ay canım benim darılma ya
ne bilim dalgınlığımıza gelmiştir tatlım
hmmmklava: demek beni takip ediyosunkaydirigubbakcemile
küsüp kaçınca ben de seni aramaya çıktım ve de buldum
ay canım gerçekten çok zormuş durumun, abine çok kızdım ya, resmen hainlik yapmış.
baban niye ondan istemiyor da senden istiyor onu anlamadım. abin çeksin krediyi o neden çekmiyor?
canim cok uzuldum. ama bu durumda abinle konusmalisin bence..tatli dille durumu anlat. erkekler bazen cok dusuncesiz oluyorlar.illa gozlerine sokman gerekebiliyor. annen baban zor durumdaysa evlat olarak tabii ki desteklemelisiniz. ama herseyi sen ustlenirsen esin de bozulabilir. uzerinizde baska kredi borcu varmis cunku...arayi bulman lazim...bence bugun abbinle konus. gelin hanimin yaninda konusmak istemiyorsan da telefonda konus..annenleri boyle uzmeye haklari yok.
canım benim yaa
inan okurken gözlerim doldu sanki ben yaşıyormuşum bu olayı gibi bi his girdi içime
haklıymışsın tatlım sıkılmakla
peppercım çok üzüldüm durumuna,
abinle konuşman gerekir bu durumu , eğer babanı o yüreklendirdiyse sadece kara değil zarara da ortak olması gerekir,kol kanat gerip destek olması gerekir,
çek karşına abinle konuş , gerekirse ortak kredi çekin..
kizlar selam
lachesis in mesajiyla tum cesaretimi toplayip geri geldim foruma... dun tam 1 kilo 700 gram fazlaydim... o kadar kotu besleniyorum ki .. her gun bir tane buyuk (80 gramlik )cikolata ve ciddi miktarlarda abur cubur yiyorum.. kendime engel olamiyorum bir turlu... dun tam gaz burn it up a basladim.. acikcasi utandigimdan giremedim foruma cunku peppermint in menu yazacaksiniz diye bir kurali vardi. yazacak hic bir duzgun menum yoktu yani..
ama dayanamadim iste buradayim yine..
selam kızlar..
beni de morali bozuk olanlar arasına alır mısınız:gitme:
ben de inanılmaz dellenmiş durumdayım
herkes elimin tersine geliyor nedense bugünlerde:gitme:
kuzu sakin ol noluyooo
yok canım tartılmaya vaktim bile yok ,
çok yoruldum son iki haftadır ,
artık 1 gün bile sabah erken kalkamaya takatim kalmadı ,
bu sabah da işe geç geldim bilerekfisfisfisama bir türlü dinlenemiyorum..
ama beni asıl yoran , içimde yaşadığım kararsız bir durum var,işle ilgili,
bir sınav var , hazırlansam mı hazırlanmasam mı bir türlü bilemiyorumbenneyaptımki
kimse sıkmadı tatlışım canımı ,
ben sıkıyorum,beni dövünklava:
işime yarıyacak bir sınav ama ,
henüz sınav ilanı yapılmadı ama çok az kişi kontenjanı var ve çok kişi uzun zamandır hazırlanıyor..
o kadar uzun süredir hazırlananların yanında şansımın çok az olacağını düşünüyorum,
sanki hazırlanırsam boşuna hazırlanacakmışım gibi geliyor..
lachesis tatlim cok sagol ilgin icin. tweety sen de sagol tatlim.
gercekten anlatilacak, tekbir olay yok; olaylar butunu var; birikimler var.
nerden baslayacagimi bile bilmiyorum.
kisaca babam ve abim ortak bi ise girdiler (babama bi is kurdular ama abimin uzerine )
o is yuzunden babam epey yuksek senet oduyor, ve cok zor durumdalar. senetlerin bazilari icralik olmus nerdeyse. faturalarini bile yatiramaz durumdalar babam gecen gun sigara parasi bile bulamamis; o kadar kotu yani :-((
abim zaten bi sirkette calisiyor; durumu iyi.. ve ise ortak olmasina ragmen karismiyor; babamin isi o haletsin diye dusunuyor sanirim; bu is kar etseydi pay alacakti ama simdi zarari paylasmiyor.
