50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peppercım ;
kese döner sap döner ,
gün gelir hesap döner..
abinin bu ufak hesapları bir gün bu sözdeki gibi olur merak etmebayanssulusmile

1 elmalı kurabiye yemişsin olsun o kadar da canın sıkkın. üzme artık kendini, öyle yaparsınız en mantıklısı o.

bu aksam guzel bi pilates yapicam insallahhh

gayet iyi cnm.
ne gzuel artik herkesin menusu cok cok guzel;
herks saglikli beslenmeyi ogrendi.
hic zararli seyler yok menulerde..

gurur duydum hepinizleeeeee
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Koçum bu arada fırsat olmadı söylemek lakin senin koçluğun döneminde şimdiye kadar verdiğim en çok kilolardan birini verdim. 55.6 çıktım çok sağol kuzum Şeniz

anchusacigim.

kac gundur yoktun sen..

gecmisi anca anca okuyorum... benden korkup kacmisin... yaww o kadar da degil, sen yazsaydin menulerini, kacamaklari ciss diye yazardin; o kadar da kotu seyler yapmazdim sannaaa ;
en fazla oklavayla kafana vururdum klava: boylee :1hug:

havuz, deniz, tatil, cimrilikkk
bunlardan bahsetmisin azicik

canim sen cimri degilsin de en ufak bi tatil bile cok pahali olmus

biz yaz basi zaten voyage a gittik tatil butcemizi harcadik.
simdi ben de ramazandan once 3 gunluk kisa bir tatil daha istiyorum,

ama 3 gunluk bi tatil 700-900 arasina cikiyor. kiyamiyorum bir yandan paraya.
en son marmara adasini dusunmustuk esimle;

oraya gidis gelis feribot :160 tl
ferbota kadar taksi : 30
2 gece kalacak yer ? 300 (en az bu kadardir)
yeme-icme 200 (iyimser tahmin)
eglence ?

yine hesap cok kabariyor.

ne yapsak bilemedim.

folklorikle gidelim diyorum esim istemiyor turu; cunku tatil boyunca cok yogun ve kosturmacali geciyor; hic dinlenemiyor insan. sabah bile erkenden kalkmak gerekiyor
dinlenemicez diyor esim, turla gitmeyelim diyor

ben de senin gibi kararsizim.

marm. adasi yerine arabamizla agvaya mi gitsek 3 gun ??
bilemedimmm

Koçum bu arada fırsat olmadı söylemek lakin senin koçluğun döneminde şimdiye kadar verdiğim en çok kilolardan birini verdim. 55.6 çıktım çok sağol kuzum Şeniz

yasasinnnnn
cok sevindim bunu duydugumaaaa alkisalkisalkis

dmek ki ben iyi bir kocmusummm guclubacismile

tebrikler cnmmm olumunekankayizsmile

cok zayifladin sen yaa masallahh

yasasinnnnn
cok sevindim bunu duydugumaaaa alkisalkisalkis

dmek ki ben iyi bir kocmusummm guclubacismile

tebrikler cnmmm olumunekankayizsmile

cok zayifladin sen yaa masallahh

sağol canım, iştahsızdım bu regl haftamda canım sadece tatlı istedi, onu da bir gün çok abartmıştım anchusa bilir:) ondan sonra senin de yorumlarınla daha çok dikkat ettim.

bu arada leslie ile her gün 5-9 mil arası yürüyerek zayıflamamak imkansız sanırım. ama çok yoruyor o ayrı

lachem benim;

belim agrimasa ben de hemen baslicam leslie ya da baska bi cardio egzersizine ama gecen gun birtane denedim (anchusa bilir, dropasize4life-- onun cardio bolumunu) 10 dk olmadan belim agrimaya basladi, korktum biraktim.

belimd daha yeni yeni iyilesiyor, yeniden agriticam diye cok korkuyorum.

