kizlarr hepiniz beni dinleyin..
yarindan itibaren yeni kocunuz benmisim.
cok siki bir hafta olmasini istiyorum.
oncelikle menu yazmak mecburii;
menulerinizi ogun ogun degil, tum gunun sonunda (ya da ertesi sabah ) topluca yazmanizi istiyorum.
ki dogru degerlendirebileyim
haftasonu ben olmayacagim. pzt. gunu herbir mesaji tek tek yanitlarim.
ulkerk,
melahatt
spatz
yasemn
lachesis
anchusa
yesa
dulcinea
nutcase
tego
kahvekokusu
nilufert
truf
unuttugum kim varsaa
hepiniz menu yazacaksiniz kizlar ona gore, hergunnnn
diger kurallarimi peyderpey aciklayacagimm
bende bu guruptayım boy 1.66 kilo 57.4 dü 4 gndür dietteyim 55.2 oldum hala devam etmekteyim sizce iyi mi
selam kızlar
günaydın herkese opuyorumnanaktan
günaydın cnm nbr
Günaydınlar şekerler..
Trufcum iyiyim kuşum bu arada erimişiz....
Lanchesis 600 gr ne ara verdin yaaaaa...sen menüleri yazmadın demi...
yok bende bu hafta cok kararlıyım..hehehhe
ben herhafta 500 gr ma bile razıyım yaaa aslında...
bir arkadaş 4 günde nasılvermiş iki kiloyu ???????????yani sudur yada kas kütlesi olma ihtimali yuksek..,yani günde 3500kcal harcamışş pufffffffffffff....imkansızzzzzz
kuşum doğru diyorsun başlıyorum p.tesi harekete..yarın abimlere gitcez..şehir merkezinde uzak bahçesine mangala...kaçırmam ama belki bahçede ip atlarımyavrım bas bağırdım günde 10-11 mil leslie ile yürüyorum diye, sporla verdim tabiki, her hafta yapamam bunu ama yapsam ne güzel olur:)
Sana boşuna söyleyip durmuyorum spor ulkerk spor diye:)
diyete ilk başladığında 1-2 kilo öyle su gider. normal bir durum.
sen verirsin yaaa 2 ay var...kalça ölçüsünü ben göbek deliğinin 4 cm altından alıyorum basende sanırım kalçanın 4 cm altından...basen poponun olduğu kısım ise popunun hemen bitiş çizgisi sanırsam..bende basen yok bende karın ve bel birde utanıyorum ama sırt var:kedi:bu 15 günlük süreçte kilo almadım ama dün belimi ölçtüm2 cm yada 3 cm kalınlaşmışım yuh ya sporu bırakınca 15 günde böle farkedilir mi
neyse şimdi önümde 65 günlük bi periyot var bu 65 günde 49 kilo olmam lazım hayal gibi gelio ama
şimdi ölçülerimi alacam bi yere not edicem 65 gün sonra gene ölçülerime bakacam bakalım ne kadar incelecem
bu arada siz basen kalça ölçünüzü nası alıyonuz?
günaydınnnn
aslındaa sabah 8de uyandımmmm,aama elektrikelrliimz yoktuu yenii geldiii.
menüm:1 bardak doğadan akrışıkk mix çay+10 kadar kiraz
kahvaltı:1 bardak yeşil çay+1 akyısı+peynir+zeytin+domates+maydonoz+1yumurt ahşlanmış +1 dilim kepe kemek
ara:1 erik
öğle:bamya yemeğii pişiriyorummm yoğurtla onu yiycemmmm
hareket:1 saat kadarr pilatesss(55 dk)+tibetimi yaptım.az sonra daa evi temizzlemeyye başlıycamm,süpür,silll.,epey hareket etcemm sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?