aramıza hoş geldin canımm sende bizimle birlikte eriyeceksin inş. :):):) bende senin gibi masa başı işi yapıyorum benim için çok zordu ama alıştım şükür öncelikle muhakkak kahvaltı yap metobolizmanın çalışması için ben mesela evde kepekli tost ekmeğinin arasına kaşar dilimi koyup onu yiyorum kahvaltı olarak 1 de elma sen öle yapabilirsin beyaz un yağ tatlı şeker bunlardan uzak dur ufak egzersizler yapmaya çalış bol su iç işyerinde çay kahve yerine yeşil çay iç şekersiz sabah akşam elma ye 3 gün sonra hafiflediğini hissedeceksin tekrardan hoş geldinn
canım kolayı ve kuru yemişleri kesmen gerekiyor ve ekmeğide en aza indir bence ben de sabahları kahvaltı yapmıyorum nadiren sabahları bir bardak süt içip çıkarımbi de yemek yerken yavaş yavaş ye arada su iç ben bunları yapıyorum bi de lahana suyu iyi geliyo
denizkoydumadımı listeye seni de ekleyelim o zaman
DENİZKOYDUMADIMI
BURADA HEP BERABER KİLOLARIMIZI ERİTMEYİ BAŞARIP KUTLAYACAĞIZZZ İNANMAK BAŞARANIN YARISI İMİŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM :lepi::lepi::lepi:
öğle yemeğimi yedim 1 kase çorba ve 2 dilim göğüs ızgara çok azda salata bol su doydum şükür sanırım midem küçüldü :dance::dance::dance:
Sinel süper gidiyorsun canım bu hafta biz 2 kilo bile veririz bende çorba salata yedim a.s
Sinel süper gidiyorsun canım bu hafta biz 2 kilo bile veririz bende çorba salata yedim a.s
arkadaşlar bende 59 kiloyum ve 52 53 olmak istiyorum ama çok yiyorum yaa nasıl yapıcam ki yiyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok moralim bozuk boyumda 1,60 off off
arkadaşlar bende 59 kiloyum ve 52 53 olmak istiyorum ama çok yiyorum yaa nasıl yapıcam ki yiyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok moralim bozuk boyumda 1,60 off off
canım yediklerimizin yerine daha az kalorili ve bizleri yıpratmayacak besinler , gıdalar almayı öğreneceğiz.artık damak tadımızı değiştirme zamanımız geldi değil mi. biraz dikaktle arkadaşlarımıza katılarak başarabiliriz, ne çok yiyorsak ondan vazgeçeceğiz, kendimize güvenerek bi başlangıçları yapalımda arkasıda gelecektir ama bence çalışan ve masa başı işi olan bayanlar için bol hareket şart yoksa oturduğumuz sandalyenin şeklini almaya mahkum olacağız bunuda istemediğimze göre azimli olmaya kararlı olmalıyız..
:lepi:
canım yanında meyve bulundurmaya çalış özelliklede elma öğün aralarında yersin eskiden bende çok oburdum ama burayı buldum bulalı süperim destek gerçekten insan için mükemmel bişey burdada süper bi destek varrrr :lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?