daha 6 kilom var :1no2:
ama azimliyim vericem o kiloları da :lepi:
kızlar gunde kaç bardak bitki çayı içiyorsunuz mesela ben sabah bir bardak form cayı içtim şimdi aynı markanın ıhlamurundan içmeyi düşünüyorum aksam yemegınden yarım saat sonra da yıne bır yada ıkı bardak form cayımı içiyorum sizce fazla mı :uhm:
slm kızlar ben 58 deyim hala maslesef.( Hafta sonu fazla kaçırdım da onun cezasını çekiyorum.
Sabah kalkıp ballı sirkeli ılık su içtim. Kahvaltıda da peynir zeytin domates salatalık ce 1 dilim çavdar ekmeği yedim .
benimde 7 kilom var bitsin künefe yicem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlı krizinin çözümü kriz gelince 1 elme yada kuru kaysı yada kuru incir ye
söylemesi ayıp tatlı canavarıyım ama yemiyom şu sıralar her gün yaş pasta künefe yiyebilme potansiyelim vardır
pembeinci seni ayrı bi şekilde tbrk ediyom 2 kilo vermişin maşallah bende aylardır 57-59 arasında gidip gelen biriydim 56 yı görünce çok hırslandım ve 1 kiloyu iki günde verdim ben yola tam gaz dvm diyetimi bozmıycam asla bide akşam yemeklerini kesmem işe yaradı sanırım her zaman işe yara kaldı 3 kilocuk manken olmaya
bende katılayım aranıza kıslar
boy 1,60 kilo bu sabah itibariyle 56,8
54 olmak istiyorum
mart sonu düğünüm var inşallah o zamana kadar verebilirim
hazırlık koşturmayla daha fazla giderse daha da güzel olur
bu öğlen 2 adet biber dolma+yoğurt+3-4 kaşık makarna yedim
bu saate kadar yarım lt su 1 fincan yeşil çay
yediklerim fazlaysa uyarın kızlar tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
kızlar ben bugün tartılamamam am aelimde olmayan sebeplerden işyerimde tekim geç çıkacam servis eve bırakır vs çok dikkat ediyorum ya eskiden olsa şimdi döner söylemiştim kendime ama sadece salata yedim(
selam kızlar azminize hayran kalarak bende katılmak istiyorum aranıza.
164 boy 57 kiloyum 50 ye kadar düşmek istiyorum göbek belirmeye başladı valla( çalışan bi bayan olduğum için bide masa başı tabi önerilerinizi bekliyorum. sabahları kahvaltı yapamıyorum 7 de evden çıkıyorum öğlenleri ekmeksiz az yiyorum yemeklerden ama akşam ölmüş gibi rahat yarım ekmek yiyorum bide yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum kuru yemişler, içecekler artık bende istediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum desteğinizi bekliyorum kızlar..sevgiler
selam kızlar azminize hayran kalarak bende katılmak istiyorum aranıza.
164 boy 57 kiloyum 50 ye kadar düşmek istiyorum göbek belirmeye başladı valla( çalışan bi bayan olduğum için bide masa başı tabi önerilerinizi bekliyorum. sabahları kahvaltı yapamıyorum 7 de evden çıkıyorum öğlenleri ekmeksiz az yiyorum yemeklerden ama akşam ölmüş gibi rahat yarım ekmek yiyorum bide yemekten sonra atıştırmaya devam ediyorum kuru yemişler, içecekler artık bende istediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum desteğinizi bekliyorum kızlar..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?