50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ben de büyük kutulardan zannettim.benim o büyük kutuların( tek oturuşta )yarısını yemişliğim çok vardır.
Afiyet olsun . O büyük kutulardan da yiyorum ama onlardan yiyince kutunun beşte birini falan yerim genelde.
o dondurmalarda hiç küçük değil hani
Yok gerçekten küçük ya. Yani siz 2 top dondurma falan diyorsunuz ya, işte bu da olsa olsa 3 top ediyordur. Tabi şöyle bir fark var, siz hep sade yiyorsunuz, bu sade ve kakaolu:kedi:.
Bu tam benlikmişcokacimcoook. Sizi böyle görünce ben de yemek yapmak istiyorum ya. Bakalım, belki seneye bir şeyler öğrenmeye başlarım.

Bugünün menüsüne artı şeyler eklendi. Akşam çeyrek tabak et ve bir kase salata yedim. Az önce de bir kutu(küçüklerden) dondurma yedim yine:kedi:. Burada hava çok sıcak daaaaaaaa
amaaaaaan ülkerkcim senin cozutmanı yiyim senin
senin cozutman böylemi
Ben de tam onu diyecektim. Gerçekten de ülküerkin cozutması iyiymiş ... Aman aman dikkat etsin, bu yedikleriyle 65'e fırlar belkieyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3.
nisan ayından kalan bir resim ekledim...kızımla ben ama resmi düzeltemedim
Resim yan dursa da çok hoş görünüyor :) . Kızın gerçekten çok güzelmiş, ben de daha küçük sanmıştım. E bir de zeki kız tabi, Japon animeleri izliyor olumunekankayizsmile. Lachesis sormuştu sanırım göçmen misiniz diye, sen de evet demiştin. Ben çok merak ettim de, siz ne göçmenisiniz? Bu soru böyle sorulmuyorsa da kusura bakmayın .

kızlar yaz basından buyana tam 5 kılo aldım ıbre suan 60ı gosterdı kendımı cok kotu hıssedıorm moralman cokmus durumdayım ve yanlardan gbekten aldım cok ıgrenc duruyor her gorende kılo almıssn dıo sınırlrım cok boızuldu sınırden yedım bıde bu sattte off çok kötüyümm.. :'(

kim ne derse desin boşver takma
kendine bi beslenme ve spor programı belirle
gerisi gelecektir merak etme

ülkerk
melahatt
peppermint

bunların menülerine bakabilirsin örnek olarak

İyi geceler millet

ooo gittikçe zayıflıyorsun canım sen
tayin işi yatmak üzere çok üzülüyorum ama
olmayabilir sanırım kesin bişey olmamakla birlikte
senle iddiaya varım
eşimle kazandım iddiayı bi daha olmaz

Trufcum cidden üzüldüm ama hala şans var, umudu kaybetmemek lazım.

Anlaştık, varım iddaya, koşulları sen belirle, ne de olsa tecrübelisin bu konuda kaydirigubbakcemile3 eyvahedigeldismile Ama süreci uzun tut, bu saatten sonra hızlı kilo vermek imkansız.. (buarada yavaş kilo verdik ya, o yüzden napsak kiloları geri almıyoruz resmen bayanssulusmile )

Oooo diyete başlamak için tam kıvama gelmişsin. Ne mutlu sana, sadece 5 kilo fazlan varken aklın başına gelmiş. Yarından itibaren yediklerine dikkat et ve menülerini yaz lütfen... devamı gelir kaydirigubbakcemile5

dullciii hoşgeldin bacım
nerelerdesin yahu cidden

Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3 Nöbette misin?
Dengesiz bi dönemdeyim canım, en düzene girdiğim saatler bu saatler oluyo... bi de sıcak ya, o yüzden daha az giriyom foruma :ecrin_bebek:

selamsss uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..

kurkcu misali bakuye donduk tatilimiz bitti ..buarada kızımda bende hastalandık o iilesti ben bu sefer bobreklerimden hastalandım cok zor gunlerdi suan iim cok sukur.. umarım herkes iidir

spordanda callan karın ve packe devam ediorum tatilde yapamadım gobus buyudu simdi 1 haftadır yapıorum ama ayu gibide yiyorum..kızımın dogumgununden kalan ne varsa dolaba gide gele supurdum bide adetim gecti 1 hafta test yaptım bisey yok hala olmayı bekliorum karnım davul gibi..maydonoz vs kaynattım ictim tınmadı ..bakalım artık

ramazanda napcaz? oruc tutcak arkadaslar nası formumuzu koruycaz?ben kilo alırım her ramazan..

Lachesis sormuştu sanırım göçmen misiniz diye, sen de evet demiştin. Ben çok merak ettim de, siz ne göçmenisiniz? Bu soru böyle sorulmuyorsa da kusura bakmayın .

tatlım ben onu twwtye sormuştum galiba, ulkerke değil.:)

Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3 Nöbette misin?
Dengesiz bi dönemdeyim canım, en düzene girdiğim saatler bu saatler oluyo... bi de sıcak ya, o yüzden daha az giriyom foruma :ecrin_bebek:

sıcakla ne alakası var foruma girmememin yahu, hararet mi yapıyoruz biz
kaçak seni :içelim:

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ikinize de. canım sen koç olmamıştın dimi bu hafta uygunsan sen koç ol istersen spatz olcaktı ama o meşgul galiba, yesa da ortalarda yok

sahura kalkmayarak korunabilir, zor olur ama.

kimsecikler yok ama yinede
günaaaaaaaydıııııııııııın opuyorumnanaktan

günaydın kuzum. opuyorumnanaktan

Ve haftanın listesi:

tweety 58.1 (600 gr vermiş) alkisalkisalkis
ulkerk 58.4 (600 gr vermiş) alkisalkisalkis Geç haber verdiği için birinciliğe ortak olamadı.
spatz 51.4 (500 gr vermiş)
katzi 55.7 (400 gr vermiş)
dulcinea 52.6 (400 gr vermiş)

peppermint 53.7 (aynı)
lachesis 55.6 (aynı)
anchusa 51.6 (aynı)

Son düzenleme:
Ve haftanın birincisi 600 gr ile tweety oldu. :hooray:

Tebrikler canım vereliniortak alkisalkisalkis

teşşekkür ederim minnoşum..ben kırım tatarıyım yada türküyüm...
gel gel buralara takıl isyan et bağır ama yemiyorsun kaçamakların bile sınırlı oluyo...
çok geçmiş olsunnnnnnnnn kuzummmmmmmm
Ve haftanın listesi:

twetty 58.1 (600 gr vermiş) alkisalkisalkis
spatz 51.4 (500 gr vermiş)
katzi 55.7 (400 gr vermiş)
dulcinea 52.6 (400 gr vermiş)

peppermint 53.7 (aynı)
lachesis 55.6 (aynı)
anchusa 51.6 (aynı)
58.4 çıktım sabahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…