50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peppercim yaptığın koçluk için çok teşekkür ederim
her ne kadar anchusa gibi korkup menü filan yazmasam da

ppercimm koçluğun inin sağooollll,yeni koça başarılarr
kızlarr,endokrinoloji konuusnda ÇAPA nın iyi olduğunu duymuştuk ve annemm yıllardırr 15 yıldırr oraya giderr,orda ameliyat olduu şimdi de kontrole gitti.yıld a2 ekz giderr...Memnunuz bizzz,istersneiz doktoruna dını zöeldenn atabilirmm..

ayyy kurtajdan sonra ilk mens. im çok yaaaaa.....birde diare oldum iyimi kabus gibi..menüm o yuzden bugun saçma
MENÜM
sabah
2 dlm pastırma
1 dlm ekmek
domates,salatalık,ot(dereotu,maydonoz)

öğlen
4 yk lapa(pirinç)
2 sb cola

ara
1 şeftali

akşam(büyük ihtimal)
lapa
yağsız salata

ara
1 ad şeftali

selam kızlar dün detoksumu yapamadsım kayınvalidemlerimdeydim çünkü bugünde yedim yedim şiştim evde olmadığım için tartılamadım yeni geldim eve,yarın sabah tartılıp bildirim yapacam

bende katılıyorum kızlar aranıza.. 3 haftadır diyet yapıyorum 57 kiloydum başladığımda.. bu gün tartıldım 55 olmuşum.. hedef 50 olmak.. boyum 165.. herkeze kolay gelsinzemuszemus

Son düzenleme:

ay o egzersiz benimkiler yok etti nerdeyse:)

kuzucuklarimmm

ben kaciyorum yavas yavas.

artik bugunden itibaren ben koc degilim;

ozgursunuzzz kelebekler, ucun bakalimmm

)))

çok sağol kuzum sayende 55i görebildim Şeniz

peppercim yaptığın koçluk için çok teşekkür ederim
her ne kadar anchusa gibi korkup menü filan yazmasam da

yeni koçumuz sendin dimi bu hafta kuzum, yesa mıydı yoksa. ben de en çok senden korkuyorum bilmiyorumkismile

[
bende katılıyorum kızlar aranıza.. 3 haftadır diyet yapıyorum 57 kiloydum başladığımda.. bu gün tartıldım 55 olmuşum.. hedef 50 olmak.. boyum 165.. herkeze kolay gelsinzemuszemus
hoş geldinn,ne gzüell 3 haftada vermişin 2 kiloo,diğerlerini de çabuk verriisinn.boyumuz aynı,hedef kilomuzda ben ulaştımm ,darısıı sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…