özürdilerim canım
seni üzmüşüm
çok üzgünüm
evet boşanırsam bidaha evlenmeyi düşünmüyorum zaten
kilomu yazmayı unutmuşum şuan 61 kiloyum :gitme: iri yapılı değilim 27 yaşındayım 14 kilo vedikten sonra herkes beni 23 24 yaşında göründüğümü söylüyor bekarmısın diye soran çık oldu 10 yılık evli olduğumu 8 yaşında kızım olduğunu söyleyince şaşırıyorlar bayanssulusmile
bende 52 kilo olmak istiyorum inşallh istediğimiz kiloya ulaşrıız
ne güzel yaşını göstermiyelerden sin sende
bende 26 yaşlarındayken beni 18 zanediyorlardı bu insanı çok mutlu ediyor
şimdi kaç yaşındasın
34 yaşındayım tatlım
yani 26 yaşındasın kaydirigubbakcemile3
ben kaçım kızlar anneme gidim
hadi baaaaay
ay canım benim
beni güldürdün
ALLAH ta seni hep güldursun canım yaaa
evvet keyifliyim çünküüüü çarşamba gunu izne çıkıyorum nihayetolumunekankayizsmile
hani şu aylardır almak için tırmaladıgım izin lachesiscim
evet canım haberim var, yazamıyorum ama elimden geldiğince forumda yazılanları takip etmeye çalışıyorum.
tamam canım yazıcam menulerimi hatta dünkünü yazayım hemen fırsat bulmusken.ama haftasonu oldugunu ve annemin yanında oldugumu unutmamanı rica ederimopuyorumnanaktan
uyanınca:2 tane minicik altın çilek(babam almış denedim sadece 1 kereligine)+1 bardak su
kahvaltı: pazar kahvaltısı çok detaylımafoldumben
ara:1 bardak vişne suyu + 1 tane şeftali
akşam: 3 köfte + 1 tabak spagetti + 1 kaşık barbunya pilaki +salata+karpuz
gece:2 tane tutku biskuvi
ama bol booool yüzdüm koçum. hiç çıkmadım sudandelikafadulden
ben de sıkıyorum kemerleri.... haftasonu su böreğinden tut ta, yaş pastaya kadar herseyi yedim. Annemlerin yanında hele ki ablamlar ve yegenimin dogum günü var ken nasıl dikkatli olabilirdim ki??cumartesim yine iyiydi de, pazarim kotuydu.
ama 1 saat spor yaptim telafi amacli.
bugunden itibaren kemerleri sikiyorummm
e onlar olmazsa olmaz zaten.....aksi takdirde evlilik çok sıkıcı olurgeçinemiyoruz derken şiddetli kavgalar falan mı oluyor, ufak tefek tartışmalarsa biz de her gün tartşıyoruz bu aralar
tweety seni pek bir buruk gördüm..konu dışı oldu biraz kusura bakmayın kızlar
bekar olan arkadaşlara sesleniyorum erkek arkadaşınızı iyice tanımadan
sakın ama sakın evlenmeyin
ilk başlarda insan aşk sarhoşu oluyor
o sarhoşluktan kusurlarını göremiyor
cnm cok sevindim;
nihayet gidiyorsun tatile.
ben de2-3 gunluk 2. bir tatil istiyorum
aklima gelmisken size sorayim
Istanbul'a yakin, sirtimiza cantamizi alip gidebilecegimiz tatil yerleri var mi bildiginiz? biz marmara adasi dusunuyoruz ama orayi goreniniz var mi
gelelim menune sekerim;
h.sonu yazlikta olmana ragmen iyi idare etmissin; visne suyuna kizardim ama yazlik yerde sicakta mesrubat iciliyor ya, icmeden olmuyor.
yuzmussun de..
normalde tutkulara da kizmam lazim ama ona da kizamiyorum nedense cunku ben de kaciriyorum arada bunlardan
kızlar cok kötüyüm. bas ve karın agrısı basladı çok şiddetli.. regli mi oluyorum neee
1 taen ağrı kesici alsan canım.
ben de sabahtan beri yatıyorum evdeyim.hatta 1 saat kadar uyumuşum.perdeleri bile açmamıştım ,yeniaçtımm.biraz daha kendime geleyim hemen duş alıcam . yapılacak bir sürü iş var eşim 5.30 gibi geliyor.o gelene kadar yemek falan hazırlayayım,izindeydi.ilk gününde beni ve evi o halde görmesin.
mrb hereseee
menüm:sabah 10 civarı uyanınca tibetimi yaptım+1 saat kadar süpür,sil+minik halı yıkama içerikli ev temizliği+2 bardak yeşil çay+2kayısı ardından 45 dk zorunlu yürüyüş
saat 12 gibi kahvalt:1/2 dilim beyaz ekmekle zeytin+peynir+domats+salltlK+maydonoz+peynirli omlet+2 bardak yeşil çay
ara:şimdi türk kahvesi
ara:erik yiycemm
ara:salata yiycem
akşam:barbunya+yoğurt
hareket:akşamüstü 1 satt yürüüyş+aşam 1satt pilatess
ben de sıkıyorum kemerleri.... haftasonu su böreğinden tut ta, yaş pastaya kadar herseyi yedim. Annemlerin yanında hele ki ablamlar ve yegenimin dogum günü var ken nasıl dikkatli olabilirdim ki??
e onlar olmazsa olmaz zaten.....aksi takdirde evlilik çok sıkıcı olur
tweety seni pek bir buruk gördüm..
sendede tiroid vardı değil mi??? Bu tiroidin en buyuk işareti insanlara toleranssızlık ve olayları buyutmek... Aynı sey bende de var bak... Ilacımı kullandıgımdan beri daha rahatım.Daha az uzuluyorum.
Esinin de belki hataları vardır ama aranızdaki problemler kucuk seylerse bir çözüm yolu bulmaya çalışın.Konusun dertleşin bağırıp çağırmadanç Yazıktır, onca yıl dünyanın emeğini harcamışsınızdır. Ama tabii benim haddime değil yargılamak. Gercekten çözemeyecegine inanıyorsan da baska bir yol izlersin..
ay ben çok arastırdım istanbula yakın yerleri. marmara adası uzak diye biliyorum ama.. cok da yakın değil...
kızlar cok kötüyüm. bas ve karın agrısı basladı çok şiddetli.. regli mi oluyorum neee
ne kadar alakasiz smileler kullanmisim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?