50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

var tabi canım iyileri, ama dediğim gibi fazla rahat yaramıyor yine de her türlüsüne:)

süpermiş canım çok sevindim, şimdiden iyi tatiller o zaman bol bol resim çektir

evet ya iyi tatliler ve bol bol resimler le geri dön canı
ben resimlere bakmayı çok seviyorum ya
hepiniz çok tatlı kızlarsınız MAAŞALLAH

çektiririm kızlar. hatta haftasonları da bi sürü resim çektirdim, akşam fırsatım olursa yüklerim. cuma düğüne gittim, cmt de yazlıkta dışarı eğlenmeye gittim, orda olan resimlerimi koyarım.

çektiririm kızlar. hatta haftasonları da bi sürü resim çektirdim, akşam fırsatım olursa yüklerim. cuma düğüne gittim, cmt de yazlıkta dışarı eğlenmeye gittim, orda olan resimlerimi koyarım.

koy canım ay ne güzel haftasonu yazlık imkanının olması. haftasonu gezme eğlenmek insana çok iyi geliyor.

ben eşime bana göre iyi davranıyorum
ama tabiki bunu ona sorsalar benim gibi onun da bisürü şikayeti olacaktır benimle ilgili
çünki kafalarımız hiç uymuyor
hayat geçtikçe içime kapanıyorum mutsuzluğum çoğalıyor ve hep hasta gibi oluyorum dolayısıyla ama bunun da sebebi ondan beklediğimi bulamamam

canım ya gerçekten beni çok üzdün sanki senin yaşadıklarını ben yaşamışım gibi hissettim ve çok gerildim ah şu erkekler insanı deli ederler ve hiç birşey olmamış gibi davranırlar :umursamaz:

özürdilerim canım
seni üzmüşüm
çok üzgünüm
evet boşanırsam bidaha evlenmeyi düşünmüyorum zaten

kilomu yazmayı unutmuşum şuan 61 kiloyum :gitme: iri yapılı değilim 27 yaşındayım 14 kilo vedikten sonra herkes beni 23 24 yaşında göründüğümü söylüyor bekarmısın diye soran çık oldu 10 yılık evli olduğumu 8 yaşında kızım olduğunu söyleyince şaşırıyorlar bayanssulusmile
bende 52 kilo olmak istiyorum inşallh istediğimiz kiloya ulaşrıız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…