Bu hafta koç Truf sanırım. Kolay gelsin :) ... O zaman ben de yazmaya başlayayım menülerimi en iyisi. Yalnız ne diyetteyim ne spora başladım yani boğazımı tutamıyor değilim, bilerek tutmuyorum onu önceden belirteyimyaramaz kız nutcase
ben de merak ediyorum senin menülerini
Cnm ben Ankarada Ramada otelinin yerinde tunalıda G&G güzellik salonunda yaptırmıştım..tek leke olmadı hafif kızarırdı..ama güngör yapan bayanın eli hem hızlı ve drek köküne uyguluyordu..sonra cok arkadaşım gitti hatta tam yüzünü vs yaptıran var..çünkü epilasyon yapan çoğu kişi yara yapıp iz bırakıyorlardı..gerçektenmi , hiçmi kahverengi izler kalmıyodu?
nerde yaptırmıştın epilasyonunu
selamlar.. bende aranıza katılmıs bulunuyorum.. 55 kıloydum bu yaz 58 oldum. işe gırdım hergun burger ytemekten artkk sureklı kılo alıyorum baska alternatıfımde yok ve arkadaslar ben kıloyu yan yaglardan alıyorum kalca ve basen yok yanlar kapkalınlastı canımı cok sıkıyor ne onerıyorsunuz....
evet kuzucum öyle yazmak gerekBu hafta koç Truf sanırım. Kolay gelsin :) ... O zaman ben de yazmaya başlayayım menülerimi en iyisi. Yalnız ne diyetteyim ne spora başladım yani boğazımı tutamıyor değilim, bilerek tutmuyorum onu önceden belirteyim. Sadece nasıl beslendiğimi görmeniz açısından menü yazayım. Yorum beklerim tabi ki o başkayerimseniben.
Sabah domatesli kaşarlı salamlı sandwich yedim. Limonlu siyah çay içtim. Çay şekerliydi ama kaç şeker sormayın çünkü bilmiyorum. Reçel yedim ekmekle. Biraz üzüm yedim.
Bir ara(ne zamandı hatırlamıyorum) bir şeftali yedim.
Öğle tavuklu pilav yedim. İçinde domates ve biber de vardı biraz, bilmiyorum yazmama gerek var mı:sm_confused:.
Akşam dokuzda fasulye yedim, konserve zeytinyağlı yaprak sarması yedim. Bir bardak gazoz içtim.
Kusura bakmayın pek düzgün yazmadım menüyü ama zamanla alışırım artık :) . Peki yediğimiz miktarı nasıl yazacağız acaba? Yoksa yazmamıza gerek yok mu? Mesela ben sarmalardan 2 ya da 3 tane yemiştim. Fasulye de yarım tabaktan azdı. Tavuklu pilav da bir tabaktı. Bu şekilde mi yazmam gerekiyor?
İçtiğim suyu da yazmam gerekiyor mu? Ben genelde günde 10 bardak ya da biraz daha fazla içerim, iyi midir değil midir? Kaç litre ediyor 10 bardak? Şimdilik sorularım bu kadar.
Ok, teşekkürler :) .evet kuzucum öyle yazmak gerek
1/2 tbk fasulye
2-3 dolma ....................... gibi
selamlar.. bende aranıza katılmıs bulunuyorum.. 55 kıloydum bu yaz 58 oldum. işe gırdım hergun burger ytemekten artkk sureklı kılo alıyorum baska alternatıfımde yok ve arkadaslar ben kıloyu yan yaglardan alıyorum kalca ve basen yok yanlar kapkalınlastı canımı cok sıkıyor ne onerıyorsunuz....
Bu hafta koç Truf sanırım. Kolay gelsin :) ... O zaman ben de yazmaya başlayayım menülerimi en iyisi. Yalnız ne diyetteyim ne spora başladım yani boğazımı tutamıyor değilim, bilerek tutmuyorum onu önceden belirteyim. Sadece nasıl beslendiğimi görmeniz açısından menü yazayım. Yorum beklerim tabi ki o başkayerimseniben.
Sabah domatesli kaşarlı salamlı sandwich yedim. Limonlu siyah çay içtim. Çay şekerliydi ama kaç şeker sormayın çünkü bilmiyorum. Reçel yedim ekmekle. Biraz üzüm yedim.
