50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok tatlı m ben kaçtığım zaman o dahada uzaklaşıyor benden
onu da çok denedim
onun hiç iyi bir yanı yok ki
hep yorgun hep afeders,iniz öküz gibi oturup tv izliyor konuşmassan konuşmaz
bırak bi soruyu 4 5 sefer soruyorum anca cevao veriyor
onu da tersliyerek veriyor

bencede aynen katılıyorum arkadaşa konuşamıyorsanız eyer ona içinden geçenleri yazmanı tavsiye edrim böylece tartışma yaşanmaz bu arada yazdığın kağıdı okutmadan sen evden uzaklaş biraz düşünmeye vakti olsun

anlatıyorum canı senelerdir
ama sadece susuyor bi cevap bile vermiyor
buda beni delirtiyor

canım bende 10 yılık evliyim benim eşim birgün evde birgün işte adam kalkar kalmaz tv başına geçer gecede tv başında uyuklar konuştuğun zamanda seni duymaz nasısın diye sormaz bile bazen tam bir öküz olurlar iyi yönleri olmasa bende çekemem

en azında n iyi yünleri varmış benimkinde o da yok odun gibi bişi
duygu namına hiç bişi yok

iyiyim ben de bildiğin gibi. keyifli gördüm seni

evvet keyifliyim çünküüüü çarşamba gunu izne çıkıyorum nihayetolumunekankayizsmile
hani şu aylardır almak için tırmaladıgım izin lachesiscim

spatzi hosheldin kuzu

bu hafta koc benim haberin var mi?

menu yazmak mecburi.. hergun ki menunu aksam ya da ertesi sabah topluca yazacaksin ona gore haaa ohaoldumsmile

evet canım haberim var, yazamıyorum ama elimden geldiğince forumda yazılanları takip etmeye çalışıyorum.

tamam canım yazıcam menulerimi hatta dünkünü yazayım hemen fırsat bulmusken.ama haftasonu oldugunu ve annemin yanında oldugumu unutmamanı rica ederimopuyorumnanaktan

uyanınca:2 tane minicik altın çilek(babam almış denedim sadece 1 kereligine)+1 bardak su
kahvaltı: pazar kahvaltısı çok detaylımafoldumben
ara:1 bardak vişne suyu + 1 tane şeftali
akşam: 3 köfte + 1 tabak spagetti + 1 kaşık barbunya pilaki +salata+karpuz
gece:2 tane tutku biskuvi

ama bol booool yüzdüm koçum. hiç çıkmadım sudandelikafadulden

evvet keyifliyim çünküüüü çarşamba gunu izne çıkıyorum nihayetolumunekankayizsmile
hani şu aylardır almak için tırmaladıgım izin lachesiscim

süpermiş canım çok sevindim, şimdiden iyi tatiller o zaman bol bol resim çektir

bursan yazmaya çekiniyorum dedim ama herşeyi de yazdım
çok üzgünüm kızlar
utandım şu anada valla
herkesin hep mutlu ve huzurlu
olmasını diliyorum
butun evliliklerin hep güzel husurlu ve AŞK dolu olmasını diliyorum
ve hoşçakalın diyorum
bem kaçim yoksa butun hayatımı burda yazmaya başlicam bu gidişle
hepinize ayrı ayrı teşekkürler ve saygılar canlarım sağolun
ben kaçar

ay bu türk erkekleri de ne odun oluyor yahu, arada dürtüceksin yoksa bunlar durdukça katılaşıp tahtalaşıyorlar

canım benim üzme kendini olur mu, umarım eşinle sorunlarınızı halleder çok mutlu olursunuz.

o benim sevgimi haketmemesine rağmen
sevgime karşılık vermemesine rağmen
onu sevnekten vazgeçemiyorum
zaten sevgi olmasa 13 ona katlanamazdım
hep düzelir geçer diye ümit ediyordum ama ....

bu iyi o zaman peki sen eşine nasıl davranırsın aslında bu önemli erkekler süreklü şikayet eden kadınları sevmezler onlar için bir kadın az konuşmalı güzel ve temiz giymeli bakımlı ve cilveli olmalı temizlilik ve yemekten bahsetmiyorum bile ha birde masrafsız olmalı azla yetinmesini bilmeli ee bunlar olmayınca sen böylesin şöylesin der dururlsar işte ama kendilerine dönüpte bakamazlar hiç

ay bu türk erkekleri de ne odun oluyor yahu, arada dürtüceksin yoksa bunlar durdukça katılaşıp tahtalaşıyorlar

evet canım aynen
inan ki
ben yurdışında yaşadığımdan mı ne bana çok garip geliyorlar
ben böyle bişi görmedim yaa
ama hepsi aynı değildir gene bence iyileri mutlaka vardır
eşlerinin kıymetini bilen onlara laf söyletneyen al üstünde tutan erkek dibi erkekler de vardır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…