hu hu kimse yok mu ben geldim
melahatım yıldönümünüz kutlu olsun,
spatzim üzülme verirsin sen, hemen şişinliktir hem belki ben de 1 kilo aldım galiba spor yapamıyorum çünkü.
trufum tebrik ederim canım.
kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:
canım kabus sıcaklar sorma hiç..
geçen hafta bizim ofisin kliması bozuktu bir de..saçımı başımı yoluyordum sıcaktan. çok şükür şu anda çalışıyor. :sm_cool:
canım şişkinlik değil ya, aldım farkındayım. sporu bırakıp üstüne homini gırtlak yersem öyle olur tabi:gitme: ama bugunden itibaren vücudumda sıkıyönetim ilan ettimopuyorumnanaktan
bu arada Lachesiscim geçenlerde yazışmalarınızı okudum da, yazmaya fırsatım olmamıştı.benim annem de kırım tatarıdır. kırımla bir ilgimiz yok şu anda, ama dedem orda doğmuş, ufakken türkiyeye gelmişler.
kızlaaaar siz de olduğunuz yerde sırılsıklam oluyor musunuz:uhm:
meraba arkadaşlar bende 53.7 den 52.8 e düşmüşüm çok sevindim.hemde bu hafta pasta kurabiye poğaça felan çok sevindim.yemiştim.almamışım hatta vermişim.şimdi kaldı800 gram çok mutluyum.inşallah sizde hedef kilonuza ulaşırsınız.iyi günler.
nolucak bu halimiz yaaaakafamçokkarıştı
tatarlık var sende de demek ne güzel, tatarları sevmekten kendimi alamıyorum:)
canım bu arada bu hafta babymom koç, sen de haftaya müsaitsen koç olur musun yesa yok ortada eskiden başlıyoruz demişti sıra sana geldi sanırım
kafamçokkarıştı
:) sev beni de sevopuyorumnanaktan
canım müsait olursam seve seve yaparım ama emin olamıyroum şu anda iş durumu ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?