HADİ 1 TABKK yedin de 2.sii ni ne diye yedin bacımmm,al bu sana...klava:bol hareket yap ta eritttttt,koç fena kızar....[/Q
bende kendime kızıyorum şu an akşam 1 tur fazladan yürücem artık aslında varya bazen bu kaçamaklar iyi oluyor mesela şu an midem çok aqır geliyor ve midem bulanıyor nerdeyse çıkarmak üzereyim ders oluyor yani insana bidaha böyle bişey yapacaqımı hiç sanmıyorum şu an son derece rahatsızlık hissediyorum :çok üzgünüm:
1 elmalı kurabiye yemişsin olsun o kadar da canın sıkkın. üzme artık kendini, öyle yaparsınız en mantıklısı o.
gayet iyi cnm.menümü yazayımmm
sabah:8 gibii klasik kahvaltı
ara:1 avuç kadar ayçiçeği çekirdekkk
öğle:domates soslu azcıkta peynirli makarna+1 barda ayran
ara:türk kahvesiii içerimm
ara:erik yerimm
akşamatlıcan yememğii var+yoğurt
HADİ 1 TABKK yedin de 2.sii ni ne diye yedin bacımmm,al bu sana...klava:bol hareket yap ta eritttttt,koç fena kızar....[/Q
bende kendime kızıyorum şu an akşam 1 tur fazladan yürücem artık aslında varya bazen bu kaçamaklar iyi oluyor mesela şu an midem çok aqır geliyor ve midem bulanıyor nerdeyse çıkarmak üzereyim ders oluyor yani insana bidaha böyle bişey yapacaqımı hiç sanmıyorum şu an son derece rahatsızlık hissediyorum :çok üzgünüm:
ahhh ben simdi yukaridaki mesajimi bosuna mi yazdim.
naptin sen bakiimmm , 2 tabak manti Çok üzgünüm çoook
30 mekik veriyorum sana + 15 dk cardio sengözlerimebaksanab
peppercım ;
kese döner sap döner ,
gün gelir hesap döner..
abinin bu ufak hesapları bir gün bu sözdeki gibi olur merak etmebayanssulusmile
Koçum bu arada fırsat olmadı söylemek lakin senin koçluğun döneminde şimdiye kadar verdiğim en çok kilolardan birini verdim. 55.6 çıktım çok sağol kuzum Şeniz
yasasinnnnn
cok sevindim bunu duydugumaaaa alkisalkisalkis
dmek ki ben iyi bir kocmusummm guclubacismile
tebrikler cnmmm olumunekankayizsmile
cok zayifladin sen yaa masallahh
lachem benim;
belim agrimasa ben de hemen baslicam leslie ya da baska bi cardio egzersizine ama gecen gun birtane denedim (anchusa bilir, dropasize4life-- onun cardio bolumunu) 10 dk olmadan belim agrimaya basladi, korktum biraktim.
belimd daha yeni yeni iyilesiyor, yeniden agriticam diye cok korkuyorum.
pilates d kilo verdirmiyo ama, en azindan sikilastiriyor; genc kalirim , sarkmam diyerekten (ve de belime iyi geldigi icin) devam ediyorumm
koçum ben de az önce eve geldim ve bir paket doritos hot corn bana bakıyordu ,
iki avuç kadar yedimeyvahedigeldismile
bu arada sapanca nasıl bir fikir kızlar ,
biz de ramazan sonrası 2-3 gün düşünüyoruzkaydirigubbakcemile5
aman canım yapma, ben de slim in 6 yapamıyorum mesela dizlerimi mahvediyor, benim dizler 60 yaşında galiba paso ağrıyor:) plates de zayıflatıyor aslında ama tabi daha yavaş sürede. ben 52 kiloyken bu kadar ince göstermiyordum mesela, plates sağolsun çok güzelleştiriyor vücudu gerçekten.
evet paranin kolay kazanilmadigini bilen hak etse bile parayi dusune dusune harciyor degil mi???anchusacigim.
kac gundur yoktun sen..
