water[/B çok beğendim seni canım.fiziğin çok güzel ve ne güzel zayıfsın. ben cidden sizin yanınızda dobişim
ama yılmak yok ben de zayıflayacağım .ben de güzel olacağım bayanssulusmile
ara sıra ekeklerin tozunu alacaksınız hahahhahahhahahahah.....şöyle bir silkinip kendilerine geliyorlar..yeni evlimi derken su yzuden sordum...yeni evliyken bayanlar daha verici oluyorlar ama zamanla hep vermekten yavaşca katılaşıyo yani daha mantık cercevesinden bakıyorsun..tepkini koyarken adama sen benim yaşam merkezim değilsin anca ben senin merkezin olabilrim imajını vermeye başlayınca üzülmüyorsun yada daha az üzülüyorsunsempatiksalakcinni
aa ben de foto görmek istiyorummmm twettyy arkadaş ollaım mıı?
ara sıra ekeklerin tozunu alacaksınız hahahhahahhahahahah.....şöyle bir silkinip kendilerine geliyorlar..yeni evlimi derken su yzuden sordum...yeni evliyken bayanlar daha verici oluyorlar ama zamanla hep vermekten yavaşca katılaşıyo yani daha mantık cercevesinden bakıyorsun..tepkini koyarken adama sen benim yaşam merkezim değilsin anca ben senin merkezin olabilrim imajını vermeye başlayınca üzülmüyorsun yada daha az üzülüyorsunsempatiksalakcinni
selam canım 13 senelik evliyim
hayyy masallah sen kac yasındasın canım
34 yaşındayım tatlım
ya sen
hıc gostermıyrsn gercekten ben sen 23 sundur falan dıyrdm hatta burdakıler kocası falan dıyınce evlı oldugunu anladım hıc bakma geregı bıle duymamıstım bekarsındır dıye ben 28 canım ve hala bekar:))
canlarım ben yegenımı uyuttum ve sımdı yuzmeye gıdıyrm haydın gorusurz sonra aksama da yemege davetlıymısız ve ızgara tavuk var buyuk ıhtımalle zararsız guzel olacak o da
sağol tatlım
ALLAH gönlüne göre versin
hayırlı ve tabi YAKIŞIKLII bir eş versin ALLAH sanada ve tüm bekar olup evlenmek isteyenlere
VE TABİ KIYMET BİLEN BİR EŞ
ayy kıskandımm senii,doğuştan şanslısınn denizi olan bir yerde yaşıyosunn.biz de bozkırınn göbeğinde.......ama bu haksızlık..........kendine ii bak...
bugün yediklerimi yazayım:
sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği, domates,biberi salatalık, maydonoz, 2kk yy peynir
ara:
1sb süt
ara:
1 şeftali
öğle:
kabak yemeği,2 kaşık yy yoğurt, 1 dilim t.b.ekmeği
ara:
limonlu,buzlu soda
akşam:
(kaç gündür sayıkladığım bamya yemeğini yaptım) 7-8 kaşık bamya, 3 kaşık yy yoğurt, 1dilim tb ekmeği
arada meyve yiyeceğim.
amma çok yemişim.
yesuşşşş bende seni özledim kuşum hiç görüşemedik hee nerlerdesin bıraktın mı slimleri tembelleştin mi yoksam heeee
ya kızlar benide arkadaş olarak ekleyin beide alın aranıza bende merak ediyorum resimleriniziiiiiikaydirigubbakcemile2
hım benim kadarmış nerdeyse ama ben 11-12 senelik evliyim..13 senelik ilişki süremiz..selam canım 13 senelik evliyim
ınsaallah canım benım aday var ınsaallah hayırlısı olur
ınsaallah canım benım aday var ınsaallah hayırlısı olur
amin canim HAYIRLISI İNŞAALLAH
hım benim kadarmış nerdeyse ama ben 11-12 senelik evliyim..13 senelik ilişki süremiz..
sorunlarını bilemiyorum ama en kısa zamanda inşallah halledersin...benide ekle resimelrini görmek istiyorummmmmmmm...
sağol tatlım
ekledim canım seni ben
ya ben akşam yemeğinden sonra minik magnum yedim 136 Kcal..olanlardan ama dondurma barsaklarımı bozdu fenayım...
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?