50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım hamile değilim, hamile kalmada önce herkesin tecrübesinden faydalanıyım diyorum:) ben et pek sevmem zaten de, yumurta çok önemliymiş, yumurtayı da hiç sevmem onu karşılayan bişey yok mu acaba

slm arkadaşlar.hafta sonu yoğundum arkadaşın düğünü vardı.bi türlü nete giremedim.ama dün tartıldım 53.200 kiloya düşmüşüm.ama çizelgede nasıl değiştireceğimi bilemedim..
bu sabahki kahvaltım;
1 yumurta-rafadan-
1 tatlı kağşığı çilek reçeli,(leblebi büyüklüğünde margarini ekmeüstü reçelle)
3 dilim ekmek
yarım k.brit kutusu büyüklüğünde süzme peynir.
1 domates.
2 ç.bardağı çay...

ülkerk müsli yiorsun ya o nasıl oluor?
ya şekerim nesfit işte ben ona müsli diyorum
toksaplazma yani benim vucudum bağışıklı ona...çiğ et çiğ yumurta yediğin zaman yada evcil hayvanlardan bulaşır..belkide geçirmişsindir..hamile kalmadan mutlaka test yaptır..ete dokunmakla lakası yok yani geçmez korkma...
wawwwwwww kuzum sen ver bakalım şöyle bir gunluk menunu ve aktiviteni ama sen bayağ spor yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam..ben 0 hareket sıcaklardan dolayı...
şekercim yine kilo çizelgesine girirp bu sefer yeni kilonu düzenliyorsun....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

bu azıcık eylerle 3dilim ekmegi yemeyi nası becerdin kuzummm...lmaz: 1 dilim ekmek hakkın kaldı hayatım dengelersin gun içinde

bu azıcık eylerle 3dilim ekmegi yemeyi nası becerdin kuzummm...lmaz: 1 dilim ekmek hakkın kaldı hayatım dengelersin gun içinde

doğru söylüyorsun..ya ben yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum ya alışacağım ekmeksiz yemeye yada yumurta yemicem.bide dün hiç durmadım düğün vesilesiyle bi koşuşturmaca vardı.doğru şekilde bişi yiyemedim.itiraf edeyim ki dün sadece tek öğün yiyebildim o yüzden akşam çok acıktım.ve düğünde mecburen 4 tane kuru pasta götürdüm.ama yakmışımdır inşallah çok hareketliydim.şimdide 1 kase yoğurt yiyeceğim.3 saattir ev temizliği yapıyorum evi köşe bucak topladım temizledim.genelde pek sevmem uzun süre temizlik yapmayı hele bu sıcakta... ama sırf hareket olsun dye yaptım.iakşam menüm şuan belirleyemedim daha.a.s.

lachesis sana tavsiyem tokzo ve rubella testleini oncesinde yaptırman..bide korunmuosan folik asite basla bebeginin omurga yapısı için cok onemli.. rubella kızamıkcık demek bagısıklıgın varmı yokmu bakıolar..benim testim hatalı cıkmıstıda bebeini alcaz demişlerdi neyseki 2.testte bagısıklıgım oldugu cıktı..cok kotu 2 gun yasadım o zaman..

onun dısında cokta extra bisey yapmaya gerek yok abartmaya gerek yok yani hamilelikte.. sadece ilk 3 ay cok onemli cok dikkat etmek gerek spor vs yapmamak agır kaldırmamak dusuk onleyici ilac dr verirse kullanmak gerekioki bebiş tutunsun bide ilk 3 ay bebek senden beslenmio o yuzden yemek yıycem die zorlanmayada gerek yok depolarından alıo..