gecmisi anca anca okuyorum... benden korkup kacmisin... yaww o kadar da degil, sen yazsaydin menulerini, kacamaklari ciss diye yazardin; o kadar da kotu seyler yapmazdim sannaaa ;
en fazla oklavayla kafana vururdumklava: boylee :1hug:
havuz, deniz, tatil, cimrilikkk
bunlardan bahsetmisin azicik
canim sen cimri degilsin de en ufak bi tatil bile cok pahali olmus
biz yaz basi zaten voyage a gittik tatil butcemizi harcadik.
simdi ben de ramazandan once 3 gunluk kisa bir tatil daha istiyorum,
ama 3 gunluk bi tatil 700-900 arasina cikiyor. kiyamiyorum bir yandan paraya.
en son marmara adasini dusunmustuk esimle;
oraya gidis gelis feribot :160 tl
ferbota kadar taksi : 30
2 gece kalacak yer ? 300 (en az bu kadardir)
yeme-icme 200 (iyimser tahmin)
eglence ?
yine hesap cok kabariyor.
ne yapsak bilemedim.
folklorikle gidelim diyorum esim istemiyor turu; cunku tatil boyunca cok yogun ve kosturmacali geciyor; hic dinlenemiyor insan. sabah bile erkenden kalkmak gerekiyor
dinlenemicez diyor esim, turla gitmeyelim diyor
ben de senin gibi kararsizim.
marm. adasi yerine arabamizla agvaya mi gitsek 3 gun ??
bilemedimmm
pilates her derde deva birakma sakinlachem benim;
belim agrimasa ben de hemen baslicam leslie ya da baska bi cardio egzersizine ama gecen gun birtane denedim (anchusa bilir, dropasize4life-- onun cardio bolumunu) 10 dk olmadan belim agrimaya basladi, korktum biraktim.
belimd daha yeni yeni iyilesiyor, yeniden agriticam diye cok korkuyorum.
pilates d kilo verdirmiyo ama, en azindan sikilastiriyor; genc kalirim , sarkmam diyerekten (ve de belime iyi geldigi icin) devam ediyorumm
guzelmis sapancada cooook. ben de hic gitmedim hep icinden gecerim ama annemlere giderkenkoçum ben de az önce eve geldim ve bir paket doritos hot corn bana bakıyordu ,
iki avuç kadar yedimeyvahedigeldismile
bu arada sapanca nasıl bir fikir kızlar ,
biz de ramazan sonrası 2-3 gün düşünüyoruzkaydirigubbakcemile5
ben burn it up yapiyorum ve vucudumdaki tum gozeneklerden ter fiskiriyor...feci birsey o.. ama cok faydasini goruyorsun. hele ki bantli egzersizler...ama ilk basladigimda bir hafta esim uyurken bile sarilamamisti bana kolunu atinca cigligi basiyordum cok aciyor kollarim bacaklarim, yatagin obur tarafina git diye...... koltuga oturunca bile her yanim aciyordu.bir hafta inat edip yapinca vucut alisti...aman canım yapma, ben de slim in 6 yapamıyorum mesela dizlerimi mahvediyor, benim dizler 60 yaşında galiba paso ağrıyor:) plates de zayıflatıyor aslında ama tabi daha yavaş sürede. ben 52 kiloyken bu kadar ince göstermiyordum mesela, plates sağolsun çok güzelleştiriyor vücudu gerçekten.
Kızlar ben yemek yapıcam sonra kuaföre falan gidicem çok öptüm hepinizi.
Yarın 11-12 gibi listeyi yayınlarım o zamana kadar bildirim yapmayanlar yapabilirler, sevgiler saygılar
Kızlar ben yemek yapıcam sonra kuaföre falan gidicem çok öptüm hepinizi.
Yarın 11-12 gibi listeyi yayınlarım o zamana kadar bildirim yapmayanlar yapabilirler, sevgiler saygılar
kızlar bi şey sorucam. ben tiroit, kolesterol, şeker falan tahlili yaptrmak istiyorum.istanbulda sıra falan beklemek istemiyorum. özel bir hastanede yptırsam,özel sağlık sigortam var yüzde seksenini ödüuor.yine de çok mu tutar? çok pahalı testler mi bunlar?tiroit testi falan yaptıranlar fikir verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?