50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dondurmaya ben de dayanamıyorum..

ne kadar dondurma yiyorsunuz gün içinde? hafta da 1 ya da 2 magnum çok mu sizceohaoldumsmile

magnum değil de normal dondurma yesek daha iyi olur
1-2 top günde ya da gün aşırı yenebilir

Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis

tebrikler canım

üstün açık kalmıştır canım
rüyayı ondan görmüşsündür
senin yaşında alkol almakta neyin nesi
niye aldın alkolü sen

yaz için ideal menü
tibetin kaçıncı hareketiydi bilmiyorum ama yapmamak lazımdı mensken

bulasıkları yıkayıp karpuz yiyeceğim birazdan. hava inanılmaz sıcakburda. cok sıcak.

karpuzun çoğuda zarar biliyorsun değil mi katzi

mrbb hereksee,,
keyifler nasıl?uamrımm hepiniz iyiisnizdirr...
berabtt sıcak bir ,hava varrrrr.dışarda çalışanlaraaa üzüülüyorum...
menüm:
sabah:1/2dilim çavdar ekmek+peynir+zeytin+domats+salallık+maydonoz+menemen+1 haşlanmş yumurta+2 yeşil çay
ara:1 şeftali
ara:1 türk kahesii+1 parça biterr
ara:2 top dondurmma(bu son araydıııııı)
akşam:kabak yemği+yoğurt yiycemmmm
hareet:bol temzilik+40d pilates+tibet+akşam da 1 saatt kadar yürüycemmmmmmmmm

ben biraz ev işine dalıyım sonra yine gelirim akşam serin bi yerlere kaçmak lazım

bU sıcakta çok yemeyin sakın çatlarsınız sonra

8:00 - 1 bardak balllı sirkeli su ve yeşil çay
9:00 - 1 pors. special-k
11:00 - 1 kase yoğurt içinde öğütülmüş kara üzüm çekirdeği ve keten tohumu
12:00 - yarım adet twinster dondurma
13:00 - 1pors. kepekli makarna (tuzsus ve 1 tatlı kaşığı yağla yaptım sos olarakta domatez ve peynir)
14:00 - 1 ad. yeşil elma
15:00 - 1 avuç sarı leblebi
16:00 - 1 bardak karanfilli çay (şekersiz) ve 1 pkt. diyet bisküvi
18:00 - 1 porsiyon special-k
20:00 - 1 kase küçlü ve keten tohumlu yoğurt yerim

canım normalde alkol kullanmıyorum. ama dün içmezsem hayatım boyunca belki bi daha hiç içemezdim. o yuzden dün içtim.. şu son olaylar cok hırpaladı beni.. şimdi iyiyim ama..
karpuzu cok yiyemiyorum zaten yaa. şişiriyo:S

bol hareketle ve bundan sonra mantı yapmayarak üzüntünü giderebillirisnn bence......hemn kilo olmaz yaaa,bol su+harektell yarına düeşrsinnnn züülme.......

Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis
tebrikelr canımmmmm.......darısıı herkese.....

1.alkolün hele biraysa kalori değerii çok yüksekk,bundan sonra az veya hiçç iç...
2.su içmen güzelll devam ettt ve meyve yee....
3.hayatında yeni ve güzel bir sayfa başladııı...yabancı adamm,tanımadığın insanlardan uzak durrrrr........

ne düzenll beslenmişinnn,ne güzelll....diyet bisküvii sankii menünü gölgelemiş.....KÜÇLÜ ne?+twister dondurma yı da bilmiyodumm googleden öğrendimm de küçlüü yü bulaamdımmmm..merak ettim.....

anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:

evet nesmecim.. tertemiz bi sayfa açıldı hayatımda.. oh mis!=))
alkol seven biri diilim normalde de.. oldu artık bi kere napalım=)) bol bol spor yaparım onun yerine artık.
sizi coooook seviyorum.
hala kesemedim şu karpuzu yaa

evet slimler güzel. ama bi süre sonra onlar da acaip sıkıyo ya.. en azından ben cok sıkılıyodum artık..
sen hepsini bitiridin mi canım slimlerin

anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:

ayol haline şükret süpersin bence,spor yaparsın daha sıkı durursun bitti gitti

sen hepsini bitiridin mi canım slimlerin

ayol haline şükret süpersin bence,spor yaparsın daha sıkı durursun bitti gitti

hayır canım bitiremedim. cunku ramp it up da bacagımı sakatladım.. o yuzden mi oldu bilmiyorum. ama 1 hafta sol bacagımı kıpırdatamadım rsmen. cok canım yandı.. ara vermek zorunda kaldım spor falan yapamadım.. ama baslarım yine ramp it up dan bu hafta. ya da en bastan baslarım bilmiyorum. napıyım sence?

kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmışı siteden öğrendim memişlere iyi geliomuş :kedi: diyet bisküvileri kullanıyorum ben hep yaa kötü mü ediorum ki ama mecbur kalıorum bazen

çok iyi zaten zayıflar daha çok katlanıo o katlananlar deri bence yağ deil canım e o kadarda olsun yanii

kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmışı siteden öğrendim memişlere iyi geliomuş :kedi: diyet bisküvileri kullanıyorum ben hep yaa kötü mü ediorum ki ama mecbur kalıorum bazen

süpermişş yaaaa,hiçç alıma gelmezdiii öyle bi kısaltmaa,napıyomuşşş büyüütyomu?kansere mi ii geliyoo..bisküvi diyet bile olsa zararlı,sonuçta sdece şeker oranı düşük,bir süürü katkı maddesii varrr o yüzden kendin evde kurabiye yap,daha sağlıklıııı....

nusyamusya;tekerleme gibi.....ya sen nerene zayıflıycan kii,bence sporla sıkılaşşş,en kadar yağ olabilir ki?......

runesya adım ayşenur bunu kabul etmedi bende tersinden yazdım yine etmedi bende u'ları arttırdım ortaya böle egzantirik bişe çıktıdelikafadulden

kara üzüm çekirdeğide göğüsleri büyütüyomuş die aldım tabi öyle olmayadabilir ama hiçdeğilse başka faydaları var kan yapar falan nede olsa boşa yememiş olurum nihayetindeyerimseniben

arada kaçmaklarr oluyoooo bişey olmaz......biz de seni ço seviyoruz ve yanındayızzzz....abllalrın olarakkk desteğiz sana.....bence de ya zerrin özerrr zayıfladıysaa herkes zayıflar.......afiyet olsunn kes artık karpuuuznu,akşama şişiriirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…