50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir ay kısa bir süre bir ay yapıp bırakma bence en az 3-4 ay devam etmen lazım spora.

Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis

son anda ben de listeye kilo verenler grubundan girdim, cok sukurr ))

bu sabah o kadar sevindim ki 200 gr a bile.

biliyorsunuz kizlar h.ici 6 da kalkiyorum ve h.ici cok, h.sonu az cikiyorum ben tartida ???

lachesisimm tebrikler hayatimmm. masallah sana; leslie nin challange i yaradi saan bak. etkisi hala suruyorr

tebrik ederim canlarım..

normalde alkol sevmem. ama dün ben biraz içtim. sonra da sanırım sarhoş oldum. hiç birşeyi hatırlamıyorum dün geceye dair. hala midem bulanıyor.. bugun de bol su içiyorum vucudumdan atabilmek için..
size bişey sorucam.. acaip bi rüya gördüm dün gece. hiç tanımadıgım bi adam gördüm.:S
daha önce hiç görmemiştim gercek hayatta öyle birini. bu ne anlama gelir ya:S

Keşke 1 tbk yesemişsin...2 tabak bence çok fazla

beni yazmayı unutmuşş ama olsun

sağol canım sana msj attım ama kutun doluydu ben de seni tebrik ederim.
leslie çok iyi de çok yoruyor bir daha yapabilir miyim bilemiyorum.

bir anlama geldiğini sanmıyorum rüya işte. yalnızlık ve alkolun etkisidir.

beni yazmayı unutmuşş ama olsun

mesaj göndermemişsin ki canım bildirim yapmayanları nasıl ekliyim listeye.

atmıştım ama...alalah belkide gitmemiştir...aman zaten atla deve değil 500 gr..ama her hafta 500 gr versem ooooooooo muhteşem olur bana göre...

atmıştım ama...alalah belkide gitmemiştir...aman zaten atla deve değil 500 gr..ama her hafta 500 gr versem ooooooooo muhteşem olur bana göre...

yok cnm gelmemiş, cuma günkü mesajları saklıyorum, ekliyim ama hemen listeye.
500 gr verdin, kaç oldun?

lesli 3 mili yaptım ilk defa ya bu lesliler sıkıcı galiba açmadı pek beni yürüyüş olsun die arada yaparım artıkın slimlerin yerini hiçbişi tutmuodelikafadulden
gecede slimlerimi yaparım

uff ne sıcak yaaaaaa..eserken bile sıcak...
Menüm
sabah
domates
salatalık
kk kadar tel peynir

ara
1 ceviz

öğlen
2 zeytinyağlı biber dolma

ara
1 sb cola
2 dlm ekmek arası 1-2 dlm li domates salatlık peynirli sandviç

akşam
kahvaltı düşünüyorum
1 lop yumurta
peynir
söğüş
zeytin...

çok kanamam olduğu için hareket yapamıyorum 9 lu tibete gecmem gerek ama bekliyorum...

lesli 3 mili yaptım ilk defa ya bu lesliler sıkıcı galiba açmadı pek beni yürüyüş olsun die arada yaparım artıkın slimlerin yerini hiçbişi tutmuodelikafadulden
gecede slimlerimi yaparım

evet slimler güzel. ama bi süre sonra onlar da acaip sıkıyo ya.. en azından ben cok sıkılıyodum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…