Bir ara(ne zamandı hatırlamıyorum) bir şeftali yedim.
Öğle tavuklu pilav yedim. İçinde domates ve biber de vardı biraz, bilmiyorum yazmama gerek var mı:sm_confused:.
Akşam dokuzda fasulye yedim, konserve zeytinyağlı yaprak sarması yedim. Bir bardak gazoz içtim.
Kusura bakmayın pek düzgün yazmadım menüyü ama zamanla alışırım artık :) . Peki yediğimiz miktarı nasıl yazacağız acaba? Yoksa yazmamıza gerek yok mu? Mesela ben sarmalardan 2 ya da 3 tane yemiştim. Fasulye de yarım tabaktan azdı. Tavuklu pilav da bir tabaktı. Bu şekilde mi yazmam gerekiyor?
İçtiğim suyu da yazmam gerekiyor mu? Ben genelde günde 10 bardak ya da biraz daha fazla içerim, iyi midir değil midir? Kaç litre ediyor 10 bardak? Şimdilik sorularım bu kadar.
ben yoktum bugün.annem geldi 1 hafta burada ablamda kalıyor.o yüzden sadece geceleri girebileceğim.menümü yazayım ama.
sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, domates,salatalık,biber, maydonoz,kk yy peynir
ara: 1sb yy süt
öğle: 2 tane ızgara köfte, 1 küçük zeytinyağlı dolma, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 5 kayısı, yarım şeftali
akşam: yarım tabak bamya yemeği, 2- 3 kaşık domatesli makarna, börülce salatası.
ara: 3 dilim karpuz
ben yoktum bugün.annem geldi 1 hafta burada ablamda kalıyor.o yüzden sadece geceleri girebileceğim.menümü yazayım ama.
sabah: 2 dilim tam buğday ekemği, domates,salatalık,biber, maydonoz,kk yy peynir
ara: 1sb yy süt
öğle: 2 tane ızgara köfte, 1 küçük zeytinyağlı dolma, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 5 kayısı, yarım şeftali
akşam: yarım tabak bamya yemeği, 2- 3 kaşık domatesli makarna, börülce salatası.
ara: 3 dilim karpuz
erkencisin lachesis bugun.. sana da gunaydin...GÜnaydın herkese opuyorumnanaktan
nutcase kizsal mevzulari hic bilmiyosun sen yahuu ??Bu arada "iğneli" nedir acaba sorması ayıptır? Yoksa değil midir :) ?
dun aksam erikli de bi otel bulduk cnm.zaten bize olmuyormuş hiç bakma o kilosu çok olanalr içinmiş.70-80 üstü. sonra sana da kızmasınlar:)
ay ne biliyim soruyum öyle dedim yaptırcağımdan değil merak işte.
ya biz de hep gittiğimizde zor yerdik bulduk ama bulduk, fazla seçici davranmadık bir de. otel var bir tane ünlü nette çıkıyor ama oraya o kadar para vermeyin sakın. ben en son gideli 5 sene oldu ailemle gitmiştim. bir babama soruyum onda tel falan varsa veririm canım. ama dediğim gibi normal otel pansiyon lüksü bekleme.
ama kendi evin gibi rahat edersin.
erikliyiyle eneze gittik. en güzeli ve en gelişmişi erikli oraya gidin kesinlikle.
enezde genelde kamplar var üniler için falan.
anam ne bu (burhan altıntop misali)
menünde yok yok
hakikaten ara öğün yok ana öğün yok
hepsi birbirine girmiş
kuşum sen hastamısın
abur cubura dalmışsın ama hiç iyi etmemişsin
benim tanıdığım pepper bu olamaz
ama sadece bu hafta sonuna özgüdür dimi
erikli çok güzel
GÜnaydın herkese opuyorumnanaktan
erkencisin lachesis bugun.. sana da gunaydin...
erkencisin lachesis bugun.. sana da gunaydin...
GÜnaydın herkese
eve gidiyorum ben hoşçakalıııııın
az ama öz yiyin
günaydınlar
dun aksam erikli de bi otel bulduk cnm.
o dedigin buyuk otel degil; 13-14 yatakli, pansiyon tipi.
oda+kahvalti veriyor sadece.
bayag hosuma gitti.
denizden biraz icerdeymis ama olsun, yuruyus yapar ineriz denize..
sagol cnm ilginee
r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?