50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel yaşını göstermiyelerden sin sende
bende 26 yaşlarındayken beni 18 zanediyorlardı bu insanı çok mutlu ediyor

cnm cok sevindim;

nihayet gidiyorsun tatile.

ben de2-3 gunluk 2. bir tatil istiyorum

aklima gelmisken size sorayim

Istanbul'a yakin, sirtimiza cantamizi alip gidebilecegimiz tatil yerleri var mi bildiginiz? biz marmara adasi dusunuyoruz ama orayi goreniniz var mi

gelelim menune sekerim;
h.sonu yazlikta olmana ragmen iyi idare etmissin; visne suyuna kizardim ama yazlik yerde sicakta mesrubat iciliyor ya, icmeden olmuyor.
yuzmussun de..

normalde tutkulara da kizmam lazim ama ona da kizamiyorum nedense cunku ben de kaciriyorum arada bunlardan

mrb hereseee
menüm:sabah 10 civarı uyanınca tibetimi yaptım+1 saat kadar süpür,sil+minik halı yıkama içerikli ev temizliği+2 bardak yeşil çay+2kayısı ardından 45 dk zorunlu yürüyüş
saat 12 gibi kahvalt:1/2 dilim beyaz ekmekle zeytin+peynir+domats+salltlK+maydonoz+peynirli omlet+2 bardak yeşil çay
ara:şimdi türk kahvesi
ara:erik yiycemm
ara:salata yiycem
akşam:barbunya+yoğurt
hareket:akşamüstü 1 satt yürüüyş+aşam 1satt pilatess

cumartesim yine iyiydi de, pazarim kotuydu.
ama 1 saat spor yaptim telafi amacli.

bugunden itibaren kemerleri sikiyorummm
ben de sıkıyorum kemerleri.... haftasonu su böreğinden tut ta, yaş pastaya kadar herseyi yedim. Annemlerin yanında hele ki ablamlar ve yegenimin dogum günü var ken nasıl dikkatli olabilirdim ki??
geçinemiyoruz derken şiddetli kavgalar falan mı oluyor, ufak tefek tartışmalarsa biz de her gün tartşıyoruz bu aralar
e onlar olmazsa olmaz zaten.....aksi takdirde evlilik çok sıkıcı olur
tweety seni pek bir buruk gördüm..
sendede tiroid vardı değil mi??? Bu tiroidin en buyuk işareti insanlara toleranssızlık ve olayları buyutmek... Aynı sey bende de var bak... Ilacımı kullandıgımdan beri daha rahatım.Daha az uzuluyorum.
Esinin de belki hataları vardır ama aranızdaki problemler kucuk seylerse bir çözüm yolu bulmaya çalışın.Konusun dertleşin bağırıp çağırmadanç Yazıktır, onca yıl dünyanın emeğini harcamışsınızdır. Ama tabii benim haddime değil yargılamak. Gercekten çözemeyecegine inanıyorsan da baska bir yol izlersin..

ay ben çok arastırdım istanbula yakın yerleri. marmara adası uzak diye biliyorum ama.. cok da yakın değil...

kızlar cok kötüyüm. bas ve karın agrısı basladı çok şiddetli.. regli mi oluyorum neee

1 taen ağrı kesici alsan canım.
ben de sabahtan beri yatıyorum evdeyim.hatta 1 saat kadar uyumuşum.perdeleri bile açmamıştım ,yeniaçtımm.biraz daha kendime geleyim hemen duş alıcam . yapılacak bir sürü iş var eşim 5.30 gibi geliyor.o gelene kadar yemek falan hazırlayayım,izindeydi.ilk gününde beni ve evi o halde görmesin.

aldım yarım agrıkesici.... nedir bu kadınların çektiği yaaaaa..

iyi gidiyorsun canim.
--beyaz ekmege dikkatt

soyledigin sporlari yaparsan, superrr

kızlar cok kötüyüm. bas ve karın agrısı basladı çok şiddetli.. regli mi oluyorum neee

olur cnm o kadar,
ailenin yaninda diyet yaptirmazlaarrr

sen korumada oldugun icin sana fazla bisey demiyoruzz :sinifsinif:

marmara adasi bostancidan feribotla 4 saatmis cnmm ohaoldumsmile

aman dijkkat et kendine, hemen bi agri kesici all

size çıtır bamya tarifi vereyimmm;bamya sevmeyen çocuklarınıza yapabilirisniz,ben yeğenlere yaptımm,çok sevdiler...
bamyaları doğrayıp,üstüne limon sıkıp 2 saat kadar dolapta beklet
1 yumurta çırp+azcık bahart tuz ekle+galeta unu hazırla,bamyaları önce yumurta sonra una bula
çok az yağle teflon tencerede kapaklı olarak 15-20dk pişir,çıtır çıtır kızartma tadında,ama güzel ve sanıırmm sağlıklı bir yemekkkkk..biim çocuklar bamya sevmez,ama bunun bamya olduğunu anlamadılar bile.....adına da GUMBO dedim,netten ing. öyle yazıyodu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…