50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün giremedim çünkü dışardaydım.önce bir arkadaşımla buluştum .sonra ondan ayrılınca başka arkadaşım ile eşlerimizle buluşup karşıya geçtik.öğle ve akşam yemeğimi dışarıda yedim çok abartmamaya çalıştım dşarada ama koçum peppermint karar versin:)

sabah:

2 dilim tam buğday ekmeği, maydonoz, biber,salatatlık,kk peynir

ara:
1 sb süt

öğle:

dışardaydım. salata.yarısını yiyebildim.ayran.

ara : yok

akşam:

yarım tabak salata, biraz tavuk ızgara, yarım tabak makarna ama soslu

ara:
2 top vanilyalı dondurma.

2 den 11 e kadar hep gezdim. 2 saat ancak oturmuşumdur. bugün de bu sporden sayılsın olur mu koçum??? her güne bir mazaretim var di mi:)

Son düzenleme:
katzi çok geçmiş olsun lütfen bir daha çok iyi tanısan bile bir erkeqin evine gitme devir çok kötü canım annenede baban için söylediklerinden dolayı kızma bunlar ciddi şeyler benim bir arkadaşımın bir sözü vardı bir genç kızın en büyük çeyizi öpülmemiş dudaklarıdır bu devirde herkes her turlu rezilliqi yapıyor normal hale gelmiş görünsede bazı şeyler asla normal deqil bu devir öyle bir devirki baba kızına, abi kardeşine tecavüz ediyor Allah korumuş bitanem bir söz vardır ya hani bir musubet bin nasihatten iyidir ders al bu olaylardan ve bir daha kimsenin evine gitme canım sen deqerlisin her şeyden önemlisi kendin için deqerlisin bunu unutma canım..

arkadaşlar bu arada yeni kilom 79.8 2 gündür rekora gidiyorum 70 li kiloları gördüqüm için son derece mutluyum ama katziyi okuyunca başım aqrımaya başladı neyse Rabbim korumuş..

aaaaaaaa salak bu millet..ne kadar ayıp burnun olmammış vs...böyle insanlar kendi ile barışık olmayan arsız kişilerdir...burnun gayet güzel kuşum...bak ben amatör ressam olarktan oran orantı vs iyi bilirim ukalalık olacak ama yzun ve burnun gayet orantılı..takma sen onları iyikide silmişsin...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar şekerler..birazdan anneme gidecem..şöyle bir okudum...
Katzicim kendini suçlama titreme ve kendini ağlamamak için tutma....Ağla bağırarak gerekirse bu sende iz bırakmaması için profesyonel biri ile konuş...herkesle konuşmana gerek yok...her akıl kafanı karıştırabilir.. ama lancesis dediği gibi Allahım beni ne kadar seviyor muşsun ki beni korudun ve korumaya devam et diye sevin ve dua et...Yani okuduğum olayda şok oldum...insan hayatta önce kendini sevmeli...hepimiz hata yaparız önmli olan hatalardan ders çıkarabilmektir...şu an bence yapabileceğin en güzel şey ağla küfür et rahatla..hemen kendine yeni hedefler vs koy onlara odaklan..

katzi ciğim geçmiş olsun..başına daha kötü bir şey gelmeden oradan çıkabilidiğine çok sevindim...
yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyorum, insanlara güvenin sarsılmıştır, bir daha nasıl severim , nasıl güvenirim diye düşünüyorsundur ama zaman herşeyin ilacı, umarım karşına senin değerini bilecek güzel insanlar çıkar..

katzicim büyük geçmişler olsun
o evden çıkmış olmak bile senin için büyük şans
bundan sonra daha çok düşünerek atarsın adımlarını

psikolojik olarak rahatlaman için psikoloğa gidebilirsin
küçük bir travma değil çünkü yaşadığın
daha sonraki ilişkilerini etkilememesi için mutlaka olmalı
daha çabuk atlatırsın bu durumu
onu hala özlüyorum diyorsun ya
sen kendi kafanda oluşturduğun karakteri özlüyorsun
ilk zamanlar zor olur yiyemezsin içemezsen oturamazsın kalkamazsın hiç birşeyden tat alamazsın
gezmek tozmak istemezsin ama inan zamanla geçiyor
tek yapman gereken bu aralar hayatına yeni birini sokmaman

7,5 ta kalktım pardon kaldırıldım
yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi
hiç birşey yapmak gelmiyor içimden
kahvaltı bile yapmadım hala
offf erken kalkmaktan nefret ediyorum
8 de bari kaldırsaydın be adam nolurdu

kizlar gunaydin.

bugun biraz cnm sıkkın, eski msj.lariniza bakamadim kusura bakmyin.

annem-babamla ilgili bi durumdan dolayi uzgunum

lachesis cnm bildirimimi burdan yapayim; 54,2
300 gr almisim.

koclarin yuz karasiyim.

biraz uzgunum dedim ya kizlar, pek giremem belki buraya bugun

optum hepinizi

canım inşalllah çözülebilir bir sorundur

bende öğrencilerin yüz karasıyım
geçen hafta verdiğim 800 gr 700 ünü gerisin geri geri aldım
54,0 benimki de

canım benim ya
bakma sen onlara çekemiyorlar onlar ondan öle bıdı bıdı konuşuyorlardır
senin burnun çok güzel sende çok güzelsin zaten
kızkananlar çatlasın diyesim geliyor ama bugün cuma beddua gibi olur o yüzden demiyorum duam tutar mutar AMAN AMAN

Sağolun tatlılarım. Çok takmıyorum onları da sadece sinirleniyorum yaptıklarına başka bişey değil.

Günaydın bu aradaa herkeslere, tatlılar bugün cuma kilo bildirimini yapmayı unutmayın lütfen.

CANIM BENİM YAA
SIKILMA dicem ama sorun ne onu da bilmiyorum
İNŞALLAH çözülmicek bi problem değildir

kizlar uzun hikayee,
nerden baslar nasil anlatirim bilmiyorum ki..

bosverin, sizin de basinizi agritmayayim.

not ettin mi lachem bildirimimi, yeniden msj atayim mi?

kizlar uzun hikayee,
nerden baslar nasil anlatirim bilmiyorum ki..

bosverin, sizin de basinizi agritmayayim.

not ettin mi lachem bildirimimi, yeniden msj atayim mi?

not ettim kuzum, anlatılabilecek bişeyse çok özel değilse anlat atma içine, böyle daha çok sıkılırsın tatlım. sen bilirsin yine de tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…