annem dedi ki babam pepper bizim icin kredi ceksin ben ona oderim demis.. ama su an ki borclarini bile odeyemiyorlar; ceksem biliyorum ki odeyemeyemeyecek; esiim ve ben odemek zorunda lalicaz.
zaten bi ev bi ihtiyac kredisi var uzeriizde.
cekmesem hallerine cok uzuluyorum.
cok arada kaldim cokk :-((
kızlar hayırlı cumalar
kızlar ben kaçtım
kota yine dolmak üzere benneyaptımki
öpüldunuz opuyorumnanaktan
canımm benımmm sorma epey badıreler atlattık onların ızlerını sılmeye calısıoruzz haklısın canım benım ramazanda kısmetse uzun uzun kalırım
oyle haldeyımkı ne mutluyum ne mutsuz hıc bısey hıssetmıorumm sankı hıslerım alınmıs depresyonun farklı seklımı anlamıs deılımm valla bı hallerdeyım anlıcann hayatımm
topiqe ilk qeldiqimde hepiniz ilqilenmiştiniz bnmle sabah kilo verdiqimi paylaştım ama kimse yorum bile yapmamış konuşmuyorsunuz bnmle mafoldumben kendinize iyi bakın:umursamaz:
kizlar istanbulda gittiginiz acik havuz var mi hic?? ya da bildiginiz. yarin gitmeyi planliyoruz ama nereye????
kizlar istanbulda gittiginiz acik havuz var mi hic?? ya da bildiginiz. yarin gitmeyi planliyoruz ama nereye????
ne kadar kötü olsanda bizler kadar kötü olamazsın
senin etin ne budun ne opuyorumnanaktan
sen düzelirsin hemen biliyorum
selam canım hayırdır
hmm çok yorulmuşsun gerçekten girmek istiyorsan sınava gir
sınava girmeyeceksen boşuna yorma kendini bebek düşünüyodunuz hem siz
napcaksın sınavı boşver
sen bebek sınavına iyi çalış bence
abinle konuş eğer birlikte kredi çekmeyi kabul ederse birlikte çekin
etmezse eşinle konuş zor durumda o benim babam diye o da anlayışla karşılayacaktır.
ooo prensesim hoşgeldin nasılsın
öyle internete girmekle kota dolmazki
bişey indirirsen video izlersen dolar ancak
annen ayrıldımı
oh yaa senin adına çok sevindim canım
niye umursamayalım ki bu hafta en iyi kilo veren sensin
biz veremedik moralimiz bozuk
bu hafta teselli etme sırası sen de
ben de yarın havuzcuyum
çok sıcak olacakmış hava
cok sagolun kizlarr
abime soylemis babam,
ben kredi alamam demis, kredi kartlarina 6000 tl borcum var zaten demis, bes kurus veremem demis..
abim cok cok bencil bir insan.
cok rahat bi yasam suruyor; herseyi alip, heryere gidiyorlar, ama annemlere yardima gelince zor geciniyorum, 1 kurusum yok diyor.
okuyan kardesim var ona bi harclik bile vermiyor.
ben evlenmeden hep ben destektim aileme; kardesimi ben okuttum bu yasina kadar;
ama evlendim artik, benim esim de yakinda isyan edecek diye korkuyorum, evlendikten sonra bile kardesimin dersane parasini odedim;
sene basinda abimle konustum, annemler zor durumda ben kardesimin dersane taksidini vereyim sen de hacligini ver dedim;
bir kez bile vermemis..
aa diyorum ya kizlar derdim cok ..
bence artı siz kilo falan vermeyin nasıl yetişicem ben sizelmaz: 50 li kilolardasınız yeter vermeyin artık kupkuru olup napıcaksınız ben mantı yaptım gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook
cok sagolun kizlarr
abime soylemis babam,
ben kredi alamam demis, kredi kartlarina 6000 tl borcum var zaten demis, bes kurus veremem demis..
