- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Herkese günaydın opuyorumnanaktan[/QUO
Kızlar benim detoks devam ediyo akşam sadece detokstan hariç
1 tane kbar yedim ona rağmen bu sabah tartıda 1100 gr eksik geldim :dance:
Bugünde devam bakalım detoksa
huuuuuuuuuuuuuu :))))))))))) supersınnnnnnnn ama ılk gun tartılmak yok normalde cunku bazı kısılerde 2.gun bıttıkten sonra 3.gunun sabahı cıkıyooooo...moral bozmamak ıcın...devam et eytttt kım tutar senı.........
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan;günaydın kızlar, ben hala diyete dönemedim, yemek yemeye devam ediyorum, 20 aylık oğlum var bugün memeden kesmeye karar verdim, bu hafta benim için zor geçecek sanırımmafoldumben onun ağlamalarına nasıl dayancam bilmiyorum, her an vazgeçebilirim
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan;
parvina üzülme canım ya :teselli:, bende detoksa başlayamadım, akşam işten geç çıktık (8:30 da), eve geldim birşeyler atıştırdım, annemle biraz konuştum. Sonra erkek arkadaşımla telefonda konuşurken uyuya kalmışım :bbo:. Yine hazırlayamadım detoks çorbasını mafoldumben.
günaydın kızlar, ben hala diyete dönemedim, yemek yemeye devam ediyorum, 20 aylık oğlum var bugün memeden kesmeye karar verdim, bu hafta benim için zor geçecek sanırımmafoldumben onun ağlamalarına nasıl dayancam bilmiyorum, her an vazgeçebilirim
usulmeeee.......dıyetı ıstedıgım her an yaparsınnn merak etme....emzırme donemı evet zor bır surec ama yavas yavas vazgecr bırden yaparsan aglarsa sende uzulursun hemmm...gunde 5kez emıyosa 3 e ....3se 2 ye gıbı azalt canım...nebılıyım yardımcı olmak ıstedım ıste..usulme dıye
huuuuuuuuuuuuuu :))))))))))) supersınnnnnnnn ama ılk gun tartılmak yok normalde cunku bazı kısılerde 2.gun bıttıkten sonra 3.gunun sabahı cıkıyooooo...moral bozmamak ıcın...devam et eytttt kım tutar senı.........
biliyorum yasemin ama dayanamayıp baktım işte detoksa devam
günaydın kızlar, ben hala diyete dönemedim, yemek yemeye devam ediyorum, 20 aylık oğlum var bugün memeden kesmeye karar verdim, bu hafta benim için zor geçecek sanırımmafoldumben onun ağlamalarına nasıl dayancam bilmiyorum, her an vazgeçebilirim
canım bende 5 gün önce kestim memeden kızımı 2 yaşını geçen
ay bitirdi ,inan daha iyi oldukendine güveni geliyo çocuğun artık tek başına uyuyo arabanın
arka koltuğunda tek başına oturuyo....bence üzülme bugünü atlatması
yeterli olur canım
NApalım canım bende kendimi yeşil çaya verdim :)))))gunaydın cıleklıpudıngım :) olsun usulme sen zaten zayfsınnnn sekerımmmmmmmmmmm :)))))
canım uyguladığın bir yöntem var mı nasıl bıraktırdın, acaba ben de iki yaşını beklesemmi iki yaşına üç ay kaldı
NApalım canım bende kendimi yeşil çaya verdim :)))))
istersen bekle canım 2 yaşını en iyisi... ama sen bilirsin tabi.Ben bıraktırırken tentürdiyotlu sargı bezi koydum göğüslerime ve ona canımın çok acıdığını söyledim.
Sadece 1 kez baktı ama gördüğü herkese annenin memesi çok acıyo diyo kaydirigubbakcemile3
NApalım canım bende kendimi yeşil çaya verdim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?