canım benim üzme kendini olur mu, umarım eşinle sorunlarınızı halleder çok mutlu olursunuz.
evet canım aynen
inan ki
ben yurdışında yaşadığımdan mı ne bana çok garip geliyorlar
ben böyle bişi görmedim yaa
ama hepsi aynı değildir gene bence iyileri mutlaka vardır
eşlerinin kıymetini bilen onlara laf söyletneyen al üstünde tutan erkek dibi erkekler de vardır bence
sen de resim koy da sana da bakalım fıstık.
İNAN Kİ BENDE KOYMAK İSTİYORUM AMA
YANİ BELKİ BENİ TANIYAN BİRİLERİ DE OLABİLİR KADINlar kulübünde
o yüzde yani
süpermiş canım çok sevindim, şimdiden iyi tatiller o zaman bol bol resim çektir
evet ya iyi tatliler ve bol bol resimler le geri dön canı
ben resimlere bakmayı çok seviyorum ya
hepiniz çok tatlı kızlarsınız MAAŞALLAH
çektiririm kızlar. hatta haftasonları da bi sürü resim çektirdim, akşam fırsatım olursa yüklerim. cuma düğüne gittim, cmt de yazlıkta dışarı eğlenmeye gittim, orda olan resimlerimi koyarım.
bu iyi o zaman peki sen eşine nasıl davranırsın aslında bu önemli erkekler süreklü şikayet eden kadınları sevmezler onlar için bir kadın az konuşmalı güzel ve temiz giymeli bakımlı ve cilveli olmalı temizlilik ve yemekten bahsetmiyorum bile ha birde masrafsız olmalı azla yetinmesini bilmeli ee bunlar olmayınca sen böylesin şöylesin der dururlsar işte ama kendilerine dönüpte bakamazlar hiç
koy canım ay ne güzel haftasonu yazlık imkanının olması. haftasonu gezme eğlenmek insana çok iyi geliyor.
canım özel albüm seçeneği var, onu seçersen sadece arkadaş olarak eklediklerin görür başkası göremez.
tama resimleri ayarlim bi ara koyarım ozaman
ama sadece bir kaç günlüğüne
bide becerebilirmiyim onu da bilmiyorum tabi
denicez artık
kızlar benim boyum 160 sizce ben kaç kilo olmalıyım
ben yemek yiycem görüşürüz
ben eşime bana göre iyi davranıyorum
ama tabiki bunu ona sorsalar benim gibi onun da bisürü şikayeti olacaktır benimle ilgili
çünki kafalarımız hiç uymuyor
hayat geçtikçe içime kapanıyorum mutsuzluğum çoğalıyor ve hep hasta gibi oluyorum dolayısıyla ama bunun da sebebi ondan beklediğimi bulamamam
gerçekten öyle canım, yoksa bu iş yogunluğundan depresyona girerdim vallaeyvahedigeldismile
50 51 52 senin için uygun olabilir
ama kemik yapına da bağlı tabi tatlım
kaç kilosun şu an
canım ya gerçekten beni çok üzdün sanki senin yaşadıklarını ben yaşamışım gibi hissettim ve çok gerildim ah şu erkekler insanı deli ederler ve hiç birşey olmamış gibi davranırlar :umursamaz:
haziran başında 58 leri görmüştüm ama beni çıltılar bu yaz kendimi bıraktım kilolar geri dönmeye başladı malesef akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?