cok rahat bi yasam suruyor; herseyi alip, heryere gidiyorlar, ama annemlere yardima gelince zor geciniyorum, 1 kurusum yok diyor.
ama evlendim artik, benim esim de yakinda isyan edecek diye korkuyorum, evlendikten sonra bile kardesimin dersane parasini odedim;
sene basinda abimle konustum, annemler zor durumda ben kardesimin dersane taksidini vereyim sen de hacligini ver dedim;
bir kez bile vermemis..
yaa diyorum ya kizlar derdim cok ..
,cok sagolun kizlarr
abime soylemis babam,
bir kez bile vermemis..
yaa diyorum ya kizlar derdim cok ..
ne kadar kötü olsanda bizler kadar kötü olamazsın
senin etin ne budun ne opuyorumnanaktan
sen düzelirsin hemen biliyorum
selam canım hayırdır
hmm çok yorulmuşsun gerçekten girmek istiyorsan sınava gir
sınava girmeyeceksen boşuna yorma kendini bebek düşünüyodunuz hem siz
napcaksın sınavı boşver
sen bebek sınavına iyi çalış bence
abinle konuş eğer birlikte kredi çekmeyi kabul ederse birlikte çekin
etmezse eşinle konuş zor durumda o benim babam diye o da anlayışla karşılayacaktır.
ooo prensesim hoşgeldin nasılsın
öyle internete girmekle kota dolmazki
bişey indirirsen video izlersen dolar ancak
annen ayrıldımı
oh yaa senin adına çok sevindim canım
niye umursamayalım ki bu hafta en iyi kilo veren sensin
biz veremedik moralimiz bozuk
bu hafta teselli etme sırası sen de
ben de yarın havuzcuyum
çok sıcak olacakmış hava
Restoran, Güzellik Merkezi, Spa, Spor, Konser ve Etkinlikler Pindirimle - SehirFirsati.com
eski fırsatlardan ben gitmedim bize uzak diye ama güzel gözüküyor.[/QUOTE
bahcesehirin orada aqua dolphin varmis su parki.. nasil bir yer acaba??? cok hanzo varmi ki?? hic biliyor musun?
bu sefer kaçtım baaaaayyy
canlarım.. hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz için.. nefes alamıyorum sanki.. terlesem bile aklıma o geliyo.. herseyde o var sanki. bilmiorum nolucak böyle.doktora gidip anlatsam.. ki anlatamam... bilmiyorum napıcam kafam cok karısık..ölüyorum sanki..
oğlum oturuyor genelde pc de
artık o neler yapıyo da kotayı bu kadar hızlı bi şekilde yükseltiyor bilmiyorum valla
bence artı siz kilo falan vermeyin nasıl yetişicem ben sizelmaz: 50 li kilolardasınız yeter vermeyin artık kupkuru olup napıcaksınız ben mantı yaptım gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook
,
peppercım üzülme ,
o senin baban , eşin neden isyan etsin ki..
aynı durumda onun ailesi olsa onun ailesine de yardım edeceksiniz sonuçta,
abini Allah'a havale et laftan anlamıyorsa,
gün olur devran döner , hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz pepper ,
Allah bir yerden alır bir yere verir , yeter ki niyetin iyi olsun senin..
sıkma canını olur mu:teselli:
doğru diyorsun truf ,
çalış çalış nereye kadar , sonu yok bu işin ,
hep bu sefer son sınav bu diyorum , sonra yenisine göz dikiyorum ,
tatmin olamama problemi var bendebilmiyorumkismile
bu sefer kaçtım baaaaayyy
eski fırsatlardan ben gitmedim bize uzak diye ama güzel gözüküyor.[/QUOTE
bahcesehirin orada aqua dolphin varmis su parki.. nasil bir yer acaba??? cok hanzo varmi ki?? hic biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?