ya kızlar iğneli yaptırıyorum geçen pzrtesi yaptırdım kaş üstü ve arasına kaş arasında şu an hafif yaralar hala geçmedi moralimbozuk o kadar da sürüyorum merhem
Sağol koçum. Ben hiç menü yazmadım ama yazmayı çok istedim. Birkaç gündür adam gibi bakamadım foruma. Bakınca da hep önce geçmişte kim ne yazmış onu okuyorum sonra da yazacak halim/vaktim kalmıyor, o yüzden menü yazamadım. Ama bundan sonra karar verdim önce ne halt yazacaksam yazacam, sonra geçmişi okuyacam. Bir de koçluğunun ilk günü menü istediğin kişilere beni de yazmıştın(yanlış hatırlamıoyrsam tabi), ben de bir gaza gelmiştim menü yazmaya başlayayım diye.. Normalde yazmam da ehe he :) ... İçimde kaldı şimdi:sinifsinif:.bu arada sanirim gecen hafta pek iyi koc olamadim; kimse bana sagol demedi.
alindim :gitme:
regl olucam ya herseye alinirim artik
selamlar..
ben geldim.. nasılsınız görüşmeyeli??
Bu arada "iğneli" nedir acaba sorması ayıptır? Yoksa değil midir :) ?
HOşgeldinnnnnnnnnnnnnn...aaaa demi Ankara dan bir sen birde ben varım...
Tamam. Teşekkürler bilgi için, hiç duymamıştım da o yüzden merak ettim :) .epilasyon diye anladım ben ama:uhm:
hepinize koskocaman tesekkur ederim güzel yorumlarınız için canlarım Şeniz
biraz dinlenip spor yapıcam.. belki uyurum yarım saat falan bilmiyorum hiç. her yerim dökülüyo resmen. ayın 18inde de memlekete dönücem ve hiç dönesim yok.
şekercim insanlar bazen sıcaktan şişerler biliyorsun....takma kafana bir anda öyle kilo almazsın...kavitasyon bizimde burda var ama bebek düşündüğüm için sonraya bıraktım ben
cok komiksin cnm... kiz hakli sana kizmakta))
sarozsun denizi cok guzelmis evet.
cok istiyorum gitmek,
2 gece 3 gun kalicaz.
korkum gidince yer bulamamak. arabaya atlayip , cantalarimizi alip gidelim diyorum ben; gidince yer buluruz diyorum ama,
esim bir-iki yeri aramis, bu aralar cok yogun, yer bulmaniz zor falan demisler :-((
ayy ozu dilerim ben kacirmisim oralari..
evet cnm sen zaten supersin son zamanlarda.
spordan ya da sicaktan ya da karpuzdan sismissindir cnm bugun
bir de lachesisim, hangi sahilde kaldiniz saros da..
erikli, yayla, enez???
bende 57-58 arasıyım. bende 53 kg olmak istiyorumm
gunaydin kizlarrr
bugun cok cok kotuyum; regl olucam, basim acayip donuyor; istahim yok; ayakta zor duruyoeum.. yine de geldim isyerindeyim (mecburen )
:-((
sabah sadece bir dilim karpuz, 1kk beyaz peynir yiyebildim.
bir de yesil cay ictim.
herkese merhabaaaa
kızlar nasılsınız bakalım
bende 200g vermişim galiba
ama biberiye içiyorum bir kaç gündür(ANCHUSAM sağo tatlım) belkide onun etkisidir bilmiyorum
günaydın canlarım.cok uykum var cook. okula gitmem gerek ama..pöf
koca h.sonu icin hesap vereyim..
cumartesi
sabah
saat 11 gibi hafif kahvalti
ara
yok
ogle
yok
saat 16.00
1 ayvalik tostu
icetea
aksam
yok
ara
cay, 2 ad. biskrem, 1 ad.rulokat
ara2
1 top sade, 1 top cikolatali dondurma
pazar
sabah
saat 11 gibi bu kez zengin kahvalti
ara
1 top sade dondurma
ogle
1 tabak soslu makarna, 1 bardak kola
ara
yok
aksam
yok
ara
sutlu nescafe,
yarim bitter cikolata
ara2
cay, 1 minik ekler, 2-3 cubuk kraker
-- tum saglikli beslenme kurallarini altust etmisim bu h.sonu.
