50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya çok alalkasız olcakk ama belkii yardımzı olur bana,ya ben 1 haftalık güzel olmayan bi tatil yapmıştımm,mens olunca yapamaaıştımm aslındaa...şimdii sadece 3-4 günlüğüne sideye gitmek istiyorum da,,bildiğiniz güzel ama ekomonik bir yer var mı,ya internetten bakıyorum ,amaa krarr veremedimmmm,güzel buluyorumm,sonra bakıyorum olumsuz yorumlar.....tabiki beklelntiler farklııııı ama ben tatil istiyommmmmmmmm....

geçen hafta lise arkadşalrımla görüştümm 12 yıldan sonra ilk defa,kırşıklıklarım olmasına rağmenn en gençç benim göründüğümü söylediler,,,zaten ben 1 yaş küçüktüm onlardann,ama yine de onlarr daha kadınsıılardııı..tabiii çok sevindirik oldummmmmm,kilo aldığımı ama 2 ayda bu kulüple verdiğimii söyledimm ben de.......

şu bir gercekki kilo yaşlı durdururyo ama bir gercek daha var yaşlılıkta estetik vs olmazsa zayıflık çirkin duruyo....ama her zaman kilo sağlık açısındanda zaralı...

kesinlikle kilonun yaşlı gösterdiğine inanıyorum. ben hala çok küçük gösteriyorum ama eski resimlerime bakıyorum da o zaman bir havam varmış.kilo havayı da herşeyi de alıyor....sempatiksalakcinni

CANLARIMMMMMMMM

bu HAFTANIN KOCU olaraktan icimden hep TRUFCUM geciyor ama eger o yogunsa

SPAZTCIGIM durumlari nasil acaba

lachesiscigim sen ayarlarsin:))

kesinlikle kilonun yaşlı gösterdiğine inanıyorum. ben hala çok küçük gösteriyorum ama eski resimlerime bakıyorum da o zaman bir havam varmış.kilo havayı da herşeyi de alıyor....sempatiksalakcinni

meloş şekerim sen kaç yaşındaydın yani ben artık herkesi karıştırıyorumdaohaoldumsmile

deliiii..hhahhaah inşallahhhh...ben 160 kilo 59....topacım topaç dermişim:roflol:
normlal amaa,sen bir annesin.....biziim ailedekiler 36 bedenle evlenirler,,battal olarak yaşamam devam ederler......ben ondann korkuyorummmm,o yüzden de çocuk falan yapmamm....
ulkerk sen bugün nerdeydin?
nesmekaya seni de görmedim??

mrbb ben burdayımm hepp yaa,öylee otel bakarımmmm...

zayıflayınca yüzün çökmesii çok lkötüüü oluyoo,ahh onu da koruyabilskkkkkkk.....

kızlar napıyosunuz???
iş yerinde kapamışlar forumu giremiyorum eve gelince de işleri toparlıyorum erken yatıyorum sıcak çok yyoruyo beni sizi de öyle mi yahu??

kilolar ne alemde herkes hedefine yaklaşmış sanki???

CANLARIMMMMMMMM

bu HAFTANIN KOCU olaraktan icimden hep TRUFCUM geciyor ama eger o yogunsa

SPAZTCIGIM durumlari nasil acaba

lachesiscigim sen ayarlarsin:))

bak kaçıyor yine hemen, doğru tahmin etmişim ben de ya truf ya sen diye düşünmüştüm yazdım hatta biraz önce, sen yoğunsun ama galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…