aaaa ciddimisin...rusyadan göçmensin sende demek..kazan tatarları güzeldir hemde çokkkk....600 gr verdim..
evet amcamlar rusyada hala. ama annem İstanbullu kırmayım yani, o sebepten onlar kadar güzel değilim, babamın sarışınlığını almamışım, halamlar çok süperdi, yaşlandılar şimdi gerçi:)
ayyyyyyy minnoşlarım ...ne güzel moral verdiniz resimime...ama ben hepinizi gördüm inanın hepiniz benden güzelsiniz...ki ben yine ukalalık yapacam ama kolay kolay güzel demem yani çok incelerim resim yaptığımdan...ne incesi tweety şekercim basen bacak yok ama göbek bel hak getire..
abartma yahu, hepimizde var o kadar göbekslim pack çok iyi geliyor yalnız göbeğe benim 2 günde gözle görülür azaldı, karnı cayır cayır yakıyor haraketler:)
saol kuzum ya inşallahhhh....ama dün şiştim sanırım...sabah cok korkarak cıktım tartıya ..ben biraz cıkayım..ufff sıcakbu arada seni ekledim tweety ile ortak birinci olcaktınız ama geç kaldığın için ilan etmiş oldum:) tebrikler canım her hafta hızlı hızlı veririz hepimiz inşallah.
ben uygunum bu hafta koc olabilirim sorun yok
evettt yeni kocunuz olarak kuralları acıklıorum canlarım:))
1- her sabah uyanınca muhakkak ya 2 bardak su yada yesil cay içilecek ac karnına
2- kahvaltıda domates salatalık dereotu fix olacak gerisi size kalmıs
3- ara ogunlerde 1 porsiyon meyve tuketilecek ..kiraz ,seftali ,karpuz ,kayısı tercihim ..yada badem ceviz kurukayısı toplamı 5 adedi gecmiycek
4- spor sart.. gun icinde 1kez enaz yarım saat spor yapılacak.. video olanlar start it up olmayanlar 100 mekik 100 bisiklet 100 ip 100 bacak indir kaldır 100 sopa omuzda yapacaklar toplam 500 yani..
5- yemeklerden sonra yesil cay icilecek
6- tatlılar aksam deil ikindide yensin mumkunse spordan once olsunki sporla yakılsın
kurallar bunlar canikolar ..kolay gelsin hepimize...
Doğru şimdi hatırladım. Ama sanki biri de Ulkuerk'e sormuştu benzer bir şeyi. Peppermintti sanırım, yazım tarzından anlamış Ulkuerkin göçmen olduğunu. Şimdi Peppermint çıkıp "ben değildim o" demesin detatlım ben onu twwtye sormuştum galiba, ulkerke değil.:)
Neyse ki doğru hatırlamışımteşşekkür ederim minnoşum..ben kırım tatarıyım yada türküyüm...
Aaaa ne güzel... Peki sizin asıl diliniz ne? Yani amcanlar Rusça mı konuşuyorlar yoksa başka bir şey mi?ben de kazan tatarıyım
Aaaa sen resim mi yapıyorsun? Resim öğretmeni misin? Ay ben bugün neden herşeye şaşırıyorum böyle yahuayyyyyyy minnoşlarım ...ne güzel moral verdiniz resimime...ama ben hepinizi gördüm inanın hepiniz benden güzelsiniz...ki ben yine ukalalık yapacam ama kolay kolay güzel demem yani çok incelerim resim yaptığımdan...
Ben böyle koç görmedimeyvahedigeldismile.evettt yeni kocunuz olarak kuralları acıklıorum canlarım:))
1- her sabah uyanınca muhakkak ya 2 bardak su yada yesil cay içilecek ac karnına
2- kahvaltıda domates salatalık dereotu fix olacak gerisi size kalmıs
3- ara ogunlerde 1 porsiyon meyve tuketilecek ..kiraz ,seftali ,karpuz ,kayısı tercihim ..yada badem ceviz kurukayısı toplamı 5 adedi gecmiycek
4- spor sart.. gun icinde 1kez enaz yarım saat spor yapılacak.. video olanlar start it up olmayanlar 100 mekik 100 bisiklet 100 ip 100 bacak indir kaldır 100 sopa omuzda yapacaklar toplam 500 yani..
5- yemeklerden sonra yesil cay icilecek
6- tatlılar aksam deil ikindide yensin mumkunse spordan once olsunki sporla yakılsın
kurallar bunlar canikolar ..kolay gelsin hepimize...
Aaaa ne güzel... Peki sizin asıl diliniz ne? Yani amcanlar Rusça mı konuşuyorlar yoksa başka bir şey mi?
.
cnm asıl zoru başaran sensin.merabaa kızlarr :)) tweety ve ülkerk tebrk ederm canlarımm :) darısıı hepimizn başınaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?