50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

truf şekerim benim ,içinde yüz...bende havuza gitmek istiyorum ama eşimin kalabalık takıntısı var...hafta arası gitmek istiyorum offffffffff ne guzel olurdu...700 m durmadan yüzebiliyorum sayılır..

ben tam beceremiyorum yüzmeyi yaaa
keşke becerebilsem
700 m değil 70 metre yüzsem de yeter bana

ayy kapkara mı buuuuuuu

canım hayırdır ayrıldınızmı nolldu kazamı geçirdiniz
anlatmak istersen dinleriz canım
sıkıntına iyi gelir

KOÇUM hareket olarak
ev temziliğinden hemen sonra
7 li tibet
15 dk karın yönelikli pilates

aaa dogru canim yazmistin.
kusura bakma 2 kez yazdirdim sana

seni de listeye aliyorum

tweety; 65 dk. stepper
ulkerk 15 dk pilates, 7'li tibet
zukseddin 1 saat slim (belki)
pepper 30 dk. yuruyus

hadi kizlarrr canlanin..
sporlarinizi yazin

bugunun spor birincisini secicez yarin sabahhh

Tylerin nefis köftesi
250 gr dana kıyması yağsız
250 gr kuzu kıyması
1 sb tazekaşar rendesi
8 dlm sütle ıslatılmış tost ekmeği
1 ad yumurta
2 buyuk kuru soğan
5 diş sarımsak
tuz karabiber
bol domates rendesi
mozeralla peyniri(yada tuzsuz yağlı lor)
sos için...
doğanları ve sarımsağı minik minik doğra yarısını zeytinyağda kavur domates rendesini at pişsin tuz at..

köfte için
kalan yarım soğan ve sarımsakları zeytinyağda kavur..
mozeralla peyniri hariç butun malzemeleri karıştır...
tenis topu ile squash topu arasında toplar yap hafif yağda şöyle çevir...fırın kabına al...üstüne domates sosunu dök..mozeralla peynirini parca parca köftelerin üstüne at 200 derecede 20 dk pişir...

Kızlar ben geldim:) alışveriş yaptım, pantalon seçerken doğru seçiyim diye topuklu giymiştim ayaklarım koptu 3 saat gezdim bir de, ay alışverişi hiç sevmiyorum

ama çok güzel şeyler aldım kendime, eve, teyzeme, arkadaşlarıma, bir eşime almadım çünkü pek hoşlaşmıyor öyle rastgele hediyelerden genelde beğenmiyor çünkü tarzımı
o sipariş veriyor öyle alıyorum ancak:)

2 pantalon aldım biri skinny pantalonlar olurlar ya tayt gibi onlardan aldım batikten 40 oldu ya şok oldum, moralim bozuldu. sonra maviye girdim orda en son 29 olan model şimdi 27 oldu ay çok mutlu oldum bu seferde hihoyyyt bu arada kot topuklu ayakkabıyla gerçekten çok daha güzel duruyormuş yahu.

ay canım ya ne oldu ya kıyamam sana, :teselli:
paylaş belki iyi gelir tatlım.

kesimler cok fark ediyor bozma moralini kuzucum...

kesimler cok fark ediyor bozma moralini kuzucum...

evet ya çok garip, ltb de 36 oldu bana, şok oldum. başka bir yerde de 42 olabilir

bu arada geçmişte ne konuştunuz okuyamadım kuzular. bana bişey yazan olduysa yeniden yazsın lütfeeeeenn

menümü yazıyım

sabahla öğlen arası olduğundan 2 si yerine de 2 dilim tam tahıllı ekmeğe peynir ve azılı ezme sürüp yedim. 2 çatal da helva.

akşama da şöyle bir durum var şimdi koçum.
ben senin türlüden yapmıştım ya, baya da yaptım hatta suyu tam üstünü örttü taşıyordu çoktu yani. neyse ben dışardaydım eşim yalnız yedi o yüzden yemeği yetişemedim. dedim çok artmıştır, bugün de yeriz. aaa bir baktım eşim nerdeyse 3 tabak falan yemiş 1 kişilik falan kalmış yemek. sordum bayıldım çok güzeldi dedi. çok sağol bu yüzden kuzum tarif için. şimdi o yüzden yanına makarna yapıcam, ben de yiyebilir miyim nooolur, türlüyü eşime bırakmak istiyorum çünkü.

bende makarna yiyecem ama yağsız domates soslu....beğenmişti koçumuz ama

tyler'ın nefis köftesi kuzu kıyması olmasa daha nefis olur sanki kuzu eti ağzıma süremiyorum.

cnm sossuz makarna yiyebilirsin....

ben simdi kaciyorum,

hepinizi optum cokk

:1hug:

ya bir ara iyice bedenleri kçültüler..abartıyorlar bence...sıskalık moda oldu...eski zamanlarda roma yada osmanlıda hatta 1950 lilerde beli ince ama etli butlu kadınalrı sverelermiş....bel ince olsun diye kemek takarlarmış...şimdi beli kalın sıskalar var dermişim hahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…