ins istedigin vakit kalırsın canım

folik asit kullanmaya başladım canım 15 gün falan oldu. ben hiç kızamıkçık geçirmedim, kızıl geçirdim bilmiyorum bağışıklığım var mıdır, yeni sigortaya geçtik de kartı gelsin gidip yaptırıyım şu testleri, çok sağol bilgilendirdiğin için. olumunekankayizsmile

wawwwwwww kuzum sen ver bakalım şöyle bir gunluk menunu ve aktiviteni ama sen bayağ spor yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam..ben 0 hareket sıcaklardan dolayı...
yediklerim cidden sağlıksız o yüzden yazmıorum havalar çok sıcak olduğu için gazlı soğuk içeçekler olmadan yapamıo maalesef:sinifsinif:
uyku düsenimde şu aralar bozuk olduğu için yani öğlen uyandığım için 6 öğün yapamıom
ya çok yiyom ya az yiyom ama kendime göre bi sistem tutturdum şimdilik işe başlayınca bu da düsene girecek nası olsa
tek düzenli yaptığım şey spor spor spor
onu hiç aksatmıom eşim gittiğinden beri 24 temmuzdan bu yana gene hiç aksatmadım sporumu resmen sporla veriom desem yeridir yani
mesela bugün 1buçuk saat aralıksız spor yaptım döktüğüm terin haddi hesabı yok
az da olsa yapmaya çalış sende şekerim cidden faydasını görürsün bak mesela lesli evde yürüryüş serileri adamı pek yormuo hafif hiç yoktan o bile iidir

walla açtım müziği 45 dk dans ettim.öel spor pek açmıyo sıkılıp bırakıyom bu kezde dans edeyim dedim.bugü yerimde durmadım desem yeridir hafta içi işden dolayı pek zaman bulamıyom ama hafta sonlarımı artık tembellik yaparak geçirmeye niyetim yok.azcık dikket ederek 5 günde neredeyse 1 kilo verdim ve tartıldığımdada yeni yemek yemiştim.demekki isteyince oluyo.arasıra kaçamaklar olurmu bilmiyorum ama artık böyle...

ben görmedim, gördüysem de unutmuşumdur aklım gel git:)
dell mi senin laptop, delller çok fena ısınıyor.
Hayır canım, dell değil. Dün gece fark ettim, benim soğutucunun 2 fanı vardı, teki çalışmıyo, o yüzden de böyle bunalmışım sıcaktan -tatlicadiarzu- Bakalım tamir edebilcem mi guclubacismile

:1shok: buyrunnnnnnnnn Tebrikler alkisalkisalkis Ben daha çömezim desene gamyoncuiremsu Cidden çok bağlayıcı bi oyun gamyoncuiremsu Ayrıca zor yaw, zaman aşırı hızlı akıyo.. mouse mu kullanmalı acep CADIARZU

aferin şekerim isteyince olur,azıcık dikkat etsen bilekaydirigubbakcemile5

zukcum günde 1.5 saat spormu? hergünmü????maşallahhhhhhh
MENÜM
sabah
1 miflöy lor peynirli

öğlen
1 simit
1 domates
1 zero cola

ara
1 ince dlm kek

akşam
1 tbk fırında mücver
1 yk yoğrt

ara
1 şeftali
6-7 ad üzüm

:1shok: buyrunnnnnnnnn Tebrikler alkisalkisalkis Ben daha çömezim desene gamyoncuiremsu Cidden çok bağlayıcı bi oyun gamyoncuiremsu Ayrıca zor yaw, zaman aşırı hızlı akıyo.. mouse mu kullanmalı acep CADIARZU
Ne çömezi yahu, benim bir mahjong geçmişim var, o yüzden puanımı hızlı yükselttim :) . Sen de iyi gidiyorsun, zaten senin verdiğin gaz olmasa belki de o puanı yapamazdım. Mümkün olduğunca hint kullanmamaya çalış sonra çok gerekiyor çünkü.

Babymom koçum ben yarın menü yazmaya devam edeceğim haftasonu ara verdim, canım yazmak istemedi nedense.

tamam canım aynen bende senin gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…