canım boş ver ne yaparsa yapsın takma sende onu önemseme fazla ilgilenme gereksiz yere konuşma biraz ilgini azlt eminim sana karşı dönüşü olacaktır kaçan kovalanır misali kendini ağırdan sat her zaman kinden daha bakımlı ol kendini yenile yani eşinin iyi yanlarını görmeye çalış nediyeyim ALLAH yardımcın olsun evlik çok zor bazen çekilmiyor :umursamaz:
bencede aynen katılıyorum arkadaşa konuşamıyorsanız eyer ona içinden geçenleri yazmanı tavsiye edrim böylece tartışma yaşanmaz bu arada yazdığın kağıdı okutmadan sen evden uzaklaş biraz düşünmeye vakti olsuntweetycim...yazdıklarınızı okudum..ne diyeceğimi bilmiyorum. konuşmuyoruz diyorsun ama konuşmaktan başka şansınız yok ki...o senin bu kadar kırıldıgının farkında bile değil sanırım. farkında olsa da nasıl bir tavır takınacak bilmiyorum ama...sen ne kadar kırgın, üzgün, mutsuz oldugunu; bu şartlarda hayatın sana zehir oldugunu anlatmalısın. bir hayatı paylaşıyorsunuz, bunun bütün ağırlığı senin omuzlarında olmamalı...
tweetycim...yazdıklarınızı okudum..ne diyeceğimi bilmiyorum. konuşmuyoruz diyorsun ama konuşmaktan başka şansınız yok ki...o senin bu kadar kırıldıgının farkında bile değil sanırım. farkında olsa da nasıl bir tavır takınacak bilmiyorum ama...sen ne kadar kırgın, üzgün, mutsuz oldugunu; bu şartlarda hayatın sana zehir oldugunu anlatmalısın. bir hayatı paylaşıyorsunuz, bunun bütün ağırlığı senin omuzlarında olmamalı...
yok tatlı m ben kaçtığım zaman o dahada uzaklaşıyor benden
onu da çok denedim
onun hiç iyi bir yanı yok ki
hep yorgun hep afeders,iniz öküz gibi oturup tv izliyor konuşmassan konuşmaz
bırak bi soruyu 4 5 sefer soruyorum anca cevao veriyor
onu da tersliyerek veriyor
canım 13 yıldır eşin böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu
canım bende 10 yılık evliyim benim eşim birgün evde birgün işte adam kalkar kalmaz tv başına geçer gecede tv başında uyuklar konuştuğun zamanda seni duymaz nasısın diye sormaz bile bazen tam bir öküz olurlar iyi yönleri olmasa bende çekemem
bencede aynen katılıyorum arkadaşa konuşamıyorsanız eyer ona içinden geçenleri yazmanı tavsiye edrim böylece tartışma yaşanmaz bu arada yazdığın kağıdı okutmadan sen evden uzaklaş biraz düşünmeye vakti olsun
en azında n iyi yünleri varmış benimkinde o da yok odun gibi bişi
duygu namına hiç bişi yok
iyiyim ben de bildiğin gibi. keyifli gördüm seni
spatzi hosheldin kuzu
bu hafta koc benim haberin var mi?
menu yazmak mecburi.. hergun ki menunu aksam ya da ertesi sabah topluca yazacaksin ona gore haaa ohaoldumsmile
yok tatlı m ben kaçtığım zaman o dahada uzaklaşıyor benden
onu da çok denedim
onun hiç iyi bir yanı yok ki
hep yorgun hep afeders,iniz öküz gibi oturup tv izliyor konuşmassan konuşmaz
bırak bi soruyu 4 5 sefer soruyorum anca cevao veriyor
onu da tersliyerek veriyor
inanmicaksınız ama onu da yaptım
eşini seviyomusun yani onsuz bir hayat sürdürebiliimisin
peki ne tepki verdi
evvet keyifliyim çünküüüü çarşamba gunu izne çıkıyorum nihayetolumunekankayizsmile
hani şu aylardır almak için tırmaladıgım izin lachesiscim
süpermiş canım çok sevindim, şimdiden iyi tatiller o zaman bol bol resim çektir
bursan yazmaya çekiniyorum dedim ama herşeyi de yazdım
çok üzgünüm kızlar
utandım şu anada valla
herkesin hep mutlu ve huzurlu
olmasını diliyorum
butun evliliklerin hep güzel husurlu ve AŞK dolu olmasını diliyorum
ve hoşçakalın diyorum
bem kaçim yoksa butun hayatımı burda yazmaya başlicam bu gidişle
hepinize ayrı ayrı teşekkürler ve saygılar canlarım sağolun
ben kaçar
o benim sevgimi haketmemesine rağmen
sevgime karşılık vermemesine rağmen
onu sevnekten vazgeçemiyorum
zaten sevgi olmasa 13 ona katlanamazdım
hep düzelir geçer diye ümit ediyordum ama ....
ay bu türk erkekleri de ne odun oluyor yahu, arada dürtüceksin yoksa bunlar durdukça katılaşıp tahtalaşıyorlar
evet ya iyi tatliler ve bol bol resimler le geri dön canı
ben resimlere bakmayı çok seviyorum ya
hepiniz çok tatlı kızlarsınız MAAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?