Afiyet olsunvalla ben de büyük kutulardan zannettim.benim o büyük kutuların( tek oturuşta )yarısını yemişliğim çok vardır.
Yok gerçekten küçük ya. Yani siz 2 top dondurma falan diyorsunuz ya, işte bu da olsa olsa 3 top ediyordur. Tabi şöyle bir fark var, siz hep sade yiyorsunuz, bu sade ve kakaolu:kedi:.o dondurmalarda hiç küçük değil hani
Bu tam benlikmişcokacimcoook. Sizi böyle görünce ben de yemek yapmak istiyorum ya. Bakalım, belki seneye bir şeyler öğrenmeye başlarım.bi de tavuk ları küp küp doğrayıp biraz tavada kızartır gibi yapıp
kare borcama koyup üzerine beşamel sos
ve fırınlıyorsun üstü kızarır gibi olunca kaşar rendesi oh misss
belki bilirsin sen bunu
Ben de tam onu diyecektim. Gerçekten de ülküerkin cozutması iyiymişamaaaaaan ülkerkcim senin cozutmanı yiyim senin
senin cozutman böylemi
Resim yan dursa da çok hoş görünüyor :) . Kızın gerçekten çok güzelmiş, ben de daha küçük sanmıştım. E bir de zeki kız tabi, Japon animeleri izliyor olumunekankayizsmile. Lachesis sormuştu sanırım göçmen misiniz diye, sen de evet demiştin. Ben çok merak ettim de, siz ne göçmenisiniz? Bu soru böyle sorulmuyorsa da kusura bakmayınnisan ayından kalan bir resim ekledim...kızımla ben ama resmi düzeltemedim
kızlar yaz basından buyana tam 5 kılo aldım ıbre suan 60ı gosterdı kendımı cok kotu hıssedıorm moralman cokmus durumdayım ve yanlardan gbekten aldım cok ıgrenc duruyor her gorende kılo almıssn dıo sınırlrım cok boızuldu sınırden yedım bıde bu sattte off çok kötüyümm.. :'(
ooo gittikçe zayıflıyorsun canım sen
tayin işi yatmak üzere çok üzülüyorum ama
olmayabilir sanırım kesin bişey olmamakla birlikte
senle iddiaya varım
eşimle kazandım iddiayı bi daha olmaz
kızlar yaz basından buyana tam 5 kılo aldım ıbre suan 60ı gosterdı kendımı cok kotu hıssedıorm moralman cokmus durumdayım ve yanlardan gbekten aldım cok ıgrenc duruyor her gorende kılo almıssn dıo sınırlrım cok boızuldu sınırden yedım bıde bu sattte off çok kötüyümm.. :'(
dullciii hoşgeldin bacım
nerelerdesin yahu cidden
Lachesis sormuştu sanırım göçmen misiniz diye, sen de evet demiştin. Ben çok merak ettim de, siz ne göçmenisiniz? Bu soru böyle sorulmuyorsa da kusura bakmayın.
Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3 Nöbette misin?
Dengesiz bi dönemdeyim canım, en düzene girdiğim saatler bu saatler oluyo... bi de sıcak ya, o yüzden daha az giriyom foruma :ecrin_bebek:
selamsss uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..
kurkcu misali bakuye donduk tatilimiz bitti ..buarada kızımda bende hastalandık o iilesti ben bu sefer bobreklerimden hastalandım cok zor gunlerdi suan iim cok sukur.. umarım herkes iidir
spordanda callan karın ve packe devam ediorum tatilde yapamadım gobus buyudu simdi 1 haftadır yapıorum ama ayu gibide yiyorum..kızımın dogumgununden kalan ne varsa dolaba gide gele supurdum bide adetim gecti 1 hafta test yaptım bisey yok hala olmayı bekliorum karnım davul gibi..maydonoz vs kaynattım ictim tınmadı ..bakalım artık
ramazanda napcaz? oruc tutcak arkadaslar nası formumuzu koruycaz?ben kilo alırım her ramazan..
kimsecikler yok ama yinede
günaaaaaaaydıııııııııııın opuyorumnanaktan
teşşekkür ederim minnoşum..ben kırım tatarıyım yada türküyüm...A
Ben de tam onu diyecektim. Gerçekten de ülküerkin cozutması iyiymiş... Aman aman dikkat etsin, bu yedikleriyle 65'e fırlar belkieyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3.
Resim yan dursa da çok hoş görünüyor :) . Kızın gerçekten çok güzelmiş, ben de daha küçük sanmıştım. E bir de zeki kız tabi, Japon animeleri izliyor olumunekankayizsmile. Lachesis sormuştu sanırım göçmen misiniz diye, sen de evet demiştin. Ben çok merak ettim de, siz ne göçmenisiniz? Bu soru böyle sorulmuyorsa da kusura bakmayın.
gel gel buralara takıl isyan et bağır ama yemiyorsun kaçamakların bile sınırlı oluyo...kızlar yaz basından buyana tam 5 kılo aldım ıbre suan 60ı gosterdı kendımı cok kotu hıssedıorm moralman cokmus durumdayım ve yanlardan gbekten aldım cok ıgrenc duruyor her gorende kılo almıssn dıo sınırlrım cok boızuldu sınırden yedım bıde bu sattte off çok kötüyümm.. :'(
çok geçmiş olsunnnnnnnnn kuzummmmmmmmselamsss uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..
kurkcu misali bakuye donduk tatilimiz bitti ..buarada kızımda bende hastalandık o iilesti ben bu sefer bobreklerimden hastalandım cok zor gunlerdi suan iim cok sukur.. umarım herkes iidir
58.4 çıktım sabahhhhhhhhhhhVe haftanın listesi:
twetty 58.1 (600 gr vermiş) alkisalkisalkis
spatz 51.4 (500 gr vermiş)
katzi 55.7 (400 gr vermiş)
dulcinea 52.6 (400 gr vermiş)
peppermint 53.7 (aynı)
lachesis 55.6 (aynı)
anchusa 51.6 (aynı)
teşşekkür ederim minnoşum..ben kırım tatarıyım yada türküyüm...
58.4 çıktım sabahhhhhhhhhhh
ben de kazan tatarıyımyine kilo bildirimini sonradan yapıyorsun yahu:) ne kadar verdin yani ekliyim seni hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?