- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
aslında ben bu yaşıma dek hep formumdaydım nldu bana son aylarda heeç bilmiyorum.. yaşla bi ilgisi olabilirmi 30 oldumda:kedi:
fazla değilmiş canım verirsinkalplerimiz bir ondanopuyorumnanaktan
ay bidenem heeç sorma.. şu son aylarda kilom arttı.. önceleri 54-55 tim şimdiyse bugün itibariyle 58.7:kedi:
kızlar bende çok kilo aldım 56 kiloyum 53 olmam laızım maksımum nasıl zayıflıcam ben bunyem de zzayıf aç kalamıyorum tansıyon düşüyo hemen
merhabalar
başlığı görünce bende buraya gelmek istedim.. şuan 58.70kg yim aslında 3-4ay öncesine kadar 54-55 falan değişiyodum.. araya ramazan girdi millet ramazanda zayıflar bense tam tersi kilo aldım.. şimdi bunları vermek istiyorum.. bana yardımcı olabilirmisiniz...
aslında az vede sık yerim ama benim sorunum(özellikle şimden sonra) akşam yemeği için eşimi bekliyorum. eşim 8:30 - 9:30 arası geliyo.. ee napiim bütün gün zaten yanlız yiyorum en azından akşamları onunla yemek istiyorum.. tabi yemekten sonra çerez vede meyve tabağımız vardır hergece(meyve salatası şeklinde yapıyorum. meyveleri küp küp kesip üzerine fındık ceviz en sonda bal gezdiriyorum) ee enerji lazım bebiş istiyoz da:kedi:
şimdi bana buna göre ne önerebilirsiniz.. nasıl zayıflayabilirim kızlarCADIARZU
kızlar bende çok kilo aldım 56 kiloyum 53 olmam laızım maksımum nasıl zayıflıcam ben bunyem de zzayıf aç kalamıyorum tansıyon düşüyo hemen
burcu hayalcim 52.9 idim 1.9 unu verdim şuanda 51 im cnm
hoş geldin aramıza önce abur cuburu kesmelisin üstü balsız fındıksız meyva yemeye devam edebilirsin tabiki.bu arada çarşamba günleri tartı gunumuz yanı yarın kılonu bıldır senıde eklıyım lısteye oldumu.bıde dıyet ıcın neyaptıgmızı ne yediğmizi paylaşıyoruz.birbirimize destek veriyoruz.akşamları mecburen geç yemek yedıgın ıcın en azından akşamları yeşil çay ıcersen 1 fıncan metabolızbanı hızlandırr.çunku metabolızmanın en dusuk zamanları akşamları ve gece.ben genelde akşamları veya yatmadan ıcıyorum etkısını gordum sanada tavsıye ederım kolay gelsınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?