50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tweety, fotolarına baktım ve gerçekten bizim kızların dediği kadar varmışsın ya, çok güzelsin:asigimbu smiley'i de kocandan düşün). Göz rengin de çok değişik ve hoşmuş, tam seçemedim ama gri-mavi arası bir şey mi?sositososito
Bu arada durumunuzu tam bilmiyorum ama okumuştum geçmişte biraz. Arada bir dışarı çıkıyorsanız çay içmeye falan, bir de sorunlarınızı açık havada konuşmaya çalış kocanla istersen. Ya da tatile gidiyorsanız orada konuş. Ne bileyim ev ortamı beni bile daraltıyor sinirsel oluyorum belki kocanında başka bir sıkıntısı vardır, rahat olduğu bir zaman daha iyi konuşursunuz. Yok hepsini denedim hiç olmuyor diyorsan ailenle konuş bence. Bayağı gençmişsiniz daha, büyüklerle konuşmanın sorun olacağını sanmıyorum.

Günaydın canlarımmmmmmmmm
Sabah kalktım...tartıldım 500 gr vermişim sevindim....yarın yine tartılcam ama buyuk ihtimalle değişmez...kürtajdan sonra hasta olamadım..kürtajın yapıldığı gün ilk gün sayılırmış...yakın hasta olmam sabah biraz belirti var gibi ama yani heran hastada olabilirim...

ÇOK Sağol tatlım
gözlerim yeşil tatlım am değişik bi yeşil sanki maviyle karışık değişik bi renk
sorunlara gelince
önce ilgin için sağol tatlım
böyle başladı böyle de gittiği kadar gider
değişik mekanlar da da konuştum
dediğim gibi 2 gün daha iyi sonra gene aynı
ben yoruldum artık
kendimi üzmemeye çalışacam diyorum ama üsülmemek elde değil

pepperım bugün dışarıya çıkıcam işler güçler, bir de spor yaptığımda ben biraz şişiyorum o yüzden yarın yapıyım 5 mili olur mu?

sabah kalktım slim pack'in yarısını ve callaneticsin bacak hareketelrini yaptım bir de.

ay sende mi yaaa Maşallah nazarım değmesin

yaaa banane ya neler yapıyorunuz bana da söyleyin ben de kilo vermek istiyorum kızlar yaa

wawwwwwwwwww çok iyi... kuş gibi yiyenler gurubundan oldun bu hafta sen oyuzden...hehehehehe....

ay evet dün özellikle çok az yedim 500 kaloriyi geçmedim düşün, umarım sadece dünden kaynaklı değildir tartıdaki rakam belki yarın daha fazla çıkarım muhtemelen

günaydın canım
ne mutlu sana ay senin boy 167 miydi kız
bide 55 kilocuksun ayyy manken manken Maşallah

bende kilo versem birazcık nolurdu ki

günaydın canım. yok yahu o kadar da manken değilim 49 olsa manken olurum ancak. ama o kadar da veremem zaten, yakışmaz da bana.
sen de verirsin kuzum ya. ben 8-9 ayda verdim 4 kiloyu. yavaş yavaş veriyoruz işte, hem sen baya incesin yahu, senin de boyun uzun galiba. sen göçmenmisin kuzum.

ay sende mi yaaa Maşallah nazarım değmesin

yaaa banane ya neler yapıyorunuz bana da söyleyin ben de kilo vermek istiyorum kızlar yaa

ben geçen hafta günde 10 mil falan yürüyordum leslie ile baya fayda etti. başka türlü olmuyor, sen de yürü kuzum. her gün böyle yürürsen vermemen imkansız.

tweety kuzucum benim çok duru ve resimde dediğim gibi pozzitif bir gülüşün duruşun var....kocalar bugun cok guzelsin yada seni seviyorum diyemiyor....bir gun eşime demiştim bana dememe gerek yok ki sen zaten görüyorsun ve biliyorsun demişti...(hahhaha bu arada ben kendimi güzel bulurum ve bunu eşimede direk soylerim ama bekarlığımdada böyleydi..)halende derim bir benim kilom var yoksa hem akıllı hemde güzelim diye...yani biri bana çirkin dese bile çok umursamam kendimi nasıl gördüğüm önemlidir..üniversiteyken modern dans tiaytrosundaydım üniversitenin..ozaman tiyatrodaki hocamız bizi çalıştırırken kendini nasıl hissedersen , karşındaki insana seni öyle görmesini hissettirirsinyani güzel hissedersen karşındaki güzel, ben özel biriyim dersen karşındakide seni özel hisseder...

nerden anladım fıztıkım evet göçmenim

ben geçen hafta günde 10 mil falan yürüyordum leslie ile baya fayda etti. başka türlü olmuyor, sen de yürü kuzum. her gün böyle yürürsen vermemen imkansız.

ne güzel 10 mil çok ama ben hayatta yapamam 2 çocukla
bide benimkiler çok çok yaramaz bütün gün kavga edişyorlar
sinirim bozuluyor spor yapacak gücüm olmuyor ozaman

oooo hadi bakalım sökülmeye başlamış kilolar

Günaydın kızlar sabah tartıda 55.9 çıktım çok mutluyum hihoyyyt

oh oh gitsin kilolar
kardeşim de 165cm boy 45 kilo bildiğiniz dal
kilo almak iistiyorum diyo dün akşam boşver alırsın sonra diyorum

cümleten günaydııııııııııııııın

yaa bak şimdi meraktan çatlattın beni kııı
hadi sende resim ekle
seni de görelim noluuuuuur

nerden anladım fıztıkım evet göçmenim

ten renginden göz renginden şeklinden herşeyinden anlaşılıyor kuzum, benim çoğu arkadaşım göçmen iyi tanırım o yüzden. siz bir de kilonuzu hiç göstermezsiniz, sen 53-54 falan duruyorsundur kesin:)

ne güzel 10 mil çok ama ben hayatta yapamam 2 çocukla
bide benimkiler çok çok yaramaz bütün gün kavga edişyorlar
sinirim bozuluyor spor yapacak gücüm olmuyor ozaman

çocuklarla zor olabilir doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…