50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özgüvenini sarsmış galiba, bunu belli et bence. pepperın dediği gibi konuşmalısınız, yoksa öyle yaşanmaz. olmadı ayrılın mutsuz mutsuz gezmekten iyidir.

kusura bakmayın kızlar
başınızı şişirdim
en iyisi ben kaçım
sağolun bye bye

ne demek canım ya, aaa olur mu öyle şey istediğin zaman paylaş sıkıntını derdini, ama bunlar zor konular insan uzaktan yorum yapamıyor. gönül elbette çok iyi anlaşmanızı sorunlarınızı çözmenizi bekliyor, ama çözemeyebilirsiniz de bu durumda kendinizin için en doğru kararı verecek olan sizsiniz.

ben yine burda da iyimser bisey soylicem,
birisi agir hareket ettiginde kagni arabasi denildigini suymustum,

yani okuz (afedersiniz) anlaminda degil de; yavas hareket ediyorsun anlamindadir ...

tabi yine de sana bunu soylemesi de yanlis esinin.

sevginizi bi tartin canim; sevgi bitmemisse kalan seyler konusarak halledilir

kafamizi sisirmedin cnm, herzaman dinleriz..

sağol hayatım

haklısın tatlım
ama dediğm dibi biz konuşamıyoruz bile
bana besleme muamelesi yapıyor resmen

o zaman kendin için yeni bir yol çizmeyi düşünmelisin, ben sana katlan çocukların var diye tavsiye veremem ne yazık ki. gençsin çünkü ne kadar katlanabilirsin ki?

haklısın tatlım
ama dediğm dibi biz konuşamıyoruz bile
bana besleme muamelesi yapıyor resmen

canım boş ver ne yaparsa yapsın takma sende onu önemseme fazla ilgilenme gereksiz yere konuşma biraz ilgini azlt eminim sana karşı dönüşü olacaktır kaçan kovalanır misali kendini ağırdan sat her zaman kinden daha bakımlı ol kendini yenile yani eşinin iyi yanlarını görmeye çalış nediyeyim ALLAH yardımcın olsun evlik çok zor bazen çekilmiyor :umursamaz:

Ama pepperın dediği gibi sevgi çok önemli, seviyorsanız birbirinizi ortak bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

evet depresyondan mı yoksa tiroid den mi bilmiyorum ama çok ağırlaştım
ama beni hammal mı diyosunuz tam bilemiyorum yazılımızı ama
hammal gibi kullanıp işlerinde günün sonun da da benimle işi bitince bana kanı dedi

o zaman kendin için yeni bir yol çizmeyi düşünmelisin, ben sana katlan çocukların var diye tavsiye veremem ne yazık ki. gençsin çünkü ne kadar katlanabilirsin ki?

katlana katlana 13 senem ziyan oldu
benim güzlerim yeşildir ama eşim bunu biz evlendikten birkaç sene sonra farketti
nedi yine iyimder düşünim renk körü diyim

tweetycim...yazdıklarınızı okudum..ne diyeceğimi bilmiyorum. konuşmuyoruz diyorsun ama konuşmaktan başka şansınız yok ki...o senin bu kadar kırıldıgının farkında bile değil sanırım. farkında olsa da nasıl bir tavır takınacak bilmiyorum ama...sen ne kadar kırgın, üzgün, mutsuz oldugunu; bu şartlarda hayatın sana zehir oldugunu anlatmalısın. bir hayatı paylaşıyorsunuz, bunun bütün ağırlığı senin omuzlarında olmamalı...

katiliyorum lachesise
uzaktam yorum yapmak zor cnm

sadece temenni edebiliriz; ikiniz icinde en hayirli olacak sekilde ilerler olaylar umariz canimm

canım 13 yıldır eşin böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu

spatzi hosheldin kuzu

bu hafta koc benim haberin var mi?

menu yazmak mecburi.. hergun ki menunu aksam ya da ertesi sabah topluca yazacaksin ona gore haaa ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…