Merhabalar kızlar
Su kaybı mıdır nedir bilmiyorum ama bugün 52,6 çıktım, çok da sevindim sositososito :kedi:
YESACIM CADICIM nerelerdesin, yoksa benden daha mı kilolu oldun da, yüzün mü tutmuyo gelmeye kaydirigubbakcemile3
NUTCASECİM ben de meyve pek yemiyorum ama hazır yaz meyveleri varken fırsatı kaçırmamak lazım cokacimcoook
Yaw sen kaç aydır diyete haftaya başlayacağım diyon, hala öyle demeye utanmıyon mu aklinialirimsmile
Korku filmi tavsiye eder misin bana olumunekankayizsmile Uzakdoğu filmlerinden genelde bilindik olanları izledim sadece...
Girl with the Dragon Tattoo da öyle aman aman uygunsuz sahne yoktu ama tabi sahne olmasa da uygunsuz içerik var. Benim izlediğim verson 152 dk ydı, bi de bunu 180 dk lık versiyonu varmış -tatlicadiarzu-, muhtemelen onda kesilmemiştir o sahneler.
Evet filmleri internetten indiyorum, A Tale of Two Sisters ı da pek severim :lepi:
Film gereksiz uzundu canım, ama sürükleyiciydi. 2. kez izlenecek bi film değil.
Sevgi böcüğü, casper ı sevmesen şaşardım zaten kaydirigubbakcemile3
TRUFCUM niye uğralamayam buralar yahu, ben gitmeden önce buraya yazdıydım hem sempatiksalakcinni
Biz birbirimize iyi destek oluyoz canım, iddaya bence kocanla gir yine... resmen sana imkansızı başarttıydı, hala inanamıyom yaw -tatlicadiarzu-
Senin tayin işi noldu canım??? HAE
kizlar misafir menumu yazayim size
cok sicak diye corba yapmamaya karar verdim onun yerine bir kac cesit salata yapacagim
Patlican salatasi (arap usulu yapacagim, soganli domatesli)
Dereotlu patates salatasi
Akdeniz salatasi
Domatesli mantar
Salcali biftek
Guvecte pilav
Zeytinyagli havuclu taze fasulye
Limonlu cheesecake
canım sana sms attım gelmedi mi aaaa, görüşmeni sormuştum hatta, nasıl geçti?
ben de orkide alcaktım çok güzelleri vardı ama sen ben bakamadım demiştin diye hatırladım ben de hiç ilgilenenmem çiçeklere, dökülen yaprakları falan beni sinir eder, ondan bambu aldım. kullanışlıysa alıyım orkide beyazları güzel oluyor.
şu renkli taşlar oluyor çiçekleri aldığım bauhaus da vardı onlardan mı canım?
benim de arkadaşım aradı dün akşam bize gelmek için, ben de kalktım un kurabiyesi yaptım erkenden şimdi fırında pişiyor, bir de sodalı börek yapmak istiyorum ilk defa yapan deneyen var mı güzel oluyor mu?
bugunku menum geliyorrrrrr, dikkat)
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
yarim salatalik
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 tatli k. nutella (hihii
ara
2 ad. kuru kayisi
ogle
1 kase corba
1 kasik salata
1 kase meyve salatasi
ara
yarim dilim havuclu kekim var,
aksam
?
Yok ben "haftaya başlayacağım" lafını uzun zamandır demedim, hastaydım falan... Ayrıca diyete başlayacağım demiyorum ki spora başlayacağım diyorum .
Korku filmi biraz düşüneyim öyle tavsiye edeyim. Aklıma bir iki tane geldi ama kötü olanlar geldi nedense. Çok vahşet olanları da önermek istemiyorum. Bir yere not alayım da bunu unutmayayım :) .
Çok az yiyorsan belki o yüzden kilo veremiyorsundur. Az yiyince vücud yağ yakmak yerine depolamaya başlarmış. Ünlü düşünür Trufun dediğini gibi "az yiyin öz yiyin". Bir yerde okumuştum, sofradan tam doymadan kalkmak lazımmış, ama bunun anlamı midenizin sırtınıza yapışması değil. O dengeyi kendiniz ayarlayabilirsiniz, açlığınız geçene kadar yiyeceksiniz fakat mideyi tam dolu hissetmeyeceksiniz. Gerçekten de bu şekilde vücut çok rahat ediyor, kilo vermeniz de daha kolay olur.
Hareket edemiyorsun diye aç kalarak kilo vermeye çalışma lütfen. Zaten fazla bir kilon olmadığı için öyle ya da böyle yavaş kilo vereceksin. Biraz sabırlı olalım lütfenopuyorumnanaktan.
