Çok teşekkürleropuyorumnanaktan. Ay okurken kendimden geçtim ya. Belki sizin için çok normal, basit bir şey ama benim çok ilgimi çekiyor böyle şeyler. Annemler beni bir yerlerden evlatlık mı aldılar acaba ne, ben Türkiye Türkü olamam kesin başka bir Türklük var bende...sırnaşık şeyGünümüz türkçesine değil de, eski orta asya türkçesine benziyor daha çok. Yemeğe aş, çocuğa bala diyorlar örneğin. Hangi yerine niçengi, ben yerine min falan diyorlar, ama azerileri anlamak kadar kolay değil. farklı bir dil.
Dizine koyma laptop'u Dulcicim. Daha fazla ısınır. Laptopun altındaki delikli yerlerin boşta kalması lazım, mesela benim fanın delikleri en solda olduğu için laptopu masaya koyunca o kısmını boşlukta bırakıyorum, bazen yere düşecek gibi oluyor ama alıştıktan sonra problem değil :) . Bir de fanların toz tutmuş olabilir, süpürge makinasını o delikli yerlere tutarsan bayağı bir toz çıkacaktır. Yalnız bunu laptop kapalıyken yapın, sonra bir şey bozulursa sorumlusu ben olmayayımkaydirigubbakcemile.Olur mu canım, çok alakası var. Soğutucu kullanmama rağmen klavye ve touchpad acaip terletiyo ellerimi -tatlicadiarzu- Kucağımda mini fırın var sanki
Merhaba kızlar
Olur mu canım, çok alakası var. Soğutucu kullanmama rağmen klavye ve touchpad acaip terletiyo ellerimi -tatlicadiarzu- Kucağımda mini fırın var sanki
(Bu kadar uzun süre giremememin sebebi evde değildim, haber verdim ya yahu)
Liste için teşekkürler a.s.
bi ugrayayım dedim. yogunum 2 gündür. hepinizi öpüyorum.
birazdan eliptiğin tepesine cıkarım kendimi iyi hissedersem..
sizi seviyorum
lachesis ekledim canım seni.
Çok teşekkürleropuyorumnanaktan. Ay okurken kendimden geçtim ya. Belki sizin için çok normal, basit bir şey ama benim çok ilgimi çekiyor böyle şeyler. Annemler beni bir yerlerden evlatlık mı aldılar acaba ne, ben Türkiye Türkü olamam kesin başka bir Türklük var bende...sırnaşık şey
moral cok etkılıı bunu anladımmmm ama daha önce hıc dıyet yapmadım ben nasıl yapıcam nerden baslıycam hcbıse bılmıormOooo diyete başlamak için tam kıvama gelmişsin. Ne mutlu sana, sadece 5 kilo fazlan varken aklın başına gelmiş. Yarından itibaren yediklerine dikkat et ve menülerini yaz lütfen... devamı gelir kaydirigubbakcemile5
Hoşbuldum kaydirigubbakcemile3 Nöbette misin?
Dengesiz bi dönemdeyim canım, en düzene girdiğim saatler bu saatler oluyo... bi de sıcak ya, o yüzden daha az giriyom foruma :ecrin_bebek:
teş ederim canım inş.böle hep beraber kilo vermeye devam ederiztebrikler zukseddin güzel kilo vermişsin.
ben de albüme bir ara fotoğraf ekleyip silerim.
bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim çavdar ekemği, haşlanmış yumurta, kk yy peynir, domates, biber, 1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: 1 sb yy süt
öğle: 3 dilim karpuz, kk yy peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 sb ayran
akşam: 1 tabak susuz taze fasulye, 1 sb ayran, semizotu salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: yeşil çay içerim.
ay evet eklede bakalım resmine:dance:arkadaş olarak eklemen lazım canım başkasının resimlerini görebilmek için, benim şuan resmim yok ama ekliyim, resim koyuyorum ara ara o zaman bakarsın:)
Pardon mesajını geç gördüm. Benim rekorum 5 binli bir şey tam hatırlamıyorum. İlk ondayım. Birkaç hafta önce hastaydım, hiç keyfim olmadığı zaman sürekli mahjong oynuyordum... Şimdi biraz uzak dursam iyi olur da zor kopuyor insan yaBu arada bi taraftan oyun oynuyom, rekorun kaç senin...
Herhalde annen Türk baban Tatar?:jeyyar:bende de tam tersi. Çok farklılar onlar, hafif kızılımsı sarışınlar, boylu poslular, alışkanlıklar çok farklı, bir araya gelip konuştukları zaman çok garip geliyorlar bana bazen. Kim bu yabancılar diyorumGerçi bazı özelliklerim ve huylarım benziyor ama, yadsıdığım yönleri de çok.
Gerçi annem babamı baya bir kendine benzetti
tebrikler zukseddin güzel kilo vermişsin.
ben de albüme bir ara fotoğraf ekleyip silerim.
bugün yediklerim:
sabah: 2 dilim çavdar ekemği, haşlanmış yumurta, kk yy peynir, domates, biber, 1 çay kaşığı kuşburnu pekmezi
ara: 1 sb yy süt
öğle: 3 dilim karpuz, kk yy peynir, 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 1 sb ayran
akşam: 1 tabak susuz taze fasulye, 1 sb ayran, semizotu salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: yeşil çay içerim.
Menüm
Sabah
1 kase müsli
ara
yarım simit
öğlen
peynirli
söğüşlü sandviç
ara
1 dlm ince vişneli alman keki(yani kocaman kekin içinde 1 çb yağ yarım sb şeker var)
akşam(ya ben akşamları sebze yemeklerinden yersem açıkıyorum?????)
1 tbk tazefasulye
1 dlm ekmek
3-4 yk yoğurt
ara yaparsam 1 ceviz ve 1 şeftali yerim sanırım
selam kızlarrrr ben geldim 5 gündür yoktum sevgilim geldiii adanaya sabah 9 akşam 9 onlaydım malum giremedim hiç siteye ve diyet miyette kalmadı sayasinde neler yemedimki ama ona feda olsun 5 günde diyet yapmayayım nolcak çok güzel geçti çünki bugün yine devam akşama menümü yazarım hepinize kolay gelsinnn kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?