50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha doğrusu açıklandı da ben siteye giremedim
valla yazik sana.. sinir bozucu bir durum
yok canim,
uzak mesafe oldugundan fazla sik gidemiyoruz,
oyle belli bir aralik yok;
bazen ayda bir, bazen 5 haftadabir falan olabiliyor.
aa ne guzelmis.. bi sonraki avcilara gittigimizde gidelim bari...
;-)
ya kayinvalidesine her hafta sonu giden bir benim galiba.... ama artik bende gitmicem yaaaa.

ya kayinvalidesine her hafta sonu giden bir benim galiba.... ama artik bende gitmicem yaaaa.

hahhahah kötü örenkmiyiz ben hele 2 senedir görmüyorum düşünmüyorum...ama keşke kötü şeyler olmasaydı ama yinede haftada 1 gitmezdim hahhahahahha

Kizlar bu arada bu aksam 7 de scuba diving kursuna basliyorum
balik kadin olmaya karar verdim..boshayallersmilealkisalkisalkis

aaa süper bir haber, başla bakalım tecrübelerini bizimle paylaş, fotoğraf çek bol bol su altında fotoğraflar süper oluyor.

peppcim hoşgeldin cnmm kuzum

canimmm hosbuldukk..
napiyosun, keyfin nasil??

her h.sonu gitmek zor olur yaa,
bizim bir gunumuzu alir nerdeyse, git-gel, sonr aislerim aksar.
her h.sonu mumkun degil gidemeyiz biz..

aaa süper bir haber, başla bakalım tecrübelerini bizimle paylaş, fotoğraf çek bol bol su altında fotoğraflar süper oluyor.
evte cok heyecanliyim ben de... keske esimle baslasaydik. ama o ben istemem diye tutturdu.. artik o her hafta sonu fenerin macina giderken ben de hosuma giderse su alti kulubune giderim
canimmm hosbuldukk..
napiyosun, keyfin nasil??

her h.sonu gitmek zor olur yaa,
bizim bir gunumuzu alir nerdeyse, git-gel, sonr aislerim aksar.
her h.sonu mumkun degil gidemeyiz biz..

ay ben de esimi kirmayayim diye gittim ama yeter artik...

evte cok heyecanliyim ben de... keske esimle baslasaydik. ama o ben istemem diye tutturdu.. artik o her hafta sonu fenerin macina giderken ben de hosuma giderse su alti kulubune giderim

cnm ne guzelll ,
cok hos bi tecrube olur eminim.

ben dalmakta korkarim gercii..

tr.deki meshur dalis noktalarindan biri de saros korfezi biliyosun,
erikli de dalarsin artik )

kitap almıştık onlar gelcek diye evden de çıkamadım, alışveriş de yapamadım. fatura yatırcağım daha öffff

trufum senin şu beşamel soslu tavuğunu yapacağım bugün:)

afiyetolsun canım

kızlar bugün kpss açıklanacak, iyi bir sonuç beklemiyorum ama siz yine de bana dua edin olur mu? :kedi:

inşallah istediğin bir sonuç gelir

hoşgeldin canım
sanırım hamileyim günümün geçmesine 3 gün var daha ama kan testi yaptırdım
büyük ihtimalle hamileyim

büyük hastaneler bazen öyle fos çıkabiliyor

ay her haftasonu gidilmez gerçekten, biz bazı haftasonları hiç çıkmıyoruz mesela evden film falan izliyoruz onun da keyfi başka oluyor. gezmek istemeni saymıyorum, biz annemlere bile her haftasonu gitmiyoruz yahu. haftaiçi akşam falan gidiyoruz, haftasonu size özel.

afiyetolsun canım

inşallah istediğin bir sonuç gelir

çok sağol canım.

Herkes Oruç ama ben yazayım menüyü
MENÜM
1 ceviz
sabah
1 yumurta
1 dlm ekmek
söğüş

öğlen
çorba
taze fasulye
1 dlm ekmek

ara
1 dlm ekmek ile yarım domates

akşam
yağsız makarna domates sos ile

selam kızlar. peppermint hoşgeldin.

akşama ne yemek yapıyorsunuz? benim annem her ramazanın 1. günü yeşil mercimek yemeği yapardı. ben de öyle yapacağım. peygamberimizin evinde de yapılırmış, bereket getirirmiş. aklınızda bulunsun yerimseniben

sahurda klasik kahvaltımdan yaptım ama bir dilim ekmekten fazlasını yiyemedim.gerçi çok şükür iyi geçiyor, çok fazla acıkmadım ve susamadım.

dün gece 8-10 alıntı yaptım o kadar geçmişi okudum sonra site bakımda die bişi çıktı karşımda,aklımda kalan şeleri söliim bari
ülkerkcim hergün aksatmadan sporumu yapmaya gayret ediorumhaftanın 1 gnü belki yapmıorumdur,bu sıcaklarda valla zor zahmet yapıorum
trufcum hayırlı olsun bu arada,ben bu aralar yalnızım çünkü eşim askerden askerden gelene kadar 49 olmam lazım işte:)
bu arada bugün yediklerim
sabah aceleyle geç uyandım kahvaltı yapamadım,etiform limon lifli yedim öğleye kadar aralıklar4 tane falan
öğlen 1 simit 1 ayran yedim
şimdi ise yani akşam yemeğinde 1 koca tabak bulgur pilavı(çok lezzeetli olmuş dayanmadım)yanında yoğurt ve acı biber turşusu yedim
akşama da sporlarımı yapacam onunda bildirimini yaparım

cnm ne guzelll ,
cok hos bi tecrube olur eminim.

ben dalmakta korkarim gercii..

tr.deki meshur dalis noktalarindan biri de saros korfezi biliyosun,
erikli de dalarsin artik )

evet biliyorum..
ben denizi ve yuzmeyi cok seviyorum.su altinda cok derinlerde korkabilirim belki ama cok zevk alacagimi dusunuyorum. evet saroz guzel bir dalis noktasi.ben bir teorik dersleri bitireyim de bakalim....

işten erken çıktım ,
hemen yemek işine koyuldum ,
dünden soslu karışık sebze kızartmam ve kabak mücverim vardı,
yanına sulu köfte,
domatesli pilav
cacık ve
şekerpare yaptım,
şimdi şekerparemin şerbetini döküp gelicem ,
ama ben bunların hepsini yemeyi düşünmüyorum
azar azar yiyciim bugün ilk iftarımız diye abarttımyerimseniben

kahvekokusu dokturmussun valla oruclu oruclu.... tebrikler..

vay menün zenginmiş, afiyetle yiyiniz efendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…