50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrbb herkese,,
nasılsınız?umarımm keyfiniz yerindedir...aşıır sıcak ve basık bir hava var,buhrlaşcamm sanrıım.ben azcık geçmişe bakayımmm...

pazar daha kalabalik oldugu icin cumartesi gitmek istedik. pazarlari feci oluyormus.
ben 2 havuz daha bulduk fiyati cok abarti olmayan ve nezih gibi duran polonezkoy ve silivride.. ucunden birine gidecegiz. bu hafta sonu gidip fikrimi beyan ederim...

katzi ben anlamadim ne oldugu tam olarak ama telafisi olan birseyse cok uzme kendini.. daha kucuksun sen,ne insanlar var bu hayatta..... neler goreceksin daha...

pazar daha kalabalik oldugu icin cumartesi gitmek istedik. pazarlari feci oluyormus.
ben 2 havuz daha bulduk fiyati cok abarti olmayan ve nezih gibi duran polonezkoy ve silivride.. ucunden birine gidecegiz. bu hafta sonu gidip fikrimi beyan ederim...

tamam canım, detaylı rapor yazarsın artık:)

Polonezköy de adam pool sa çok nezih ve sakin bir yerdir canım.. apaçiler falan da yok.

tamam canım, detaylı rapor yazarsın artık:)

dun bayagi bir arastirma yaptim.. tamam giris ucreti acimadan verelim ama gittigimz yerde de bir suya on lira vermeyelim dedim yemek icmek lazim sirf havuz ucretiyle kalmiyorsun. bir fiyat cikardik hersey dahil tatil koyunde bir gece kalsak ve havuzdan yararlansak hemen hemen ayni yere cikiyordu,....cok ucuk fiyatlar var nette... ay cimriligim tuttu benim bu yaz. (ki valla hic cimri bir insan degilim) agvaya da gunu birlik goturmustum esimi, noluyo bana???

kızlar kan veren insana ne iyi gelir, noralde hani çikolata falan verirler ya. eşim bugün kan verdi de, ben de çikolatalı puding yapsam mı diyorum. ama ben de yerim diye çekiniyorum. ne dersiniz?

kızlar kan veren insana ne iyi gelir, noralde hani çikolata falan verirler ya. eşim bugün kan verdi de, ben de çikolatalı puding yapsam mı diyorum. ama ben de yerim diye çekiniyorum. ne dersiniz?

bol su ve sekerli yiyecek diye bilirim ben
bitter cikolatali puding yap ve minik porsiyonlar yap. esine d ebuyuk kaselere koy. ben oyle yapiyorum...

Doğru diyorsun ben onu hesaplamadım, bayadır havuza gitmedim istanbulda ondan. en son park ormanın havuzuna gitmiştik geçen yaz, fiyatlar fazla uçuk değildi yemekler falan. ama havuz baya küçüktü. bir suya ben de 10 lira asla vermem, kaç param olursa olsun vermem, kendimi keriz gibi hissederim. cimrilik değil mantıklı olan seninki, ben de öyle düşünürüm genelde.

heresinn moralii bozkumuşş,üzüldümmmm,katziciiğimm zar -karar olarak bak olayaa...prensess bence artık mutlu olmayay çalışş,gözün aydınnnnn her şey daah güzell olur umarımm.kahve kokusuu umarımm arar verebilirisnnk,bence hazırlann,ilerde keşke deme...peepr koçum,gerçektenn zor bir durumdasınn.bi de bizizm toplumda hep erkek çocuk isterler ya,hiiiç te ereklerdenn bi yararr görmmeiştimm kenedii çevremde,,dememkkii başka yerlerde de aynı,ne varsa kız evlatta varr...bence baban abinden yardım istemedğine göre zaten onu iyii tanıyodur,,sen abinle konuşş,eşini ikna ettt bence yarı yarıya karşılayınnnn...bol sabır sana..

anchusa, truf, lachesis, kahvekokusu

hepiniz sagolun kizlar fikirleriniz icin.

benim esim cok anlayislidir; aileme yardim etmemize bisey demiyor; ama o da abime kiziyor; hem erkek evlat, hem babamlarin evinde oturuyor, hem kurulan is onun uzerine ve de hala yardim etmiyor, neden etmiyor diye kiziyor.

esim diyor ki ailene yine yardimci olalim, alisveris yapalim, para verelim.
ama esim kredi olayini hic sevmiyor; kredi karti bile kullanmaz, ev kredimiz var diye gun sayiyor, o bile geceleri uykularini kaciriyor. cok titizdir ve borclu olmayi sevmez..

dediginiz gibi abimle konusmam lazim,

ama kacinci konusmam; kizip kusuyor sonra, ya da dinlemiyor insani tlf.u hemen kaptiyor, zaten tlf disinda konusma sansimiz yok; biraraya geldigimizde bu konulari acmaya kalkinca hemen kapatiyor, kesinlikle konusmuyor.

neyse kizlar yaa, basinizi cok agrittim.

son dusuncem ben anneme kardesime butcem elverdigince yardim edicem, ama o is icin ne kredi cekerim ne para veririm;
o isi bozmalarini istiyorum cunku;
biliyorum ki simdi annem babam ben ceremesini cekicez, sonra kara gecince abim uzerine konacak.

fesat demeyin bana cunku tecrubeyle sabit;
abimle ortak araba aldik, aylarca kredinin yarisini ben odedim; hem de cok luks araba o zaman ki maasimin nerdeyse tamamini veriyordum;
evlendi,
arabayi hemen satip yenisiyle degistirdi, plakasina esiyle kendisinin bas harflerini yazdirdi ve arabanin ustune kondu.
zaten onun adinaydi,
bana hicbi hak vermedi.

yeniden para biriktirdim, yeniden kendime araba aldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…