2tane yeni fötöğraf ekledim.bakarsınız vaktiniz oldugunda canlarım. şimdi dus almam gerek
hafta sonu kimse menüsünü yazmıyor ama ben yazayım..
sabah: 1,5 dilim tam buğday ekmeği, domates, biber,maydonoz, kk peynir. yumurta haşladım ama yiyemedim sıcakta.
ara: 1 sb süt
öğle: dışardaydık. bir kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, salata, ayran
ara: 3 dilim karpuz, 2 bisküvi
akşama: fırında balık, roka, soda var.
ama ben şişim sanki günden beri. tartılmam da yasak. bilmiyorum ne haldeyim. bu yemekle kilo almam heralde değil mi? akannehir
ayy bilmiyorum canım.uzun süreden beri diyet yapamıyordum.4.günde hep bozuyordum.10 gündür hiç fire vermeden yapıyorum.ama sanki hafiflemiyorum.bazen çok istekli oluyorum.bzaen de midem kazınıyor,hep bir şeyler yiyesim geliyor. ama yemiyorum.inşalalh bu safer 1 eylüle kadar gözle görülür fark olur vücudumda.
bazen 1 kilo versende vücudundaki değişikliği ilk başta hissedemeyebilirsin, şişkinlikten 3 kilo almış da görünebilirsin oluyor böyle şeyler, kilo sayın arttıkça belli oluyor. mesela ben 60 dan 56ya düşene kadar arkadaşlarım hiç anlamadı zayıfladığımı ama 55 olduğum an herkes fark etti.:)
1 eylüle kadar böyle devam edersen süper olursun:)
ayy inşalalh canım benim opuyorumnanaktan .artık çok itiyorum acaba kilomu belli eder mi bana yakışır mı diye düşünmeden alışveriş yapmak istiyorum.tarzım dışı şeyler giymek istemiyorum.çok fazla kilom yok ama .ben şöyle dapdar bir kot pantolon giymek istiyorum.yakışmayacağını bildiğimden hiç denemiyorum bile.
arkadaşlar sayfalar nerde nolmuş burayaa:1shok:
son 3-4 sayfa silikti msj yazınca düzeldi cnm
giyersin giyersin az kaldı ben o istediğime ulaştım:) 1 yıldır pantalon almıyordum söz vermiştim kendime, geçen gün gittim aldım:)
ayy ne güzel.inşalalh ben de alacağım isteğime ulaşınca. ne kadar zamanda verdin canım sen?
giyersin giyersin az kaldı ben o istediğime ulaştım:) 1 yıldır pantalon almıyordum söz vermiştim kendime, geçen gün gittim aldım:)
ayy ne güzel.inşalalh ben de alacağım isteğime ulaşınca. ne kadar zamanda verdin canım sen?
ehehe bana hiç bakma 9 ayda 5 kilo verdim. ben pek dikkat edemedim ama paso bıraktım baştan başladım.
ya bende bu gruba girmek istiyorum! senağlama
Fıstık sen ne güzel şeymişsin öyle ilk defa gördüm seni, çok tatlısın çok Şeniz
bazen 1 kilo versende vücudundaki değişikliği ilk başta hissedemeyebilirsin, şişkinlikten 3 kilo almış da görünebilirsin oluyor böyle şeyler, kilo sayın arttıkça belli oluyor. mesela ben 60 dan 56ya düşene kadar arkadaşlarım hiç anlamadı zayıfladığımı ama 55 olduğum an herkes fark etti.:)
1 eylüle kadar böyle devam edersen süper olursun:)
ya bende bu gruba girmek istiyorum! senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?