50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

achusa cım sana bi sorum olacak canım
dsen tiroid için dahiliye ye mi gidiyosun yoksa endokrinoloji dr una mı gidiyosun tatlım

ben de bugunkü menümü yazayım.

sabah: domates ve peynirli kepek ekmeğine sandwic + 1 fincan çay

ara : 3 kayısı kurusu

öğle : 6-7 adet karalahana sarması + mücver + yoğurt

ara : 1 yeşil elma

akşam : lahana yemeği yiyeceğim

ara : meyve veya yoğurt

bugun yürüyüş yapacak vaktim var yaşasınnn...

En az 1 saat yürüyebilrim..opuyorumnanaktan

canim ben memorialda yaptirdim...sirf testler cok pahali degil ama pozitif cikinca ultrasona falan giriyorsun, toplam 250-300 lira odedim. (ben de yalnizca yuzde 20 sini odedim) saglik ocagina gitsen hic ucretsiz yapiyorlar.bence testleri saglik ocaginda yaptir. birsey cikarsa ozele gidersin. cok da beklemiyorsun

spor yaptım geldim şimdi canım karpuz peynir çekti ayıptır sölemesi....yiyorumda şişkinlik falan yapmaz dimi ?

achusa cım sana bi sorum olacak canım
dsen tiroid için dahiliye ye mi gidiyosun yoksa endokrinoloji dr una mı gidiyosun tatlım

ah ayni problem bendede var. dahiliyeye gittim ve acilen iyi bir endokrinci bulmam gerek. endokrinci bulmak cok zor. kontrole gitmem lazim nereye gitcem hic bir fikrim yok.. habire salliyorum...sen ne yapiyorsun?? bir iki iyi dr ismi ogrendim ama bir turlu karar veremedim.

ben bir kes gittim dr a daha
24 gün oldu ilaca başlıyalı
çeyrek hapla başladım ama şikayetlerim hala devam ediyor
dr beni 3 ay sonra çağırdı
ama annem dediki üç ay çok daha önce gitmelisin ilacın dozunu ayarlamak için
annemi isveç te ki dr lar ilk zamanlarda her hafta çağırıyorlarmış
neden bursa 3 ay ki anlamadım bende
sen ilacı neksdar alıyorsun canım çeyrekmi

hmmm.eşim randevu al demişti, acıbademden almışstım .acaba iptal mi ettirsem? CADIARZU

afferin sana tweety,
caliskan ogrenciiimm benimm

sporun guzel -10 puan

menun fena degil--8 puan (kreplerden not kirdim)
sempatiksalakcinni

sana da kocaman bi afferinnn alkisalkisalkis

canim ilac etkisini ongunde gosteriyor. ama bir ay duzenli kullanman gerekiyor.yani ilk kontrolun tam 40 gun sonra olmali.. benim 1.5 ay olmustur basladigim ilaca daha gidemedim. ben yarim kullaniyorum ilaci. ablamda ve annemdede var ayni problem. onlar da dahiliyeciye giyme endokrinciye git dediler. ama ben kime gidecegim nereye gidecegim ozele mi gitsem hastaneye mi muayenehaneye mi karar veremedim. oturdum kaldim..
sikayetlerin devam ediyorsa dozu iyi olmayabilir ilacin. kirk gun bekleyip git.

tamam tatlım sağol canım

yediklerimi de yazayım.

sabah : her gün aynı . 2 dilim tam buğday ekmeği, domates,salatalık,biber,maydonoz,kk yy peynir,

ara: 1 sb süt

öğle: bamyam kalmıştı 5-6 kaşık ve yoğurt

ara: şeftali

akşam: dolma yapacağım zeytinyağlı bir tane ondan yerim. salata, yoğurt olur

slim in 6 yapacağım akşam spor olarak

sen bilirsin. ben de memorialda yaptirdim herseyi ama pisman oldum. cunku ufacik bir teste herseyi katiyor ozel hastane. keske dedim saglik ocaginda yaptirip birsey cikinca ozele gitseydim...

en iyisi öle yapayım . eşimi bekleyeyim ne olur ne olmaz yarın sabah iptal ettiriim erkenden . saoğl canım benim. kaydirigubbakcemile5

supersin.

10 pıuan 10 puan 10 puan
:enbuyukkk:

kilo verdin mi bu hafta kuzum ??

ben googleye endokrinoloji uzmanları listesi yazıyorum
ve bir çok dr var orda bak istersen ACHUZAM

canim varda iyisini bulmak mesele... hastaneler genelde tutmuyorlar engokrinci.. doktorlarla anlasiyorlar endokrinciler haftada bir falan geliyor.... ablam bir kac endokmrinciye gitti sinir oldu . hem de o da ozele gitti.. o yuzden gercekten iyi biriyle baslayayim istiyorum ben de.tavsiye uzerine gitmek en iyisi.... neyse bir olup bulalim bari iyi bir doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…