herkezee merhabaaa
lachee canım kilo durumun süpperrr:lepi:
umarım yarında değişmezz benim geçen hafta öyle değiştii çok fenaa insan duvara tosmuş gibi oluyooo:1ninca:
peperım koçum spor olarak akşama yine mekik ve o bacak hareketlerini yaparım fazla aktif değil onlar
bende bugün annemdeyim yandımmmmlaelaelaelaelae
hafta sonuda yokum mini bir tatilim varyerimseniben
umarım kilo almadan eve dönerim:1closedeyes:
günaydın hanımlar. döndüm ben tatilden.
sizi seviyorum.
canım öyle de olabilir dün az yemiştim çünkü onun etkisi de olabilir ama umarım olmaz.
iyi tatiller şimdiden kuşum. iyi eğlen.
trufcum minnoşum hoşgeldin.....bu arada ben temzilik yapayım kızlar..öpüyorum gelirim sonra
günaydın hanımlar. döndüm ben tatilden.
sizi seviyorum.
turuf canım geçmiş olsun
sağol canım ablam iyi
ikizlerin diğerini de gözleme aldılar
yediklerinden mi artık içtikleri sudanmı bilmiyorum ama karınları ağrıyomuş
twteycim gördüm resimlerini yorumdada dediğim gibi öğrenci gibi duruyorsun genceceik yani hiç evli çoçuklu bi kadın demem seni görsem:)
koçum ben çok geç uyandım gene detoks yapayım diyorum bugün o yüzden sıvı, meyve tüketimi yapacam ihtiyacım var hissediyorum.
dün gece gene slimlerimi 1 saat sporumu yaptım,dünn bide lesliyi indirdim 3 milini
yarın çünkü slim de ara günüm olacak o arada lesli yaparım
bugün 1 saat slim sporumu yapacam aama genede
slm kızlar 3 gunde 1.900qr daha gitmiş 81.9 dan 80.5 e inmişim toplamda 8. haftaya girerken verdiqim kilo 9.400qr çok mutluyumhihoyyyt
çok sağol tatlım
nekadaaaannn güzel ne mutlu sana tatlım süper
teşekkür ederim 80li rakamlardan kurtulmama çok az kaldı bnm tartım dijital komşumdaki normal tartıda 79 gösteriyor:uhm:
bence sen dijital tartıya güven olsun ha 79 ha 80 arada 1 kilocuk var dimi
ama süpersin Maşallah
yaşın kaç da canım senin
twteycim gördüm resimlerini yorumdada dediğim gibi öğrenci gibi duruyorsun genceceik yani hiç evli çoçuklu bi kadın demem seni görsem:)
koçum ben çok geç uyandım gene detoks yapayım diyorum bugün o yüzden sıvı, meyve tüketimi yapacam ihtiyacım var hissediyorum.
dün gece gene slimlerimi 1 saat sporumu yaptım,dünn bide lesliyi indirdim 3 milini
yarın çünkü slim de ara günüm olacak o arada lesli yaparım
bugün 1 saat slim sporumu yapacam aama genede
slm kızlar 3 gunde 1.900qr daha gitmiş 81.9 dan 80.5 e inmişim toplamda 8. haftaya girerken verdiqim kilo 9.400qr çok mutluyumhihoyyyt
bnm evimdeki tartı dijital olduqu için onu baz alıyorum zaten cnm yaşım 35
eveeeet tam 65 dk stepper yaptım guclubacismile
kendimi çokk iyi hisediyorum su anda ve mutlu
saten ben spor yamadan duramam aslında da bakmayın bu aralar biraz bunalım ım o yüzden bazen aksatıyorum zaten tiroid hastaları mutlaka spor yapmaları gerekirmiş
yapınca kandime geliyom ben valla
biraz da kilocuklar gitse çok bişi istemiyorum sadece 5 kilocuk yani4 de olur farketmez boshayallersmileboshayallersmile
ben geldim kuzularrrrrrrrrrrrrrr........
evimi temizledim hazır vucudum ısındı dedim 7 li tibet yaptım..sonrada 15 dk pilates ama karına yönelik sadece..sonrada duş aldım..maskemi yaptım çayımı içiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?