50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öyle de olabilir dün az yemiştim çünkü onun etkisi de olabilir ama umarım olmaz.
iyi tatiller şimdiden kuşum. iyi eğlen.

günaydın hanımlar. döndüm ben tatilden.
sizi seviyorum.

hoşgeldin canım, nasıl geçti tatil.

Son düzenleme:
trufcum minnoşum hoşgeldin.....bu arada ben temzilik yapayım kızlar..öpüyorum gelirim sonra

hoşbulduk ülkerkim
ben de kürtaj olduktan1 ay sonra adet olmuştum
ama dikkatli ol çok yoğun oluyorsun ilkin

günaydın hanımlar. döndüm ben tatilden.
sizi seviyorum.

hoşgeldin katzi
ailenin yanınamı gitmiştin

twteycim gördüm resimlerini yorumdada dediğim gibi öğrenci gibi duruyorsun genceceik yani hiç evli çoçuklu bi kadın demem seni görsem:)
koçum ben çok geç uyandım gene detoks yapayım diyorum bugün o yüzden sıvı, meyve tüketimi yapacam ihtiyacım var hissediyorum.
dün gece gene slimlerimi 1 saat sporumu yaptım,dünn bide lesliyi indirdim 3 milini
yarın çünkü slim de ara günüm olacak o arada lesli yaparım
bugün 1 saat slim sporumu yapacam aama genede

slm kızlar 3 gunde 1.900qr daha gitmiş 81.9 dan 80.5 e inmişim toplamda 8. haftaya girerken verdiqim kilo 9.400qr çok mutluyumhihoyyyt

çok sağol tatlım

slm kızlar 3 gunde 1.900qr daha gitmiş 81.9 dan 80.5 e inmişim toplamda 8. haftaya girerken verdiqim kilo 9.400qr çok mutluyumhihoyyyt

nekadaaaannn güzel ne mutlu sana tatlım süper

eveeeet tam 65 dk stepper yaptım guclubacismile
kendimi çokk iyi hisediyorum su anda ve mutlu
saten ben spor yamadan duramam aslında da bakmayın bu aralar biraz bunalım ım o yüzden bazen aksatıyorum zaten tiroid hastaları mutlaka spor yapmaları gerekirmiş
yapınca kandime geliyom ben valla
biraz da kilocuklar gitse çok bişi istemiyorum sadece 5 kilocuk yani4 de olur farketmez boshayallersmileboshayallersmile

yap cnm detoksunu iyi olur.

sporlarini da yap.. afferinnnnn

bugun yaptigin sporlari yazmayi unutma; yarin yine en iyi sporu yapana odul olacakk ;-))

tebrikler cnm

hadi bize yaklasiyorsun adim adimm

ben geldim kuzularrrrrrrrrrrrrrr........
evimi temizledim hazır vucudum ısındı dedim 7 li tibet yaptım..sonrada 15 dk pilates ama karına yönelik sadece..sonrada duş aldım..maskemi yaptım çayımı içiyorum....

afferin sana.

bugunun en iyi sporuna adaysin

))

tebrikler cnm

hadi bize yaklasiyorsun adim adimm[/QUOTE]

evet cnm yaklaşmaya çalışıyorum ben bu diyete 90 kilo ile başladım 70li kilolar bile hayaldi bnm için şimdi okadar istekliyimki anlatamam artık bende 60lı kiloları hayel etmeye başlıyorum

kizlar bugun ki menum

sabah

yarim k k beyaz peynir
1 tutam maydonoz
0,25 kk dil peyniri
ceyrek salatalik
1 kucuk nutella

limonlu yesil cay

ara
1 ad kuru kayisi

ogle
1 kase karisik salata
1 parca balik (fish&cips)

ara
maydonoz, ceyrek salatalik, yarim kk beyaz peynir yiyecegim yesil cayla

aksam
karniyarik

bu oglen yarim saat yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…