50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim cok uzuldum. ama bu durumda abinle konusmalisin bence..tatli dille durumu anlat. erkekler bazen cok dusuncesiz oluyorlar.illa gozlerine sokman gerekebiliyor. annen baban zor durumdaysa evlat olarak tabii ki desteklemelisiniz. ama herseyi sen ustlenirsen esin de bozulabilir. uzerinizde baska kredi borcu varmis cunku...arayi bulman lazim...bence bugun abbinle konus. gelin hanimin yaninda konusmak istemiyorsan da telefonda konus..annenleri boyle uzmeye haklari yok.

canım benim yaa
inan okurken gözlerim doldu sanki ben yaşıyormuşum bu olayı gibi bi his girdi içime
haklıymışsın tatlım sıkılmakla

peppercım çok üzüldüm durumuna,
abinle konuşman gerekir bu durumu , eğer babanı o yüreklendirdiyse sadece kara değil zarara da ortak olması gerekir,kol kanat gerip destek olması gerekir,
çek karşına abinle konuş , gerekirse ortak kredi çekin..

canım peperımmm benımm
kendı dertlerımden gelıpte sızı soramadım derler evler ayrı dertler ayrı dıye cok dogru herkesın ayrı ayır sorunları bırıkımlerı var allah yardımcın olsunn guzelcımmm
dılerım hersey yoluna gırer :1hug:

cıcegımm nasılsın kuzumm:
lımonla bebıkım nasılllar
keske kotu anıları sılebılcek bı ılac olsa o kotu anılar hıc pesını bırakmıo ınsanın malesef

katzıcımmm tam olayları bılemesemde yazmak ıstedımm
benım annemın ıkıncı evlılıgınde oyle durumlar yasadık ama annem hata ettı sabrettı degısır dedı ama daha kotu duruma geldı oyle hale geldıkı yanından kacmak gerektı dusun fılmlerde olur ya plan program yaparsın kacmak ıcın oyle aman anlarsa ya bırakmazsa dıye kalp carpıntısı bıde kac kısı yasadı 83 yasında anneannem benn ve anneannemm
annem belkı daha once bırakmıs olsaydı kımse bu kadar yara almıcaktı ama annecıgımıde suclayamam oda sabrettı degısır dıye ama bı ınsan degısmıoo bı kere vurduysa elbet yıne vurcaktır mısalı yanı bence erkek arkadasından kurtulduguna sevınn evlensen veya sabretsen ılerde daha buyuk sorunlara yol acabılırdı zararın neresınden donulse kardır tatlım bız hale yasadıgımız 25 senenın ızlerını yoketmeye calısıoruz sımdı dusunuyoruz neler olmus neler cekmısızzz tatlımm allahh hepımızın yanında olsunn allah bızı kotu ınsanlardan uzak tutsunnn
canlar allaha emanet olunnn

iyiyim canım onlarda iyiler, sen nerelerdesin yahu, resmen kayboldun, nasılsın?

canımm benımmm sorma epey badıreler atlattık onların ızlerını sılmeye calısıoruzz haklısın canım benım ramazanda kısmetse uzun uzun kalırım
oyle haldeyımkı ne mutluyum ne mutsuz hıc bısey hıssetmıorumm sankı hıslerım alınmıs depresyonun farklı seklımı anlamıs deılımm valla bı hallerdeyım anlıcann hayatımm

topiqe ilk qeldiqimde hepiniz ilqilenmiştiniz bnmle sabah kilo verdiqimi paylaştım ama kimse yorum bile yapmamış konuşmuyorsunuz bnmle mafoldumben kendinize iyi bakın:umursamaz:

canım sevinmelisin bence artık kurtuldunuz kötü günler geride kaldı, geçmişi de düşünmeyi bırakın artık. geçmiş bitmiştir.

topiqe ilk qeldiqimde hepiniz ilqilenmiştiniz bnmle sabah kilo verdiqimi paylaştım ama kimse yorum bile yapmamış konuşmuyorsunuz bnmle mafoldumben kendinize iyi bakın:umursamaz:

ay kusme..
ne kadar verdin..
gormemisizdir. ben zaten okumadim gecmisi.. bir de bugun herkes terelelli... herkes kilo almis, moraller bozuk.....gitme gitme

canım aşkolsun, evet o gün hepimiz seninle ilgilenmişiz, bugünde sıkıntısı olan arkadaşlara destek oluyoruz, senin de destek olman gerekirken, kendini düşünüp seninle ilgilenmemizi beklemen çok yanlış.

canım sevinmelisin bence artık kurtuldunuz kötü günler geride kaldı, geçmişi de düşünmeyi bırakın artık. geçmiş bitmiştir.

haklısınn canımmm benımm pesımızı bıraksa bıde huzurumuz kacmasın artıkk
kusura bakma hayatımm anneannem sut ıstıoo onu yapayım yıne gelırımmm benı unutmayın olurmu cnalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…