dondurmaya ben de dayanamıyorum..
ne kadar dondurma yiyorsunuz gün içinde? hafta da 1 ya da 2 magnum çok mu sizceohaoldumsmile
Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis
tebrik ederim canlarım..
normalde alkol sevmem. ama dün ben biraz içtim. sonra da sanırım sarhoş oldum. hiç birşeyi hatırlamıyorum dün geceye dair. hala midem bulanıyor.. bugun de bol su içiyorum vucudumdan atabilmek için..
size bişey sorucam.. acaip bi rüya gördüm dün gece. hiç tanımadıgım bi adam gördüm.:S
daha önce hiç görmemiştim gercek hayatta öyle birini. bu ne anlama gelir ya:S
uff ne sıcak yaaaaaa..eserken bile sıcak...
Menüm
sabah
domates
salatalık
kk kadar tel peynir
ara
1 ceviz
öğlen
2 zeytinyağlı biber dolma
ara
1 sb cola
2 dlm ekmek arası 1-2 dlm li domates salatlık peynirli sandviç
akşam
kahvaltı düşünüyorum
1 lop yumurta
peynir
söğüş
zeytin...
çok kanamam olduğu için hareket yapamıyorum 9 lu tibete gecmem gerek ama bekliyorum...
bulasıkları yıkayıp karpuz yiyeceğim birazdan. hava inanılmaz sıcakburda. cok sıcak.
magnum değil de normal dondurma yesek daha iyi olur
1-2 top günde ya da gün aşırı yenebilir
tebrikler canım
üstün açık kalmıştır canım
rüyayı ondan görmüşsündür
senin yaşında alkol almakta neyin nesi
niye aldın alkolü sen
yaz için ideal menü
tibetin kaçıncı hareketiydi bilmiyorum ama yapmamak lazımdı mensken
karpuzun çoğuda zarar biliyorsun değil mi katzi
canım şu an 57.5 kiloyum. ama benim boyum kısa 1.57 :gitme:
bol hareketle ve bundan sonra mantı yapmayarak üzüntünü giderebillirisnn bence......hemn kilo olmaz yaaa,bol su+harektell yarına düeşrsinnnn züülme.......günaydın kızlar hafta içi 7de kalkmaya alışınca hafta sonlarıda böyle oluyor evde herkes uyuyor ben ayaktayım bu arada dün yediqim 2 tabak mantı bu sabah +300qr olarak yansımış tartıya:çok üzgünüm:
tebrikelr canımmmmm.......darısıı herkese.....Ve haftanın birincisi 1.1 kiloyla lachesis yani ben oldum. Kendime kupayı veriyim :hooray:
9 ay sonunda ilk kez haftanın birincisi olduğum için de kendimi ayrıyetten tebrik ederim :içelim: alkisalkisalkis
1.alkolün hele biraysa kalori değerii çok yüksekk,bundan sonra az veya hiçç iç...tebrik ederim canlarım..
normalde alkol sevmem. ama dün ben biraz içtim. sonra da sanırım sarhoş oldum. hiç birşeyi hatırlamıyorum dün geceye dair. hala midem bulanıyor.. bugun de bol su içiyorum vucudumdan atabilmek için..
size bişey sorucam.. acaip bi rüya gördüm dün gece. hiç tanımadıgım bi adam gördüm.:S
daha önce hiç görmemiştim gercek hayatta öyle birini. bu ne anlama gelir ya:S
8:00 - 1 bardak balllı sirkeli su ve yeşil çay
9:00 - 1 pors. special-k
11:00 - 1 kase yoğurt içinde öğütülmüş kara üzüm çekirdeği ve keten tohumu
12:00 - yarım adet twinster dondurma
13:00 - 1pors. kepekli makarna (tuzsus ve 1 tatlı kaşığı yağla yaptım sos olarakta domatez ve peynir)
14:00 - 1 ad. yeşil elma
15:00 - 1 avuç sarı leblebi
16:00 - 1 bardak karanfilli çay (şekersiz) ve 1 pkt. diyet bisküvi
18:00 - 1 porsiyon special-k
20:00 - 1 kase küçlü ve keten tohumlu yoğurt yerim
bol hareketle ve bundan sonra mantı yapmayarak üzüntünü giderebillirisnn bence......hemn kilo olmaz yaaa,bol su+harektell yarına düeşrsinnnn züülme.......
tebrikelr canımmmmm.......darısıı herkese.....
1.alkolün hele biraysa kalori değerii çok yüksekk,bundan sonra az veya hiçç iç...
2.su içmen güzelll devam ettt ve meyve yee....
3.hayatında yeni ve güzel bir sayfa başladııı...yabancı adamm,tanımadığın insanlardan uzak durrrrr........
sen hepsini bitiridin mi canım slimlerinevet slimler güzel. ama bi süre sonra onlar da acaip sıkıyo ya.. en azından ben cok sıkılıyodum artık..
anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:
sen hepsini bitiridin mi canım slimlerin
ayol haline şükret süpersin bence,spor yaparsın daha sıkı durursun bitti gitti
ne düzenll beslenmişinnn,ne güzelll....diyet bisküvii sankii menünü gölgelemiş.....KÜÇLÜ ne?+twister dondurma yı da bilmiyodumm googleden öğrendimm de küçlüü yü bulaamdımmmm..merak ettim.....
anammm ben 56 kıloyum 1.70 boyundayım ben boydan kazanıyorumda kılomu gostermıyorum tabı ayakdayken gostermıyorum birde benı oturunca gorun 3 kat oluyorum memişlerimle bırlıkde :dance:
kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmışı siteden öğrendim memişlere iyi geliomuş :kedi: diyet bisküvileri kullanıyorum ben hep yaa kötü mü ediorum ki ama mecbur kalıorum bazen
nusyamusya;tekerleme gibi.....ya sen nerene zayıflıycan kii,bence sporla sıkılaşşş,en kadar yağ olabilir ki?......
evet nesmecim.. tertemiz bi sayfa açıldı hayatımda.. oh mis!=))
alkol seven biri diilim normalde de.. oldu artık bi kere napalım=)) bol bol spor yaparım onun yerine artık.
sizi coooook seviyorum.
hala kesemedim şu karpuzu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?