50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koca h.sonu icin hesap vereyim..

cumartesi
sabah
saat 11 gibi hafif kahvalti

ara
yok

ogle
yok

saat 16.00
1 ayvalik tostu
icetea

aksam
yok

ara
cay, 2 ad. biskrem, 1 ad.rulokat

ara2
1 top sade, 1 top cikolatali dondurma

pazar
sabah
saat 11 gibi bu kez zengin kahvalti

ara
1 top sade dondurma

ogle
1 tabak soslu makarna, 1 bardak kola

ara
yok

aksam
yok

ara
sutlu nescafe,
yarim bitter cikolata

ara2
cay, 1 minik ekler, 2-3 cubuk kraker

-- tum saglikli beslenme kurallarini altust etmisim bu h.sonu.
cok yemedim ama istahsizdim ve hiicc yemek istemedi canim.
yemek disinda aburcuburlar yedim.
bir de hem cm.r hem de pazar supriz misafşrlerim geldi.
cayin yanina hemen ikramlik hazir biskuviler falan aldik; onlarla birlikte ben de yedim haliyle 1-2 tane.

Günaydınlar kızlar....
ufffffff acayip sıcak ya....pepercim cnm geçmiş olsun kuşum(sıcaklıkta hiç çekilmiyo hastalık ya).... KOÇ=Truf bu hafta... Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz????

1 tatlı kaşığı biber,iye üstüne de bir bardak kaynar su 10 dk demlendikten sonra içiyorum

Günaydınlar kızlar....
ufffffff acayip sıcak ya....pepercim cnm geçmiş olsun kuşum(sıcaklıkta hiç çekilmiyo hastalık ya).... KOÇ=Truf bu hafta... Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz????

canimm cok sahollll

ayrica ozel mesajini aldim cnm; mesaj kutum dolmus, yanit yazamadim. temizlemeye de usendim.

cok sagol cnm soylediklerin icin. haklisin. bunlari aklimda tutucam.

optum kocaman

yaaa ben spor yapmıyorum yapamıyorum sıcaktan bende bu callaneticsi indirdim ama yapamadım :sinifsinif: siz neler yapıosunuz bir de ben 3 haftadır diyet yapıorum 2 kilo verdim ama beden ölçülerimde hiç bi değişiklik yok :bbo:

spor yapamıyorsan yürüyüş yap canım oda olur maksat metabolizmayı hızlandırmak :dance:

düzenli kullanıdığında düşünsene senden ne büyük değişikler yaratacaktır sırf bunu merak ettiği için bile yaparsın ama nasıl zordur tahmin edemiyorum orasını

tamam katzi cim geçmişe baktım görsüm aleti
o alete ben de bayılıyorum ama bir tek onu almadım eve çok yer kaplar ve ses çıkartır diye korkuyorum

aynen ben bende böle yapıyordum hemen dozuyordum ama bu sene baya bi kararlıyım sadece denize gittiğimizde bozdum 3 günlüğüne.. ama mutlaka farkerder sen merak etme 1 eylüle daha çok var

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Ya tartı moralimi bozdu, bir kilo fazla çıkıyorum ya
Haftasonu kaçamak yaptım ama o kadar da yapmadım 5 mil, slim pack falan da yaptım ama offff

kizlar sanirim onumuzdeki hafta icin marmara adasina gitmekten vazgecitk.

simdi de saros korfezini dusunuyoruz.
erikli olabilir.

orda kalaniniz var mi?
otel pansiyon var mi bildiginiz??

ben çok su içiyorum dolayısıyla çok tualete çıkıyorum.idrarla birlikte kalsiyum filan da atılıyo ya. bu zararlı değil mi bu kadar çok çıkmak? ama zayıflama konusunda iyi işe yarıyo mideme artık fazla yiyecek girmiyo

test yaptirman lazim..
ben de cok su iciyorum. idrar testi yapip baktilar... biyokimyasal degerlerim normal cikti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…