yok canım ,ben 3 aydır yapıyorum,kas olmadıı,olduysa da ebn bilmiyomm,ki kası ben sevmemmm....sıkılaştımm ve kendimi çok iiyi hissediyorummm,ben 21 deyimm,21 de sabit kalıyosunn..teşekkür ederim kas yapmıyor deqilmi
bende yediklerimi yazıyım
kahvaltı
uno light 2 dilimle yapılmış kaşarlı tost
kurabiye
yeşilçay
su
öqlen
1 kase köfteli yayla çorbası
kabak yemeqi
su
akşam
1 kase köfteli yayla çorbası
kabak yemeqi
light gazoz
yok canım ,ben 3 aydır yapıyorum,kas olmadıı,olduysa da ebn bilmiyomm,ki kası ben sevmemmm....sıkılaştımm ve kendimi çok iiyi hissediyorummm,ben 21 deyimm,21 de sabit kalıyosunn..
canım benim hatırladığım dulsinin dedği 21 den sonra tekrardan 3 ten başlıyorsun yanlış olmasın bide yesa ya sorun istersenizboshayallersmile
+ne kadar zamnada ne kadar kilo vermemk istiosunn?
mrbb,
burda gerçekten güzel kilolar vermiş arkkdaşlar varr,ama şu günlerde kimseler olmuyooo,sen ara ara uğrarsann,eminim sana yardımcıı olurlarr.bizim haftalık koçumuz oluyo,yediklerimizi ve harektlerimzii bildiiriiryoruzz,o yorumluyoo,cuma günleri de tartılıp lachesis arkadaşımıza kilo bildirimii yapıyoruzz.böylelikle kilo vermeyee,kontrol altında tutmaya çalışıyoruzz,çoğumuzz diyetten ziyade;sık aralıklarla az az yiyoruz+spor yapıyoruzzz,bu şekilde kilo verdik+abur cuburu hayatımızdann çıkardıkkk...sana tavsiyemm;aldığın kalorilerii hesaplayıp,aldkalrından fazla harcarsan da kilo verebilrisinn..buraya takılırsann,emin ol motive oluyosun ve kilolardann kurtuluyosunnnnn
ben de ilk burayya takıldımm,ve 3 hafta hiçç gram bil vermedimmm,ama inandımm verebileceğimeeee ;ve şuann istediğimin de altına indimmm..önce kendinii olumsuz düşüncelerden arındır,inan ve kendine çok güvenn.....sonuçta diyetisyene de gitiiğin içinn,birikimin de vardırr,budaki tecrübelerle kendi birikimini birleştirdiğindee ortaya güzel şeyler çıkarr emin ol....kolay gelsin...
selam kızlar.. boyum 165 kilom 55. normal kilomdayım ama yağlar basenimde toplanmış durumda :çok üzgünüm: 15 gündür basen eriten egzersizler yapıyorum. çok araştırdım ve faydalı olabilecek bütün egzersizleri yapıyorum. yaklaşık 40 dk sürüyor. 15 günde etkilerini görmeye başladım 2 kilo verdim ama bir sorun var. basenlerimle birlikte göğüslerim de eriyor :1shok: zaten 75 bedenim 1 cm küçüldü senağlama sırf bu yüzden egzersizleri kesmeyi düşünüyorum. göğüslerim küçülmeden basenlerimin erimesinin bir yolu yok mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?