50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııın kızlaaar.....

nasılsınız diyeceğim ama bugün herkesin morali bozuk galibaaa mafoldumben

ben de hala katziye üzülüyorum.

yok terk etmemistim de ben 1 kilo 700 gram fazla cikiyorum demeye cesaretim olmadigindan ufak bir kacis yasadim diyelim

ay ben de öyle kilo alınca kaçınıyorum ama tam tersi yapmak lazım aslında. burdan kopunca insan daha yiyor.

günaydıııın kızlaaar.....

nasılsınız diyeceğim ama bugün herkesin morali bozuk galibaaa mafoldumben

ben de hala katziye üzülüyorum.

günaydın canım. üzülmeyelim artık yahu, destek olalım birbirimize, daha da kötüsü olabilirdi, kurtuldu diye sevinmek lazım aslında. ama olayın etkisi kötü oluyor tabii. şu kötü anıları bir silebilseler.

gel gel ben de dellenmis durumdayim bugunlerde...

ben de inanılmaz dellenmiş durumdayım
herkes elimin tersine geliyor nedense bugünlerde:gitme:

yok canım tartılmaya vaktim bile yok ,
çok yoruldum son iki haftadır ,
artık 1 gün bile sabah erken kalkamaya takatim kalmadı ,
bu sabah da işe geç geldim bilerekfisfisfisama bir türlü dinlenemiyorum..
ama beni asıl yoran , içimde yaşadığım kararsız bir durum var,işle ilgili,
bir sınav var , hazırlansam mı hazırlanmasam mı bir türlü bilemiyorumbenneyaptımki

senin canını kim sıktı tatlım
söylede onu bi güzelklava:klava:klava:

kimse sıkmadı tatlışım canımı ,
ben sıkıyorum,beni dövünklava:

işine yarıycak bir sınavsa hazırlan ne var ki bunda düşüncek. sınavalr iyidir:)

işine yarıycak bir sınavsa hazırlan ne var ki bunda düşüncek. sınavalr iyidir:)

işime yarıyacak bir sınav ama ,
henüz sınav ilanı yapılmadı ama çok az kişi kontenjanı var ve çok kişi uzun zamandır hazırlanıyor..
o kadar uzun süredir hazırlananların yanında şansımın çok az olacağını düşünüyorum,
sanki hazırlanırsam boşuna hazırlanacakmışım gibi geliyor..

talihsiz bir olay yaşamış, çok sevdiği, iyi bildiği biri çok kötü çıkmış kısaca. baya etkilenmiş. anlatmıştı da, editlemiş galiba. kendisi gelince bahseder belki.
ay kaza olum falan var sandim...
tamir edilebilir birseyse gecer zamanla kalp yarasi...

ACHUSAM ilacın ismini ver noooooooluuuuuur

guzelim baktim evde kalmamis ve hatirlayamiyorum adini. ben az kullanmistim. doktora sorsan daha iyi...

hımm gerçekten öyleyse bir dahaki sefere gir o zaman boşuna yorma kendini. ama kolay bir sınavsa çalışmaya zamanım olur diyorsan hazırlan, ama sen çok yorgunum diyorsun bir de onu üstlenirsen kötü olursun sanki.

ay kaza olum falan var sandim...
tamir edilebilir birseyse gecer zamanla kalp yarasi...

guzelim baktim evde kalmamis ve hatirlayamiyorum adini. ben az kullanmistim. doktora sorsan daha iyi...

peki işe yaramışmıydı bu ilaç canım
ay benim canımı çok sıkıyor vücudumun sürekli su toplaması

işte derdim bu lachesisim ,
yorgunum sanki hazırlanırsam ve kaybedersem daha da alt üst olurum gibi geliyorkafamçokkarıştı

peki işe yaramışmıydı bu ilaç canım
ay benim canımı çok sıkıyor vücudumun sürekli su toplaması

yariyor evet. ama ben bunun icin hap kullanmaya karsi oldugum icin birakmistim..
bitkisel seyler denesen lachesis in dedigi gibi..ama dedigim gibi kekikten uzak dur, sirf biberiye denesen??

lachesis tatlim cok sagol ilgin icin. tweety sen de sagol tatlim.

gercekten anlatilacak, tekbir olay yok; olaylar butunu var; birikimler var.
nerden baslayacagimi bile bilmiyorum.

kisaca babam ve abim ortak bi ise girdiler (babama bi is kurdular ama abimin uzerine )
o is yuzunden babam epey yuksek senet oduyor, ve cok zor durumdalar. senetlerin bazilari icralik olmus nerdeyse. faturalarini bile yatiramaz durumdalar babam gecen gun sigara parasi bile bulamamis; o kadar kotu yani :-((
abim zaten bi sirkette calisiyor; durumu iyi.. ve ise ortak olmasina ragmen karismiyor; babamin isi o haletsin diye dusunuyor sanirim; bu is kar etseydi pay alacakti ama simdi zarari paylasmiyor.

annem dedi ki babam pepper bizim icin kredi ceksin ben ona oderim demis.. ama su an ki borclarini bile odeyemiyorlar; ceksem biliyorum ki odeyemeyemeyecek; esiim ve ben odemek zorunda lalicaz.
zaten bi ev bi ihtiyac kredisi var uzeriizde.

cekmesem hallerine cok uzuluyorum.

cok arada kaldim cokk :-((

işte derdim bu lachesisim ,
yorgunum sanki hazırlanırsam ve kaybedersem daha da alt üst olurum gibi geliyorkafamçokkarıştı

girme o zaman bir diğerine hazırlanır girersin, sonuçta bir kere olmaz herhalde sınav.

ay canım gerçekten çok zormuş durumun, abine çok kızdım ya, resmen hainlik yapmış.
baban niye ondan istemiyor da senden istiyor onu anlamadım. abin çeksin krediyi o neden çekmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…