cok yemedim ama istahsizdim ve hiicc yemek istemedi canim.
yemek disinda aburcuburlar yedim.
bir de hem cm.r hem de pazar supriz misafşrlerim geldi.
cayin yanina hemen ikramlik hazir biskuviler falan aldik; onlarla birlikte ben de yedim haliyle 1-2 tane.
yaaa ben spor yapmıyorum yapamıyorum sıcaktan bende bu callaneticsi indirdim ama yapamadım :sinifsinif: siz neler yapıosunuz bir de ben 3 haftadır diyet yapıorum 2 kilo verdim ama beden ölçülerimde hiç bi değişiklik yok :bbo:
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Ya tartı moralimi bozdu, bir kilo fazla çıkıyorum ya
Haftasonu kaçamak yaptım ama o kadar da yapmadım 5 mil, slim pack falan da yaptım ama offff
kizlar sanirim onumuzdeki hafta icin marmara adasina gitmekten vazgecitk.
simdi de saros korfezini dusunuyoruz.
erikli olabilir.
orda kalaniniz var mi?
otel pansiyon var mi bildiginiz??
bu arada sanirim gecen hafta pek iyi koc olamadim; kimse bana sagol demedi.
alindim :gitme:
regl olucam ya herseye alinirim artik
MENÜM
sabah
1 domates
1 salatalık
1 kk lor peyniri
öğlen
2 küçük haşlanmış patates limonlu
ara
2 ceviz
akşam
1 tane küçük ızgara et
fırında patates
(patates yememin nedeni ishal olmam)
ara
karpuz
Sağol koçum. Ben hiç menü yazmadım ama yazmayı çok istedim. Birkaç gündür adam gibi bakamadım foruma. Bakınca da hep önce geçmişte kim ne yazmış onu okuyorum sonra da yazacak halim/vaktim kalmıyor, o yüzden menü yazamadım. Ama bundan sonra karar verdim önce ne halt yazacaksam yazacam, sonra geçmişi okuyacam. Bir de koçluğunun ilk günü menü istediğin kişilere beni de yazmıştın(yanlış hatırlamıoyrsam tabi), ben de bir gaza gelmiştim menü yazmaya başlayayım diye.. Normalde yazmam da ehe he :) ... İçimde kaldı şimdi:sinifsinif:.
hepinize koskocaman tesekkur ederim güzel yorumlarınız için canlarım Şeniz
biraz dinlenip spor yapıcam.. belki uyurum yarım saat falan bilmiyorum hiç. her yerim dökülüyo resmen. ayın 18inde de memlekete dönücem ve hiç dönesim yok.
memleket nere?
koçum sabah 2 mil yürüdüm sonra dışarı çıktım şimdi eve gelince de slim in 6 yaptım.
şimdi de tibet yapıp duşa gircem aferin bana dimi:)
neyse şımarmıyım kaçıyım:)
ben yıllar önce yaptırmıştım iğneli..ozaman yapan kız bana yara olmamalı direk köküne yapmalısın diğerleri acemi dmeişti..gercektende sadece ogun kızarırdı 8 saat su değdirmezdim....şimdi ohhhh valla rahatım
menümü yazıyım,
dün uyuyamadım o yüzden öğlen 1 de uyandım.
sabah ve öğle
1 dilim çok tahıllı ekmeğe pınar beyaz ve tat kahvaltılık ezme sürdüm yedim.
Akşam yemeğinde de 1 küçük dilim fırında makarna ve 2 kaşık ton balıklı salata, kola zero.
Birazdan sinemaya gidicez, orda da mısır falan yiyebilirim, söz veremiyorum ya da çikolata. az yerim ama. belki de yemem gelince yazarım.
spor olarak da sabah 2 mil yürüdüm.
dışarda koşturdum.
slim in 6 yaptım.
tibet yaptım.
yatmadan önce bir de slim pack yaparım belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?