50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım gerçekten çok zormuş durumun, abine çok kızdım ya, resmen hainlik yapmış.
baban niye ondan istemiyor da senden istiyor onu anlamadım. abin çeksin krediyi o neden çekmiyor?

canım benim yaa
inan okurken gözlerim doldu sanki ben yaşıyormuşum bu olayı gibi bi his girdi içime
haklıymışsın tatlım sıkılmakla

cok sagolun kizlarr

abime soylemis babam,
ben kredi alamam demis, kredi kartlarina 6000 tl borcum var zaten demis, bes kurus veremem demis..

abim cok cok bencil bir insan.

cok rahat bi yasam suruyor; herseyi alip, heryere gidiyorlar, ama annemlere yardima gelince zor geciniyorum, 1 kurusum yok diyor.
okuyan kardesim var ona bi harclik bile vermiyor.

ben evlenmeden hep ben destektim aileme; kardesimi ben okuttum bu yasina kadar;
ama evlendim artik, benim esim de yakinda isyan edecek diye korkuyorum, evlendikten sonra bile kardesimin dersane parasini odedim;
sene basinda abimle konustum, annemler zor durumda ben kardesimin dersane taksidini vereyim sen de hacligini ver dedim;
bir kez bile vermemis..

yaa diyorum ya kizlar derdim cok ..

ne kadar kötü olsanda bizler kadar kötü olamazsın
senin etin ne budun ne opuyorumnanaktan
sen düzelirsin hemen biliyorum

selam kızlar..
beni de morali bozuk olanlar arasına alır mısınız:gitme:

selam canım hayırdır

hmm çok yorulmuşsun gerçekten girmek istiyorsan sınava gir

sınava girmeyeceksen boşuna yorma kendini bebek düşünüyodunuz hem siz
napcaksın sınavı boşver
sen bebek sınavına iyi çalış bence

abinle konuş eğer birlikte kredi çekmeyi kabul ederse birlikte çekin
etmezse eşinle konuş zor durumda o benim babam diye o da anlayışla karşılayacaktır.

kızlar hayırlı cumalar

ooo prensesim hoşgeldin nasılsın

kızlar ben kaçtım
kota yine dolmak üzere benneyaptımki
öpüldunuz opuyorumnanaktan

öyle internete girmekle kota dolmazki
bişey indirirsen video izlersen dolar ancak

annen ayrıldımı
oh yaa senin adına çok sevindim canım

topiqe ilk qeldiqimde hepiniz ilqilenmiştiniz bnmle sabah kilo verdiqimi paylaştım ama kimse yorum bile yapmamış konuşmuyorsunuz bnmle mafoldumben kendinize iyi bakın:umursamaz:

niye umursamayalım ki bu hafta en iyi kilo veren sensin
biz veremedik moralimiz bozuk
bu hafta teselli etme sırası sen de

kizlar istanbulda gittiginiz acik havuz var mi hic?? ya da bildiginiz. yarin gitmeyi planliyoruz ama nereye????

ben de yarın havuzcuyum
çok sıcak olacakmış hava

peppercim Allah sağlık sıhhat versin de hepsi olur yoluna girer merak etme sen
Allah abine de akıl fikir versin ne diyim
kardeşinin sınavı nasıl geçmiş

oğlum oturuyor genelde pc de
artık o neler yapıyo da kotayı bu kadar hızlı bi şekilde yükseltiyor bilmiyorum valla

bence artı siz kilo falan vermeyin nasıl yetişicem ben sizelmaz: 50 li kilolardasınız yeter vermeyin artık kupkuru olup napıcaksınız ben mantı yaptım gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook

cok zor bir durum. baban da abine guvenilemeyecegini anlamistir. ne olursa olsun esine bu durumu anlatmaya calis. sonucta yeni bir porsche aldiklari icin olmamis tum bunlar, gercekten ihtiyaclari var... esin seni sveiyorsa anlayacaktir durumu..az bir para olsa esine caktirmadan maasindan verebilirsin ama buyuk meblalarsa saklamak ta olmaz. biliyorum anne babaya borc verilmez ama esinin bu durumu anlamasi icin borc olarak ver verebilirsen. sonradan size odemeleri kaydiyla.yoksa bu esine batacaktir. siz uzuleceksiniz biraz ama yapacak birsey yok. onlar bugune kadar birsuru fedakarlik yapmislardir cocuklar icin. fedakarlik sirasi cocuklarda.

canlarım.. hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz için.. nefes alamıyorum sanki.. terlesem bile aklıma o geliyo.. herseyde o var sanki. bilmiorum nolucak böyle.doktora gidip anlatsam.. ki anlatamam... bilmiyorum napıcam kafam cok karısık..ölüyorum sanki..

abine sinir oldum ya alsanaalsanasmile

canım o zaman eşinle bir konuş yardım edebilcek durumunuz var mı birlikte oturup hesap yapın, edebiliyorsanız edin. edemiyorsanız bilemiyorumm artık nasıl olcak.

ya 6.000 borçla ev borcu bir mi, ne bencil abin varmış ya

,

peppercım üzülme ,
o senin baban , eşin neden isyan etsin ki..
aynı durumda onun ailesi olsa onun ailesine de yardım edeceksiniz sonuçta,
abini Allah'a havale et laftan anlamıyorsa,
gün olur devran döner , hiç bir iyilik karşılıksız kalmaz pepper ,
Allah bir yerden alır bir yere verir , yeter ki niyetin iyi olsun senin..
sıkma canını olur mu:teselli:

doğru diyorsun truf ,
çalış çalış nereye kadar , sonu yok bu işin ,
hep bu sefer son sınav bu diyorum , sonra yenisine göz dikiyorum ,
tatmin olamama problemi var bendebilmiyorumkismile

katzi elime sopa alıp dövücem seni bir güzel ,
ne bu halin canım ,
kendine gel birazklava:
iyiniyetinin ve çabuk güvenmenin zararını görmüşsün..
yaşadığını da tecrübe olarak as bir kenara , bundan sonra insanlara güvenmemeyi öğren

oğlum oturuyor genelde pc de
artık o neler yapıyo da kotayı bu kadar hızlı bi şekilde yükseltiyor bilmiyorum valla

oyun oynuyodur kerata

bence artı siz kilo falan vermeyin nasıl yetişicem ben sizelmaz: 50 li kilolardasınız yeter vermeyin artık kupkuru olup napıcaksınız ben mantı yaptım gelin hep beraber yiyelimcokacimcoook

bizi yoldan çıkarmayamı çalışıyorsun

dimi ama

bu sefer kaçtım baaaaayyy

hadi kaç artık tweety

eski fırsatlardan ben gitmedim bize uzak diye ama güzel gözüküyor.[/QUOTE
bahcesehirin orada aqua dolphin varmis su parki.. nasil bir yer acaba??? cok hanzo varmi ki?? hic biliyor musun?

hafta içi güzelmiş de haftasonu iyi değilmiş galiba, eşim gitmiş oraya, hatta biz de geçen gitcektik de, kalabalık olur diye gitmedik. Pek hanzo olcak bir mekan değil orası ama çocuk çok olabilir aqua park diye, çocuklar ayrı bölümdedir belki bilmiyorum sitesi var ordan bakabilirsin. eheh gelmişken bize de uğrarsınız artık:) yarın yokuz gerçi arkadaşımın doğumgününe gidicez, pazar hava güzel olursa biz de gideriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…