50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba, ben aranıza yeni katıldım, yani rejim yapanların arasına :)
Yaklaşık 1 ay 1 haftadır rejimdeyim.ilk 10 gün hiç kilo vermedim.Depodan harcadım sanırım.
62,5 kilodan 58,5 kiloya düştüm, 4 kilo verdim.Çok mutluyum.
52 kilo olmayı hedefliyorum.Kalori hesabı yapıyorum.

Size ne yediklerimi yazayım;
Sabah;
1 dilim kepek ekmeği=39 kalori
1 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir=70 kalori
1 domates=14 kalori
2 adet siyah zeytin=20 kalori
1 bardak çay (yarım şekerli)=10 kalori

Sabah Toplam:153 kalori

Ertesi sabah dönüşümlü olarak,

1 adet yumurtayı çırpıyorum =80 kalori
1 adet domatesi rendeliyorum=14 kalori
yağsız tavada pişiriyorum, yanında uno'nun 1 dilim kepek ekmeği =39 kalori
1 bardak çay = 10 kalori

Sabah toplamı: 143 kalori

Gelelim öğlene, yarın kutu light ton balığını (40 gr) =60 kalori
1 dilim kepek ekmeği: 39 kalori
1 domates :14 kalori,
Yanında kola zero= 0 kalori

Öğlen Toplam:114 kalori

Akşam:
2 adet kepek ekmeğine beyaz peynirli tost = 160 kalori
Yanında cola zero.

Yada 1 adet haşlanmış kemiksiz kalça ve 1 dilim kepek ekmeği.

İşte rejimim bu, canım tatlı çektiğinde aklımdan uzaklaştırıyorum, kollarımdan yağ sarkan halimi göz önüne getiriyorum.

Arada kaçak olarak 1-2 üzüm,
Kızımın çikolatasından 1 ısırık,
1 yudum meyva suyu
2 adet bonibon tanesi ,
4-5 adet mısır patlağı gibi şeyler kaçabiliyor. Oda hergün değil.

Karnım kollarım çok kilolu, zapzayıf olmayı hayal ediyorum.İnsanlar karşımda iskender yiyorla genede dayanıyorum.
Protein alımına önem veriyorum, proteinden kısarsam eğer , ilk yüz kaslarım erir ve kilo versek de yüzümüz çöker yaşlı dururuz.

Allah yardımcımız olsun...

selaam kızlarrr:))

bugün bizim 1. evlilik yıldönümümüzdü. o yüzden kaçamaklı bir gündü gene de yazayım

sabah: 1,5 dilim tam buğday ekmeği, kk peynir, domates, salatalık, biber

ara: 1 sb yy süt

ara: (öğlen yemedim)2 kuru kayısı

ara:1 sb ayran, 1 avuç beyaz leblebi

akşam: biraz patates kızartması, soslu salata, soslu biftek, 2 kadeh alkol

Günaydınlarrrrr...
kimseler yok sanırsam...sevgili koçum hareket yapıyordum ama sıcaklar artınca hareket yapınca tansiyonum düşüyo fena oluyorum...birde ben koç değilim ama 1000 kcal in altında beslenmemek lazım...yani bride şekerim ara öğünlerin yok meyve hiçççççççççççç yok...uzmanlar ikindi ara öğünde 1 çb siyah kuru üzüm yensin deniliyor..sabah aranda insülin açısından 1 prs meyve yemen gerek..
ama tabiii bu benim nacizane önerim...

kızlar gunaydinnnnkaydirigubbakcemile2

tatilden kilo verip döndüm diye sevinirken, haftasonunda hepsini fazlasıyla geri almışım. bu sabah ağlıcaktım tartıyı görünce.göbeğim de çıkmış galiba. bugun acilen spora geri dönüyorum. 1-2 aydır hiç gitmiyordum spor salonuna. gidince hocadan da fırça yiceğim kesin de...

nerdesiniz kıslarrrakannehir

yeşilçayımı içtim, yanında da bi tanecik form pirinç patlağı yedim.
bu hafta vericem tüm aldıklarımı inşallah.

hu hu kimse yok mu ben geldim

melahatım yıldönümünüz kutlu olsun,
spatzim üzülme verirsin sen, hemen şişinliktir hem belki ben de 1 kilo aldım galiba spor yapamıyorum çünkü.
trufum tebrik ederim canım.

canım şişkinlik değil ya, aldım farkındayım. sporu bırakıp üstüne homini gırtlak yersem öyle olur tabi:gitme: ama bugunden itibaren vücudumda sıkıyönetim ilan ettimopuyorumnanaktan

bu arada Lachesiscim geçenlerde yazışmalarınızı okudum da, yazmaya fırsatım olmamıştı.benim annem de kırım tatarıdır. kırımla bir ilgimiz yok şu anda, ama dedem orda doğmuş, ufakken türkiyeye gelmişler.

meraba arkadaşlar bende 53.7 den 52.8 e düşmüşüm çok sevindim.hemde bu hafta pasta kurabiye poğaça felan çok sevindim.yemiştim.almamışım hatta vermişim.şimdi kaldı800 gram çok mutluyum.inşallah sizde hedef kilonuza ulaşırsınız.iyi günler.

tatarlık var sende de demek ne güzel, tatarları sevmekten kendimi alamıyorum:)
canım bu arada bu hafta babymom koç, sen de haftaya müsaitsen koç olur musun yesa yok ortada eskiden başlıyoruz demişti sıra sana geldi sanırım

kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:

serin burlar bugün allahtan, yağmur falan yağdı, nem azaldı.

tebrikler canım.

nolucak bu halimiz yaaaakafamçokkarıştı

kafamçokkarıştı

:) sev beni de sevopuyorumnanaktan

canım müsait olursam seve seve yaparım ama emin olamıyroum şu anda iş durumu ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…