8:00 - 1 bardak balllı sirkeli su ve yeşil çay
9:00 - 1 pors. special-k
11:00 - 1 kase yoğurt içinde öğütülmüş kara üzüm çekirdeği ve keten tohumu
12:00 - yarım adet twinster dondurma
13:00 - 1pors. kepekli makarna (tuzsus ve 1 tatlı kaşığı yağla yaptım sos olarakta domatez ve peynir)
14:00 - 1 ad. yeşil elma
15:00 - 1 avuç sarı leblebi
16:00 - 1 bardak karanfilli çay (şekersiz) ve 1 pkt. diyet bisküvi
18:00 - 1 porsiyon special-k
20:00 - 1 kase küçlü ve keten tohumlu yoğurt yerim
anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:
selam kızlarr,
bugunkü menumu yazıyorum pek hoş deil ama olsun=(
sabah: 2 adet peynirli sigara böreği + 1 fincan çay
ara : 1 yeşil elma
öğle : kentucy den 1 but 2 hot vings + kola + küçük patates kızartması:kedi:
ara : kahve
akşam: taze bezelye + küçük 1 dilim kepek ekmeği + 3 4 küçük parça kavun
2,5 litre de su içtim.
şimdi leslie 5 mili yapacağım ve 30 mekik çekeceğim.:teselli:
tabi öğlen aldıklarımı yakabilir miyim hiç bilmiyorum:çok üzgünüm:
ulkerk senin de bağırsakların baya hassas. ne zamandır çekiyorsun.belki kilo vermende faydası vardır. bilmiyorumkismile
ayyyy delimisin öyle kramplar giriyorki ağlıyorum nerdeyse...ne sen ne ben...valla 1 sene önce ne guzeldi diyorum...ay ulkerk senle arada bir barsak değişimi yapsak hiç fena olmaz .....ben de 6. gündür hareket yokkkkkk.....kıskanıyorumm seni......
ayy cok sıcak hava yaa.. hiç iştahım da yok bu sıcakta.. karpuz peynir ve 1 dilim kepek ekmeğ yedim saat 11bcukda kahvaltıda.. şimdi de sporumu yapıcam.. yazarım yine. mucuk
ayyyy delimisin öyle kramplar giriyorki ağlıyorum nerdeyse...ne sen ne ben...valla 1 sene önce ne guzeldi diyorum...
ha şöyle normal düzenine gel...sıcakta spor yapma akşam yap yada cok erken saatlerde
aksama bi arkadasım gelicek canım yaa.. basladım ben spora.. 45 dakika eliptik bisiklt yaptım.... 423 kalori yaktıgım yazıyo üzerinde.. şimdi de ramp it up yapıcam..start it upı bitireli 2 hafta olmustu.. umarım ramp it up agır gelmez bu kadar aradan sonra:S sonra da 8 min abs. sonra da biraz dans ederim.
bu gibi ugraslar bana unutturuyo kendimi..
waaaaaaw 1 saatte 650 kcal mi...kişi bunla erir..haftada kesin 1kilo verdirir ...rejim yapmana bile gerek duymazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?