- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Merhaba arkadaşlar, cuma günü diyetisyene gittim. 100 gr vermişim. 56,4kg olmuşum. Geçen hafta, diyetimi katletmemden sonra ben kilo aldığımı düşünüyordum. Şaşırdım. Bu haftaya güzel başladım. Diyetisyenden listeme tatlı bişiyler yazmasını rica ettim. O da tahin helvası yazdı sabahları bir kibrit kutusu yiyebilicem. Yada yarısını sabah yarısını istediğim zamansositososito Artık tatlı krizlerinide bu şekilde atlatıcam bakalım.
Arkadaşlar hafta sonları siteye giremiyorum, birde annem yok mu çok güselll şeyler yapıyor kafamçokkarıştı, neyse dün çok yorulmuşum detoks için malzemeleri toparlayacakım akşam ezanından sonra uyuya kalmışım :gitme: ,kaç saat uyudum heberim bile yok,doğal olarak bugün yapamıyorum, yarın mutlaka başlıcam zemuszemus
bence haftasonu yap.tabi eğer çalışıyorsan.
sürekli bir ayran içme modundasın.pazar pazartesi yapacaktım fakat
ben pazar günü 5 ten sonra bir uyudum sorma gitsin yani...o kadar ayranı içip uyumamk zaten ilginç olurdu benm için :)
tabi evdeki baskılara dayanamadım akşam9dan sonra pes ettim.
doğal olarak bugün yapmadım.zaten hastaneye falan git gel çok koşuşturdum yapamazdım da.
ben bir günü tamamladım ama kilom aynı. başlık altında birgün yapanlarda kilo vermişler ama bende değişiklik yokCADIARZU
Merhaba arkadaşlar, cuma günü diyetisyene gittim. 100 gr vermişim. 56,4kg olmuşum. Geçen hafta, diyetimi katletmemden sonra ben kilo aldığımı düşünüyordum. Şaşırdım. Bu haftaya güzel başladım. Diyetisyenden listeme tatlı bişiyler yazmasını rica ettim. O da tahin helvası yazdı sabahları bir kibrit kutusu yiyebilicem. Yada yarısını sabah yarısını istediğim zamansositososito Artık tatlı krizlerinide bu şekilde atlatıcam bakalım.
Canım ben haftasonu ne yedim, ne yemedim hiç bilmiyorum :bbo:, evdeyken mutfağa girip girip atıştırıyorum, dışarı çıkıncada fast foodlar hak getire. Hafta içi benim için daha kolay. Geçen defa çay ocağına bırakmıştım, ordan alıp alıp içmiştimbence haftasonu yap.tabi eğer çalışıyorsan.
sürekli bir ayran içme modundasın.pazar pazartesi yapacaktım fakat
ben pazar günü 5 ten sonra bir uyudum sorma gitsin yani...o kadar ayranı içip uyumamk zaten ilginç olurdu benm için :)
tabi evdeki baskılara dayanamadım akşam9dan sonra pes ettim.
doğal olarak bugün yapmadım.zaten hastaneye falan git gel çok koşuşturdum yapamazdım da.
ben bir günü tamamladım ama kilom aynı. başlık altında birgün yapanlarda kilo vermişler ama bende değişiklik yokCADIARZU
Ebrucum diyet listeni paylaşırsan detokstan sonra yapabilirim belki kolay gelsin.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir veya 1 yumurta
Domates-salatalık, yeşillik serbes
1 kibrit kutusu tahin helvası(yarısı sabah yarısı istediğin zamanolabilir)
Kuşluk:
1 adet meyve
Öğle
2 porrsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 kaşık pilav yada makarna
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata
İkindi:
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
Akşam:
2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze ile 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek veya 1 kepçe çorba veya 2 kaşık pilav yada makarna
Yarım bardak yoğurt
Az zeytinyağlı salata
Gece:
2 adet meyve (yarım muz bir meyve yerine geçiyor)
çok güzel ebrucum listen çarşamba başlıycam
inşallah 1 haftada bunu yaptık mı tamamdır benim diyet işi
pekı kac kılo verılıyodu bu lısteyle canım...ben hp bunan az yerım ama :)) sorun sık ve az yememek...sorum hem az hem 3kez anca yemek :)..metabolızmayı yavaslatmak ve verememek
pekı kac kılo verılıyodu bu lısteyle canım...ben hp bunan az yerım ama :)) sorun sık ve az yememek...sorum hem az hem 3kez anca yemek :)..metabolızmayı yavaslatmak ve verememek
Canım ortalama 3-4 saatte bir birşeyler yemelisin. 4 saatten sonra vücut yağ yakmaya başlıyor ancak, kıtlıktan dolayı da tüm yediğini nerdeyse yağa çeviriyor. Böye oluncada azda yesen kilo veremiyorsun.
günaydın kızlar, cuma, cumartesi, pazar ve ben ne bulduysam bu üç günde yedim, yediklerimi tahmin edemezsiniz:kedi:
geçen hatfa 53 kiloydum bu sabah 54.4 olmuşum, şimdide çaycı geldi, iş yerinden bir arkadaş pide yaptırıyormuş, size bir tane ayırayım dedi çok olur dedim o zaman iki tane ayırayım diyo yemesem daha iyi olur heralde
ben bu ayran detoksunu yapamamıştım iki kez denemiştim yazın, miğdemi alt üst etmişti bende bırakmıştım yapan ve zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum
ya kızlar ben nasıl kendime gelcem, birde kızlar aranızda deracine kulanan varmı selülit ve sıkılaşmak için
daha hiç tartılmadım gerçi reglim yaklaşıyor acayip şişim çok merak ediyrm zayıfladım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?