pilates d kilo verdirmiyo ama, en azindan sikilastiriyor; genc kalirim , sarkmam diyerekten (ve de belime iyi geldigi icin) devam ediyorumm

koçum ben de az önce eve geldim ve bir paket doritos hot corn bana bakıyordu ,
iki avuç kadar yedimeyvahedigeldismile
bu arada sapanca nasıl bir fikir kızlar ,
biz de ramazan sonrası 2-3 gün düşünüyoruzkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

aman canım yapma, ben de slim in 6 yapamıyorum mesela dizlerimi mahvediyor, benim dizler 60 yaşında galiba paso ağrıyor:) plates de zayıflatıyor aslında ama tabi daha yavaş sürede. ben 52 kiloyken bu kadar ince göstermiyordum mesela, plates sağolsun çok güzelleştiriyor vücudu gerçekten.

cnmmm naptin sen.
cips bize yasakkkk
:mymeka: ah seni ahh yasakkelime

bugun hala koc olduguma gore simdi seni cezalandirmam gerekiyor, puuhahhhaahhhhh :jeyyar:
cips hemen popoya yerlestiginden, bu aksam en az 10 dk kalca egzersizi yapman gerekiyorr

dogru cnm.
yasasin pilates o zamann

bu arada bisey soylicem,
biraz ayip ama )

4 gun ustuste pilate syaptim ya ben,
lastikle yapilan bi gogus egzersizi var, onu da yapmistim, sabah bi baktim goguslerim daha bi yukariya bakiyor soylemei ayip,
kizlar bu egzersizi yapalim mutlaka hergun,
ilerde sarkmalar olmasin .

lastigi koltuk altindan gecirip, iki elimizle uclarini tutup; kollarimiz uzatip yana aciyoruz, sonra onde kapatiyoruz, bu sekilde 20defa kapatip acsak hergun yeterr

Kızlar ben yemek yapıcam sonra kuaföre falan gidicem çok öptüm hepinizi.
Yarın 11-12 gibi listeyi yayınlarım o zamana kadar bildirim yapmayanlar yapabilirler, sevgiler saygılar

evet paranin kolay kazanilmadigini bilen hak etse bile parayi dusune dusune harciyor degil mi???
valla o kadar sagliksiz beslendim ki itiraflarda bulunamayacagim icin foruma girmedim dupeduz lachesis in mesajiyla hemen actim forumu bugun...ozlenmek guzel yaaa..
pilates her derde deva birakma sakin

guzelmis sapancada cooook. ben de hic gitmedim hep icinden gecerim ama annemlere giderken
ben burn it up yapiyorum ve vucudumdaki tum gozeneklerden ter fiskiriyor...feci birsey o.. ama cok faydasini goruyorsun. hele ki bantli egzersizler...ama ilk basladigimda bir hafta esim uyurken bile sarilamamisti bana kolunu atinca cigligi basiyordum cok aciyor kollarim bacaklarim, yatagin obur tarafina git diye...... koltuga oturunca bile her yanim aciyordu.bir hafta inat edip yapinca vucut alisti...

Son düzenleme:
kızlar bi şey sorucam. ben tiroit, kolesterol, şeker falan tahlili yaptrmak istiyorum.istanbulda sıra falan beklemek istemiyorum. özel bir hastanede yptırsam,özel sağlık sigortam var yüzde seksenini ödüuor.yine de çok mu tutar? çok pahalı testler mi bunlar?tiroit testi falan yaptıranlar fikir verirse sevinirim.

Canım direk sabah aç karnına en yakın saqlık ocaqına git hepsini yapıyorlar sıra falanda olmuyor biz sgk lıyız hiç para ödemiyoruz

eveeet bugün gene sporumu yaptım çok şükür 52 dk stepper yaptım ardından biraz stretch
ve yediklerimi de yazim
,kahvaltı 3 dilim tahıllı ekmek 2bardak çay
az reçel
labne salatalıok ve 1 2 zeytin
ara 1 armut
öğlen nesfit ve 2 adet krep ama az yağlı
ve su
bukadaaaaar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…