50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

water[/B çok beğendim seni canım.fiziğin çok güzel ve ne güzel zayıfsın. ben cidden sizin yanınızda dobişim
ama yılmak yok ben de zayıflayacağım .ben de güzel olacağım bayanssulusmile

canım benım tesekkur ederım senın boyun kac bende bu sıte sayesınde zayıfladım ınan burda kalmaya devam et amacına ulasırsın

selam canım 13 senelik evliyim

mrbb hrekese,,
menüm:sabah:2 yeşil çay ardından tibet+2 kayısı
kahvaltı:1 dilim çavdar+peynir+zeytin+domates+salaltlık+maydonz+1 haşlanmş yumurta
ara:2 erik
öğle:1 tabak kavun+karpuz
ara:2 top dondurma
ara:türk kahvesii
akşam:yeşil fasulye+yoğurt yiycemmmmmmm
hareet:gün boyuuuu yatttımmmm tv izledimmm ayy hiiçç hareett etmedim yaaaaaa,inş.akşamm azcık spor yaparımmmmmmmm

toz alma ıslemını bende ıkı gun once erkek arkadasıma yaptım super oldu dayanamıyrm kendını bırsey sanıverıyrlar bazen ama tavrımı koydum sımdı kedı gıbı masaallah

canlarım ben yegenımı uyuttum ve sımdı yuzmeye gıdıyrm haydın gorusurz sonra aksama da yemege davetlıymısız ve ızgara tavuk var buyuk ıhtımalle zararsız guzel olacak o da

sağol tatlım
ALLAH gönlüne göre versin
hayırlı ve tabi YAKIŞIKLII bir eş versin ALLAH sanada ve tüm bekar olup evlenmek isteyenlere
VE TABİ KIYMET BİLEN BİR EŞ

canlarım ben yegenımı uyuttum ve sımdı yuzmeye gıdıyrm haydın gorusurz sonra aksama da yemege davetlıymısız ve ızgara tavuk var buyuk ıhtımalle zararsız guzel olacak o da

ayy kıskandımm senii,doğuştan şanslısınn denizi olan bir yerde yaşıyosunn.biz de bozkırınn göbeğinde.......ama bu haksızlık..........kendine ii bak...

yesuşşşş bende seni özledim kuşum hiç görüşemedik hee nerlerdesin bıraktın mı slimleri tembelleştin mi yoksam heeee
ya kızlar benide arkadaş olarak ekleyin beide alın aranıza bende merak ediyorum resimleriniziiiiiikaydirigubbakcemile2

bugün yediklerimi yazayım:

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği, domates,biberi salatalık, maydonoz, 2kk yy peynir

ara:
1sb süt

ara:
1 şeftali

öğle:

kabak yemeği,2 kaşık yy yoğurt, 1 dilim t.b.ekmeği

ara:

limonlu,buzlu soda

akşam:

(kaç gündür sayıkladığım bamya yemeğini yaptım) 7-8 kaşık bamya, 3 kaşık yy yoğurt, 1dilim tb ekmeği

arada meyve yiyeceğim.

amma çok yemişim.

sağol tatlım
ALLAH gönlüne göre versin
hayırlı ve tabi YAKIŞIKLII bir eş versin ALLAH sanada ve tüm bekar olup evlenmek isteyenlere
VE TABİ KIYMET BİLEN BİR EŞ

ınsaallah canım benım aday var ınsaallah hayırlısı olur

ayy kıskandımm senii,doğuştan şanslısınn denizi olan bir yerde yaşıyosunn.biz de bozkırınn göbeğinde.......ama bu haksızlık..........kendine ii bak...

evet bıraz sanslıyım bu konuda ama ben bunu pek kullanamıyrdum bu sene bol bol yuzecegım ama tatlım yakın sayılırz bız senınle aslında gel senıde yuzmeye gotureyım

oohh afıyet olsun canım ben oyle zararlı bırsey goremedım

bende ekledım senı canım

kocum sporlarım
ramp
30 - 45 dakıka arası yuzme
yarım saat yuruyus yada 40 dakıka da olabılır
aksam pack yapacagım yatmadan once

yaa ben formdanmı dustum bılmem kucukken super yuzerdım sımdı ıkı kulac atyrm nefes nefese kalıyrm cok yoruyor artık benı yaslandımmı ne?

selam canım 13 senelik evliyim
hım benim kadarmış nerdeyse ama ben 11-12 senelik evliyim..13 senelik ilişki süremiz..
sorunlarını bilemiyorum ama en kısa zamanda inşallah halledersin...benide ekle resimelrini görmek istiyorummmmmmmm...
ınsaallah canım benım aday var ınsaallah hayırlısı olur

olur olur damadımız ne işle meşguller oda mı öğretmen...

ya ben akşam yemeğinden sonra minik magnum yedim 136 Kcal..olanlardan ama dondurma barsaklarımı bozdu fenayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…