50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam katzi

burdasin sanirim.

gecen hafta ki mesajini benim de moraliin bozuk oldugu bir zamanda gordum, o yuzden biseyler yazamadim cnm sana.
simdi de kotu hatirayi yeniden canlandirmak istemem; sadece gecmis olsun demek istedim cnm.

eminim simdi cok daha iyi hiddesiyorsundur.

bu tur seyler hemen gecmez, insanin kalbinde ince bir sizi birakabilir ama o da tahminim 3-4 ay sonra kabuk baglar.

o yuzden kendini uzme ve de kendini suclama. simdi arkadaslarin sana neden gittin nasil guvendin derler; sen de kendini suclamaya baslarsin yapma;
sor hangisi kalmadi sevgilisiyle, nisanlisiyla basbasa?? hepsi de kalmislardir; boyle olacagini sen bilemezdin canim.

neyse tekrar gecmis olsun. simdi mutlu olma zamani senin icin...
;-)

düzenli kullanıdığında düşünsene senden ne büyük değişikler yaratacaktır sırf bunu merak ettiği için bile yaparsın ama nasıl zordur tahmin edemiyorum orasını

evet zorluyor ama dizi izlerken falan insan farketmiyor yaa zamanın nası gectiği filan.. ama pes etmemeye calısıcam ya.. merak ediyorum ben de nasıl bir değişim olacak=))

nasıl bakıcaz ben bilemedim onu bilmiyorumkismile

beni arkadas listene ekleyip bakabilirsin. sadece listemdekiler görebiliyor canımm. mucuk..

tamam katzi cim geçmişe baktım görsüm aleti
o alete ben de bayılıyorum ama bir tek onu almadım eve çok yer kaplar ve ses çıkartır diye korkuyorum

çok aşırı bir yer kaplamıyor bence. ev tipi olanını alıcaksın zaten alırsan.. ve çok da gürüldü çıkarmıyor. sadece minik bi vızırtı gibi... altına halı filan serersen iyice keser gürültüsünü.. kosu bandından cok daha verimli ve cok daha sessiz bi alet canım benim.

Ben geldim kızlar, lazerdeydim, bizim lazer merkezi kavitasyona başlamış kendim için sordum, dalga mı geçiyorsun 10 gram yağın var çok su iç gider dedi hatun kızdı bana akannehir

kizlar sanirim onumuzdeki hafta icin marmara adasina gitmekten vazgecitk.

simdi de saros korfezini dusunuyoruz.
erikli olabilir.

orda kalaniniz var mi?
otel pansiyon var mi bildiginiz??

ben saroza gittim denizi mükemmeldir, yalnız sineği biraz ilginç ya da ben de alerji yapıyordu, off sinekkovar falan alın yanınıza, o zaman rahat. normal pansiyonlarda otelde yer yoktu biz gittiğimizde, orda genelde apart şeklinde pansiyonlar var, müstakil küçük evler, onlarda kalmıştık çok rahattı ama telefon falan hatırlamıyorum. gidince bulursun herhalde, bir de çarşaf yastık kılıfı alın yanınıza, kendi eviniz gibi rahat hissedersiniz.

bu arada sanirim gecen hafta pek iyi koc olamadim; kimse bana sagol demedi.
alindim :gitme:

regl olucam ya herseye alinirim artik

aaaa geçmişi okumadın herhalde, hepimiz teşekkür ettik. alıngan seni
en çok ben ettim tabi, sayende haftanın birincisi oldum 9 ay sonra, ama bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda ya eyvahedigeldismile

bu arada sanirim gecen hafta pek iyi koc olamadim; kimse bana sagol demedi.
alindim :gitme:

regl olucam ya herseye alinirim artik

ayyyyyyyyyy kuşum dememişmiyim saol kuzucum ya geç oldu ama artık havalar vs...birde benim reglim bu ay cok feciiiiiiiii..5 gün olduda artık duruldu...Allahın gücüne gitmesin bu sıcaklardada çekilmiyo:1ninca:

en çok ben ettim tabi, sayende haftanın birincisi oldum 9 ay sonra, ama bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda ya eyvahedigeldismile

şekercim insanlar bazen sıcaktan şişerler biliyorsun....takma kafana bir anda öyle kilo almazsın...kavitasyon bizimde burda var ama bebek düşündüğüm için sonraya bıraktım ben

cok komiksin cnm... kiz hakli sana kizmakta ))

sarozsun denizi cok guzelmis evet.
cok istiyorum gitmek,
2 gece 3 gun kalicaz.
korkum gidince yer bulamamak. arabaya atlayip , cantalarimizi alip gidelim diyorum ben; gidince yer buluruz diyorum ama,
esim bir-iki yeri aramis, bu aralar cok yogun, yer bulmaniz zor falan demisler :-((

ayy ozu dilerim ben kacirmisim oralari..
evet cnm sen zaten supersin son zamanlarda.

spordan ya da sicaktan ya da karpuzdan sismissindir cnm bugun

ayyyyyyyyyy kuşum dememişmiyim saol kuzucum ya geç oldu ama artık havalar vs...birde benim reglim bu ay cok feciiiiiiiii..5 gün olduda artık duruldu...Allahın gücüne gitmesin bu sıcaklardada çekilmiyo:1ninca:

cnm onemli degilll, ebnim alinganligim tuttu.
ben daha regl olmadim. heran olucam,
cok bunaltiyor beni yaa

ya kızlar iğneli yaptırıyorum geçen pzrtesi yaptırdım kaş üstü ve arasına kaş arasında şu an hafif yaralar hala geçmedi moralimbozuk o kadar da sürüyorum merhem

selaaaaaaaaam koçunuz geldiiiiiii

ama çok yoğundum bugün bakamadım hiç artık yavaş yavaş geçmişe gideyim
eee neler yediniz bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…