50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yanlış okumuşmm adınııııı,güzell olmuşş ama....aysenurrr,,benimkiler zaten büyükk,küçülten bişey biliyosannn onu kullanayımmm

selam kızlarr,

bugunkü menumu yazıyorum pek hoş deil ama olsun=(

sabah: 2 adet peynirli sigara böreği + 1 fincan çay

ara : 1 yeşil elma

öğle : kentucy den 1 but 2 hot vings + kola + küçük patates kızartması:kedi:

ara : kahve

akşam: taze bezelye + küçük 1 dilim kepek ekmeği + 3 4 küçük parça kavun

2,5 litre de su içtim.

şimdi leslie 5 mili yapacağım ve 30 mekik çekeceğim.:teselli:

tabi öğlen aldıklarımı yakabilir miyim hiç bilmiyorum:çok üzgünüm:

aferin aynen devam
diyet bisküvi yerine tam buğday ekmeği öneriyorum
spor olarak ne yapacaksın

anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:

aynı ben de var o katlardan
ama benimki çocuk doğurmaktan
seninki için spor şart canım başka türlü geçmez.
callanetics
nivea body
leslie
slim in pack ve tüm slimleri indirip hoşuna gideni yap

öğle menüsü berbat gerisi kurtarır
iyiki spor yapıyorsun
kolay gelsin canım hadi sende 55 in altına in

evet yarın yeniden, tertemiz daha bi umutu kaldıgım yerden devam edicem hayatıma da sporuma da dietime de dansıma da..=) canımsınız....

bugün aslında çok yemedim.ama şişim .adetim de yeni geçti.yediklerimi yazayım .bir de öyle bakalım.

sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, domates, biber, kk peynir, haşlanmış yumurta

ara: yarım şeftali,10 kiraz

öğle: 2 zeytinyağlı dolmai yoğurt

ara: 1 sb süt

akşam: 1 tavuk parça ızgara, yoğurt, az salata,1 dilim tam buğday ekmeği

ara: yarım şeftali,10 kiraz , 2 erik

bende yine barsaklarımdan dolayı 2sb cola içtim....
p.tesi haşlanmış bir mısır yedim bir bozuldu zor toparlanıyo...

ulkerk senin de bağırsakların baya hassas. ne zamandır çekiyorsun.belki kilo vermende faydası vardır. bilmiyorumkismile

ya 1 sene önce başladı ama bendede hata var şöyle adam gibi 3 ay fln uygulasam barsaklarım hassaslaşmış..dr gittim rectoscopiye girdim birşey yok...1 senedir hassas değil tabiiii...kışın olmadı hiç ama ağrı varya kramp öldürüyo insanı...kilo vermemde inan hiç faydası olmadı..

ay ulkerk senle arada bir barsak değişimi yapsak hiç fena olmaz .....ben de 6. gündür hareket yokkkkkk.....kıskanıyorumm seni......

ayy cok sıcak hava yaa.. hiç iştahım da yok bu sıcakta.. karpuz peynir ve 1 dilim kepek ekmeğ yedim saat 11bcukda kahvaltıda.. şimdi de sporumu yapıcam.. yazarım yine. mucuk

ay ulkerk senle arada bir barsak değişimi yapsak hiç fena olmaz .....ben de 6. gündür hareket yokkkkkk.....kıskanıyorumm seni......
ayyyy delimisin öyle kramplar giriyorki ağlıyorum nerdeyse...ne sen ne ben...valla 1 sene önce ne guzeldi diyorum...
ayy cok sıcak hava yaa.. hiç iştahım da yok bu sıcakta.. karpuz peynir ve 1 dilim kepek ekmeğ yedim saat 11bcukda kahvaltıda.. şimdi de sporumu yapıcam.. yazarım yine. mucuk

ha şöyle normal düzenine gel...sıcakta spor yapma akşam yap yada cok erken saatlerde

ayyyy delimisin öyle kramplar giriyorki ağlıyorum nerdeyse...ne sen ne ben...valla 1 sene önce ne guzeldi diyorum...

ha şöyle normal düzenine gel...sıcakta spor yapma akşam yap yada cok erken saatlerde

aksama bi arkadasım gelicek canım yaa.. basladım ben spora.. 45 dakika eliptik bisiklt yaptım.... 423 kalori yaktıgım yazıyo üzerinde.. şimdi de ramp it up yapıcam..start it upı bitireli 2 hafta olmustu.. umarım ramp it up agır gelmez bu kadar aradan sonra:S sonra da 8 min abs. sonra da biraz dans ederim.
bu gibi ugraslar bana unutturuyo kendimi..

eliptik bisiklet nasıl birşey

waaaaaaw 1 saatte 650 kcal mi...kişi bunla erir..haftada kesin 1kilo verdirir ...rejim yapmana bile gerek duymazsın

ben 45 dakikada 423 kalori yaktım canım.. düzenli kullanımda cidden cok işe yarıyor. ilk aldıgım zamanlarda cok hevesliydim hergün 30 dakika bunu yapıyodum üzerine de 8 min abs yapıyordum. cidden inanılmaz bi incelme sağlamıştı 1 haftada.. herkes farketmişti sen ne kadar zayıflamıssın diye. cok ter attırıyor gercketen.. sonra hevesim krıldı biraz kaldırdım koydum kenara.. ama yine basladım işte.. dizi izlerken filan yapuyorum nasıl vakit geciyo hiç anlasılmıkyo bile.. ama yorucu bi alet.. ne kosu bandı ne bisiklet.hiçbirine benzemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…