50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi ugrayayım dedim. yogunum 2 gündür. hepinizi öpüyorum.
birazdan eliptiğin tepesine cıkarım kendimi iyi hissedersem..
sizi seviyorum

Çok teşekkürleropuyorumnanaktan. Ay okurken kendimden geçtim ya. Belki sizin için çok normal, basit bir şey ama benim çok ilgimi çekiyor böyle şeyler. Annemler beni bir yerlerden evlatlık mı aldılar acaba ne, ben Türkiye Türkü olamam kesin başka bir Türklük var bende...sırnaşık şey
Olur mu canım, çok alakası var. Soğutucu kullanmama rağmen klavye ve touchpad acaip terletiyo ellerimi -tatlicadiarzu- Kucağımda mini fırın var sanki
Dizine koyma laptop'u Dulcicim. Daha fazla ısınır. Laptopun altındaki delikli yerlerin boşta kalması lazım, mesela benim fanın delikleri en solda olduğu için laptopu masaya koyunca o kısmını boşlukta bırakıyorum, bazen yere düşecek gibi oluyor ama alıştıktan sonra problem değil :) . Bir de fanların toz tutmuş olabilir, süpürge makinasını o delikli yerlere tutarsan bayağı bir toz çıkacaktır. Yalnız bunu laptop kapalıyken yapın, sonra bir şey bozulursa sorumlusu ben olmayayımkaydirigubbakcemile.

Bu arada herkes söylemiş ben de eksik kalmayayım, tebrikler Tweetykaydirigubbakcemile2. Aaa bu smiley'i koyunca aklıma ne geldi, bir yerde okumuştum, bu halkalardan(ismini unuttum) çevirmek kilo verdiriyormuş. Bu mesajımla birlikte halka satışlarında büyük bir patlama yaşanacak

Nutcasecim dizimde soğutucu var, onun üstünde laptop var, direkt dizime koyduğumu hayal bile edemiyom -tatlicadiarzu- (dizimde olmadan kullanamıyom hiç, masada belim ağrıyo) Aslında esas çözüm harici klavye olacak sanırım... Fanı geçen temizledim, benim bilgisayarın doğal ısısı bu, bu sıcakta normal bu kadar.

Anladım. O zaman kolay gelsin diyeyim. Harici klavye takıldığını bilmiyordum bu arada, bir yere not edeyim :) . Korku filmlerini de unutmadım da. Bir arşive bakmam lazım, uzun süredir izlemedim hatırlayamıyorum o yüzden.

Normal pc le kullandığın klavyenin usb çıkış varsa çok rahat bağlıyon da devasa oluyo kucakta usb çıkışı olmayanlar için de küçük bi aparatla hallediyon. Acelesi yok, denk gelirsen söylersin filmi

Ya sorun aslında hava sıcaklığı, normalde soğutucu bacağımı üşütürdü, fanını kapatsam bile yeterdi ama şu an felaket. Dışarda sanki oksijen yerin su soluyorum gibi hissettim

ben görmedim, gördüysem de unutmuşumdur aklım gel git:)
dell mi senin laptop, delller çok fena ısınıyor.

bi ugrayayım dedim. yogunum 2 gündür. hepinizi öpüyorum.
birazdan eliptiğin tepesine cıkarım kendimi iyi hissedersem..
sizi seviyorum

biz de seni seviyoruz kuşum Şeniz

lachesis ekledim canım seni.

sağol bebek olumunekankayizsmile

bende de tam tersi. Çok farklılar onlar, hafif kızılımsı sarışınlar, boylu poslular, alışkanlıklar çok farklı, bir araya gelip konuştukları zaman çok garip geliyorlar bana bazen. Kim bu yabancılar diyorum Gerçi bazı özelliklerim ve huylarım benziyor ama, yadsıdığım yönleri de çok.
Gerçi annem babamı baya bir kendine benzetti

moral cok etkılıı bunu anladımmmm ama daha önce hıc dıyet yapmadım ben nasıl yapıcam nerden baslıycam hcbıse bılmıorm

teş ederim canım inş.böle hep beraber kilo vermeye devam ederiz

arkadaş olarak eklemen lazım canım başkasının resimlerini görebilmek için, benim şuan resmim yok ama ekliyim, resim koyuyorum ara ara o zaman bakarsın:)
ay evet eklede bakalım resmine:dance:

Bu arada bi taraftan oyun oynuyom, rekorun kaç senin...
Pardon mesajını geç gördüm. Benim rekorum 5 binli bir şey tam hatırlamıyorum. İlk ondayım. Birkaç hafta önce hastaydım, hiç keyfim olmadığı zaman sürekli mahjong oynuyordum... Şimdi biraz uzak dursam iyi olur da zor kopuyor insan ya .
Herhalde annen Türk baban Tatar?:jeyyar:

Ay çok yorgunum ben ya, menümü yarım yazayım hatırladığım kadarıyla...

Günaydın canlarım. dün gece coook sıcaktı geberecektim sıcaktan yemin ederim neydi öyle o ya.. saclarım dustan cıkmısım gibi sırılsıklam uyandım. bu sene cok sıcak yaa...
yeşil çay koydum ocağa. bi daha demlemeli yeşilçay almayacagım cok ugrastırıcı oluyo en iyisi sallama cay. sirkeli su içiyorum şimdi değişiklik olsun bakalım.. birazdan kahvaltımı yaparım.. sonra da nolur bilmiyorum. planım yok. ders calısırım..

masallah super menu

ara yapınca acıkmazsın canım menun gayet basarılı

@LACHesis hamilemisin canım ? eger hamileysen cok tebrik ediyorum ...cig et salam sosis yeme..yumurtayı haslanmıs ye hicbirsekilde ilaç alma druna danısmadan..bol pekmez ye ama kalsiyumla arasında 1 saat olsun yoksa demir emilimi azalıo

selam kızlarrrr ben geldim 5 gündür yoktum sevgilim geldiii adanaya sabah 9 akşam 9 onlaydım malum giremedim hiç siteye ve diyet miyette kalmadı sayasinde neler yemedimki ama ona feda olsun 5 günde diyet yapmayayım nolcak çok güzel geçti çünki bugün yine devam akşama menümü yazarım hepinize kolay gelsinnn kaydirigubbakcemile2

ah bu erkekler neden böyledir ki bilmem... 68 kilodan 55 kiloya düştüm önceleri kilo vermem için yapmadığını ve demediğini bırakmazdı sewgilim... şimdi haftada 1 gün buluşuyoruz onu da ye bunu da ye şundan da ye diye diye başımın etini yiyo... yani kilomuz kaç olusa olsun bizi sinir edicek bişey muhakkak buluyorlar kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…