ayyyyy çok heyecanlı bir durum Lachesiscim:Saruboceq:
lachesisim,
eger hamilelik durumun olursa doktordan izin alman gerekir bu tur uzak seyahatlaer icin.
ben oyle biliyorum.
tamam o zaman gidiyim, sağolun kızlar. ay çok beğendim gideceğimiz kalacağımız yeri hihoyyyt
ösymninde sitesi çöktü ya, sonuçları göremiyorum
cnm inşallah istediğin sonucu alırsın....kızlar bugün kpss açıklanacak, iyi bir sonuç beklemiyorum ama siz yine de bana dua edin olur mu? :kedi:
toksoplazma ile kızamıkçık virüsüne bağışılığımın olup olmadığını test etmek için gittim, tabi doktor tiroid, hepatit ve bilmediğim başka testler de istedi. sonra herşeye geçen sigortamın bunlara geçmeyeceğini söylediler, ben de sinirlendim çıktım geldim, doktor da maldı zaten sorduğum sorulara doğru dürüst cevap vermedi, bir daha da oraya gitmem.
anlaşmalı hastaneye git...ssk an var demi eşine bağlı hemen yaparlar cüzi mktara...sonra hamilelikten sonra kullanmaya başlarsın sigortanı
sağol canım olumunekankayizsmile
inşallah geçirmişsindir..boylelikle risk olmazesas benim de toksoplazma testi yaptirmam gerekli. yillardir farelerle calisiyorum....hep erteledim..
ilk aylar için sorun olmaz sanmam ya..ama son ay sakıncalı...lachesisim,
eger hamilelik durumun olursa doktordan izin alman gerekir bu tur uzak seyahatlaer icin.
ben oyle biliyorum.
bıraktığın gibiyim peppercım ,
yoğun ve yorgun,
en son , memurum yüz felci geçirdi , o yokken yoğunluğum iki katı daha arttı..
biz erikli gibi bir yerin dibindeyiz , her hafta sonu gidip dinleme imkanımız var ,
ama eylül sonu ekim başı gibi bizim de bir tatile ihtiyacımız var fakat ne tür bir tatil hala karar veremedik ,
sanırım her şey dahillerden alıcaz:sinifsinif:
kızlar bişşey sorucam, şimdi eşimin işyeri bayramda kaşa gezi düzenliyor, ben de kaşa gitmek istiytordum bayadır, kontenjanı sınırlı hemen kayıt olmamız lazım. ama eğer hamile olursam da gidebilir miyim, gerçi hamile olmak o kadar kolay değil ama, çok paniğim bu şeyleri bilmediğimden yardım edin lütfen.
kızlar güzel bir sulu köfte tarifi olanınız var mı:uhm:
hosgeldin sen dekızlar selam...hayırlı ramazanlar!
peppermintcim hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
patarayi ben de cok seviyorumlachesisi umarım güzel puan alırsınn.kaş kalkana gidecekk arkadaşlarr saklıkent ve patara ya da mutlaka gidinn ,ama yollları çok virajlı çok sarsıyoooo ....
kızlar selam...hayırlı ramazanlar!
cnm inşallah istediğin sonucu alırsın....
canim yaa,
kolay gelsin sana.
dikkat et kendine, fazla yorma.
ne guzel cnmm, her hafta sonu ttail, superrr
biz zaten haziran basi hersey dahil tatil yapmistik ya,
bu da farkli bir deneyim oldu bizim icin.
boylesi bi tatil cok hosuma gitti benim amaaa
aksam olunca herkes sokakta, cadde trafige kapatilip yurume alani oluyor,
minik bir carsi var,
orayi gezmeki yurumek, dondurma yemek cok cok hosuma gitti benim.
bu arada lachesiscigim,
beylikduzu sahilin methini duydum esimden, bi aksam gidelim oraya diyor hep.
benimde arkadaşlarım doktor izin verince gitmişlerdi son ay sakıncalı olabiliyormuş.daha önce gittinmi bilmiyorum kaşa ama ben kaşdan ziyade kaş/kalkana bayıldım geçen yıl orada 1 hafta tatil yapmıştık.her yerini gezmiştik.motor kiralayıp taa saklıkente, ölüdenize gitmiştik.hamile olunca...ama hamile olursan eğer daha dikkatli olman gerekir.
MRBBB
Günaydın herkeseee,aaaa yarım saattir yazdım ve yazımm gitmediiiiiiiiiiii
nasılsınızz umarımm hepiniz iiyiiiisnzdirrrr..ben boş boş otrup tv izliyorummmmm.....
lachesisi umarım güzel puan alırsınn.kaş kalkana gidecekk arkadaşlarr saklıkent ve patara ya da mutlaka gidinn ,ama yollları çok virajlı çok sarsıyoooo ....
kizlarr cok uykum geldi yaaa
sahura kaltim gece,
sonra da sicaktan uyuyamadim dogru durust.
offfff
kızlar selam...hayırlı ramazanlar!
çok sağol canım hala açılmamış site
beylikdüzünde değil de büyükçekmece de var, çok güzel tavsiye ederim. gerçi size çok uzak yahu, o kadar yola değer mi bilmem:) gelirseniz haber verin belki buluşuruz oralarda
kalkana da gidiyor canım tur olduğu için. bakalım sorun çıkmazsa görücez.
merhaba canım.
benim var bir tane ama hazır köfteden ama süper oluyor sebzeli sulu köfte istersen yazarım.
orlara da gidiyor canım, patara da butik otelde kalıncakmış zaten.
ben yiyip yatıyorum kalkmıyorum.
selam canım sana da hayırlı ramazanlar.
cnm ozellikle onun icin gitmicez de,
avcilara k.validme gittigimizde gidelim diyor esim ;-)
galiba o da buyukcekmece sahili diyordun cnm ; ben karistirdim.
cnm ozellikle onun icin gitmicez de,
avcilara k.validme gittigimizde gidelim diyor esim ;-)
galiba o da buyukcekmece sahili diyordun cnm ; ben karistirdim.
peppermint kayinvalidene ne kadar siklikla gidiyorsunuz? her hafta sonumu???
aaa kayınvaliden avcılardaydı dimi, e o zaman yakınmış. Görün tabi eğlenceli tatil yeri gibi işte, orada genelde yazlıkçılar var denize falan da giriyolar gündüzleritatil kasabalarının akşam gezinti alanları gibi işte, keyifli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?