Benim henuz ilk diyetim ama sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum.
Abartı bir kilom yok ama yağlanma çok fazla, bel bölgemde çok fazla dalgalanma var...
Umarım sporla halledebilirim... Sanki hiç bir etkisi olmayacak gibi geliyor bana ama yine de bir ay dişimi sıkıp
yapacağım.
bir ay kısa bir süre bir ay yapıp bırakma bence en az 3-4 ay devam etmen lazım spora.
etkisini görürüsem hiç bırakmam zatensırnaşık şey
görürsün emin ol, hepimiz gördük. benim çıkmam lazım görüşürüz.
Ve haftanın listesi:
lachesis 55.6 (1.1 kg vermiş) :hooray:
melahat 57.5 (500 gr vermiş) vereliniortak
peppermint 53.7 (200 gr vermiş) vereliniortak
nesmekaya 48.4 (hedefine ulaştı) vereliniortak
sensewitch 45.2 (hedefine ulaştı) vereliniortak
tweety 58.7 (500 gr almış)klava:
anchusa 51.6 (600 gr almış)klava:
truf 54.0 (700 gr almış)klava: :tomato:
Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis
Keşke 1 tbk yesemişsin...2 tabak bence çok fazlagünaydın kızlar hafta içi 7de kalkmaya alışınca hafta sonlarıda böyle oluyor evde herkes uyuyor ben ayaktayım bu arada dün yediqim 2 tabak mantı bu sabah +300qr olarak yansımış tartıya:çok üzgünüm:
son anda ben de listeye kilo verenler grubundan girdim, cok sukurr))
bu sabah o kadar sevindim ki 200 gr a bile.
biliyorsunuz kizlar h.ici 6 da kalkiyorum ve h.ici cok, h.sonu az cikiyorum ben tartida ???
lachesisimm tebrikler hayatimmm. masallah sana; leslie nin challange i yaradi saan bak. etkisi hala suruyorr
son anda ben de listeye kilo verenler grubundan girdim, cok sukurr))
bu sabah o kadar sevindim ki 200 gr a bile.
biliyorsunuz kizlar h.ici 6 da kalkiyorum ve h.ici cok, h.sonu az cikiyorum ben tartida ???
lachesisimm tebrikler hayatimmm. masallah sana; leslie nin challange i yaradi saan bak. etkisi hala suruyorr
tebrik ederim canlarım..
normalde alkol sevmem. ama dün ben biraz içtim. sonra da sanırım sarhoş oldum. hiç birşeyi hatırlamıyorum dün geceye dair. hala midem bulanıyor.. bugun de bol su içiyorum vucudumdan atabilmek için..
size bişey sorucam.. acaip bi rüya gördüm dün gece. hiç tanımadıgım bi adam gördüm.:S
daha önce hiç görmemiştim gercek hayatta öyle birini. bu ne anlama gelir ya:S
beni yazmayı unutmuşş ama olsun
sağol canım sana msj attım ama kutun doluydu ben de seni tebrik ederim.
leslie çok iyi de çok yoruyor bir daha yapabilir miyim bilemiyorum.
bir anlama geldiğini sanmıyorum rüya işte. yalnızlık ve alkolun etkisidir.
mesaj göndermemişsin ki canım bildirim yapmayanları nasıl ekliyim listeye.
atmıştım ama...alalah belkide gitmemiştir...aman zaten atla deve değil 500 gr..ama her hafta 500 gr versem ooooooooo muhteşem olur bana göre...
yok cnm gelmemiş, cuma günkü mesajları saklıyorum, ekliyim ama hemen listeye.
500 gr verdin, kaç oldun?
obur hafta 500 almıştım şimdi verdim 59 oldum tekrtardan..iğrenç ya...saplandım sanki bu kiloya ama hayır diyorum haftaya 58.5 olacam diyorum..
lesli 3 mili yaptım ilk defa ya bu lesliler sıkıcı galiba açmadı pek beni yürüyüş olsun die arada yaparım artıkın slimlerin yerini hiçbişi tutmuodelikafadulden
gecede slimlerimi yaparım
ulkerk ben de öğlen 2 zeytinyağlı dolma yedim.ben de bu hafta 500 gram verdim:)))
meloş hayatım beraber gidiyoruz....şimdi tam kaç kilo oldun ve boyun kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?