Günaydınlar kızlar....
ufffffff acayip sıcak ya....pepercim cnm geçmiş olsun kuşum(sıcaklıkta hiç çekilmiyo hastalık ya).... KOÇ=Truf bu hafta... Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz????
Günaydınlar kızlar....
ufffffff acayip sıcak ya....pepercim cnm geçmiş olsun kuşum(sıcaklıkta hiç çekilmiyo hastalık ya).... KOÇ=Truf bu hafta... Biberiye çayını nasıl yapıp içiyorsunuz????
aferin aynen devam
diyet bisküvi yerine tam buğday ekmeği öneriyorum
spor olarak ne yapacaksın
aynı ben de var o katlardan
ama benimki çocuk doğurmaktan
seninki için spor şart canım başka türlü geçmez.
callanetics
nivea body
leslie
slim in pack ve tüm slimleri indirip hoşuna gideni yap
öğle menüsü berbat gerisi kurtarır
iyiki spor yapıyorsun
kolay gelsin canım hadi sende 55 in altına in
yaaa ben spor yapmıyorum yapamıyorum sıcaktan bende bu callaneticsi indirdim ama yapamadım :sinifsinif: siz neler yapıosunuz bir de ben 3 haftadır diyet yapıorum 2 kilo verdim ama beden ölçülerimde hiç bi değişiklik yok :bbo:
ben 45 dakikada 423 kalori yaktım canım.. düzenli kullanımda cidden cok işe yarıyor. ilk aldıgım zamanlarda cok hevesliydim hergün 30 dakika bunu yapıyodum üzerine de 8 min abs yapıyordum. cidden inanılmaz bi incelme sağlamıştı 1 haftada.. herkes farketmişti sen ne kadar zayıflamıssın diye. cok ter attırıyor gercketen.. sonra hevesim krıldı biraz kaldırdım koydum kenara.. ama yine basladım işte.. dizi izlerken filan yapuyorum nasıl vakit geciyo hiç anlasılmıkyo bile.. ama yorucu bi alet.. ne kosu bandı ne bisiklet.hiçbirine benzemiyor.
2tane yeni fötöğraf ekledim.bakarsınız vaktiniz oldugunda canlarım. şimdi dus almam gerek
ayy bilmiyorum canım.uzun süreden beri diyet yapamıyordum.4.günde hep bozuyordum.10 gündür hiç fire vermeden yapıyorum.ama sanki hafiflemiyorum.bazen çok istekli oluyorum.bzaen de midem kazınıyor,hep bir şeyler yiyesim geliyor. ama yemiyorum.inşalalh bu safer 1 eylüle kadar gözle görülür fark olur vücudumda.
spor yapamıyorsan yürüyüş yap canım oda olur maksat metabolizmayı hızlandırmak :dance:
kıalar çok çok özür diliyerek ANCHUSAMA Bİ SORU SORMAM LASIM
tatlım sen biberiyeyi içtiğinde idrarda bi çoğalma oluyormu tatlım
ay tekrar özür diliyorum böyle bi soru sorduğum için:kedi:
ben çok su içiyorum dolayısıyla çok tualete çıkıyorum.idrarla birlikte kalsiyum filan da atılıyo ya. bu zararlı değil mi bu kadar çok çıkmak? ama zayıflama konusunda iyi işe yarıyo mideme artık fazla yiyecek girmiyo
Neyse benim dışarı çıkmam lazım, görüşürüz yine kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?