Offfakannehir... Böyle görünce yemek yapmaya çok özeniyorum...
Senin boyun kaç canım? Bir de kaç yaşındasın?
Ne fazlası ben bazen sizin yediğiniz 2 kaşık yemekleri az bile buluyorum biliyorsun. Ya aslında yedikleriniz fazla değil de, genel olarak bilinen diyetler sadece salatalık-domates ve biraz meyvadan falan oluşuyor ya, herhalde o yüzden değişik geldi menüleriniz. Yani ben öyle anladım.
aaa truf gelmissss
slm cnm naberrr..?
benim acayip basim agriyor yaaa
ben hiç anlamıyorum bu dekorasyon işlerinden ya.. süpersiniz.
ve karşınızda kuş menüsü
selam canım iyidir çalışıyorum bugün
sıcak ve yoğum bir gün
ağrı kesici alsana hiç çekme o başağrısını
geçmiş olsun a.s.
ben hiç anlamıyorum bu dekorasyon işlerinden ya.. süpersiniz.
şimdi 1 fincan kahve içip derse oturucam. yoksa uyuyup kalıcam sıcaktan.. aksama da sporumu yaparım artık.
simdilik ilgilenmiyorsundur da ondan.
evlenince anlarsin))
kizlarrrr;
bir ara evlerimizin fotolarini koysak yaaa.
dekoratif fikirler aliriz belki birbirimizden ???
kolay gelsinnnn
iyi derslerr cnmm
kızlar tartılırken sabah aç karnına tartılıyorsunuz dimi?ben öyle yapıyorumda öğlen bidaha tartıldığımdada 1 kilo fazla çıkıyo.
:)öhöm öhöm onore oldum canım benim
lachesis, anchusa fikrinizi calabilir miyim kizlar.
cam vazo ve bambular benimde hosuma gitti.
alayim mi evime?
canım sodalı börek ben yaptım çok güzel
portakal ağacının veya oktay ustanın sitesinden ikisini yaptım süper oldular
oktay ustanın ki daha da güzel olmuştu
kizlarrrr;
bir ara evlerimizin fotolarini koysak yaaa.
dekoratif fikirler aliriz belki birbirimizden ???
:)
Truf, sen bana kilomu sormuştun sanırım. Benim kilom 55. Yalnız tartımızda pek iş yok, mesela bugün tartıldım 52-53 geldim, sonra tartının üstünde hafif hareket edince 55 oldum. Tartıdan indiğimde ok sıfırın biraz sağındaydı, yani ister istemez oynuyor yerinden sanırım. Neyse, iki üç kilo verince belki anlayamayacağım fakat bir beş kilo verince belirgin bir fark olur herhalde tartıda.
Dünkü menümü yazmamışım şimdi yazayım.
Kahvaltı
Hatırlamıyorum. Her zamanki gibidir herhalde.
Arada bir kutu dondurma.
Öğle
Bir tabak pilav ve bezelye.
Bir ya da iki şeftali.
Akşam
İki salatalık. Birkaç jelibon.
Bugünkü menüm.
Kahvaltı
Geç kalktım öğle olmuştu zaten, pide yedim. Bir bardak gazoz içtim.
3-5 jelibon yedim ve yine bir kutu dondurma yedim.
Şimdilik bu kadar :) .
selam kızlar. bugün sabah sağlık ocağına gittim. tiroit, kolestrol ve şeker tahlili yaptırdım. salı günü alacağım. iyi ki vaersınız sayenizde özel hastaneye giidp bir sürü para vermekten kurtuldum. çok sıra beklerim diye düşünüyordum. 25 dakika olmadan evimdeydim
sabahtan akşama kadar temzilik yaptık annemle birlikte. perdelerimi , halılarımı , koltuklarımı yıkadık.ama koltuklar beni çok fena yordu. halı yakıama makinesi ile yıkadım ama ıslak kalmasın diye 4 - 5 saat uğraştım akannehir
gelelim menüme . çok iş yaptığımdan çok acıktım ve çok yedim maalesef :sinifsinif:
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği, kk peynir, domates, salatalık, biber, maydonoz
ara: 1 sb yy süt
öğle: 1 tabak sarma , yoğurt
ara: yarım şeftali, 2 erik
ara:1 çatal şerbetli tatlı
akşam: 1 tabak sarma, yoğurt
ara: meyveli yoğurt
bugün koç kim olacak yaaa
tam da ramazanın ilk günlerine denk gelecek
işi zor olacak
neyse yesa nasılsa saat 12 gibi gelip ceee deyip kaçar
o ara koçu söyler
lachesiscim sen koçluk yaptınmı
seni görünce acıkyıorum canım yemek istiyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?