truf şekerim benim ,içinde yüz...bende havuza gitmek istiyorum ama eşimin kalabalık takıntısı var...hafta arası gitmek istiyorum offffffffff ne guzel olurdu...700 m durmadan yüzebiliyorum sayılır..
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/28/3750.jpg bakın kzılar bunu ben çektim kedimizin...
hayır canlarım.. istanbula gitmiştim erkek arkadasımın yanına... kötü seyler oldu. cok kötü seyler. psikolojim yerinde değil hiç. hala titriyorum geceleri uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. kendimde değilim. iyi değilim ben hiç.
evet ismi kömür...çok sevecen oğluş...
KOÇUM hareket olarak
ev temziliğinden hemen sonra
7 li tibet
15 dk karın yönelikli pilates
hayır canlarım.. istanbula gitmiştim erkek arkadasımın yanına... kötü seyler oldu. cok kötü seyler. psikolojim yerinde değil hiç. hala titriyorum geceleri uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum. kendimde değilim. iyi değilim ben hiç.
Kızlar ben geldim:) alışveriş yaptım, pantalon seçerken doğru seçiyim diye topuklu giymiştim ayaklarım koptu 3 saat gezdim bir de, ay alışverişi hiç sevmiyorum
ama çok güzel şeyler aldım kendime, eve, teyzeme, arkadaşlarıma, bir eşime almadım çünkü pek hoşlaşmıyor öyle rastgele hediyelerden genelde beğenmiyor çünkü tarzımı
o sipariş veriyor öyle alıyorum ancak:)
2 pantalon aldım biri skinny pantalonlar olurlar ya tayt gibi onlardan aldım batikten 40 oldu ya şok oldum, moralim bozuldu. sonra maviye girdim orda en son 29 olan model şimdi 27 oldu ay çok mutlu oldum bu seferde hihoyyyt bu arada kot topuklu ayakkabıyla gerçekten çok daha güzel duruyormuş yahu.
kesimler cok fark ediyor bozma moralini kuzucum...
benim mavi 38 bol gelir
tüzün 40
zara 40
ben 38 ile 40 arasında gidip geliyorum...
menümü yazıyım
sabahla öğlen arası olduğundan 2 si yerine de 2 dilim tam tahıllı ekmeğe peynir ve azılı ezme sürüp yedim. 2 çatal da helva.
akşama da şöyle bir durum var şimdi koçum.
ben senin türlüden yapmıştım ya, baya da yaptım hatta suyu tam üstünü örttü taşıyordu çoktu yani. neyse ben dışardaydım eşim yalnız yedi o yüzden yemeği yetişemedim. dedim çok artmıştır, bugün de yeriz. aaa bir baktım eşim nerdeyse 3 tabak falan yemiş 1 kişilik falan kalmış yemek. sordum bayıldım çok güzeldi dedi. çok sağol bu yüzden kuzum tarif için. şimdi o yüzden yanına makarna yapıcam, ben de yiyebilir miyim nooolur, türlüyü eşime bırakmak istiyorum çünkü.
menümü yazıyım
sabahla öğlen arası olduğundan 2 si yerine de 2 dilim tam tahıllı ekmeğe peynir ve azılı ezme sürüp yedim. 2 çatal da helva.
akşama da şöyle bir durum var şimdi koçum.
ben senin türlüden yapmıştım ya, baya da yaptım hatta suyu tam üstünü örttü taşıyordu çoktu yani. neyse ben dışardaydım eşim yalnız yedi o yüzden yemeği yetişemedim. dedim çok artmıştır, bugün de yeriz. aaa bir baktım eşim nerdeyse 3 tabak falan yemiş 1 kişilik falan kalmış yemek. sordum bayıldım çok güzeldi dedi. çok sağol bu yüzden kuzum tarif için. şimdi o yüzden yanına makarna yapıcam, ben de yiyebilir miyim nooolur, türlüyü eşime bırakmak istiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?